- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Tamam canım eklerimCanim olur da görmem falan beni listeden cikarma olur mu devam edeceğim bende yeni duaya ama başladığımızda ben mazeretli olabilirim bilgin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım eklerimCanim olur da görmem falan beni listeden cikarma olur mu devam edeceğim bende yeni duaya ama başladığımızda ben mazeretli olabilirim bilgin olsun
Aaaa Yeniden mi başlıca harika herkese bir tane okuyacağımi bu seferHayırlı sabahlar hanımlar mazeretler bitmedi mi? Yeni listeye başlıycaz artık.
@NAVLEE
@Pinkhouselife61
baldudakk
hayatdenizolmasa
@_Dusler_Akedemisi_
@askininaskisi
Sizi bekliyoruz
Nego beni niye etiketledi anlamadım bi yanlışlık ı var ben bitirdim ya hatta yanlış okumuşum ilk 7 kişiye 19 kalanlara 4 kere okudumyaHayırlı sabahlar hanımlar mazeretler bitmedi mi? Yeni listeye başlıycaz artık.
@NAVLEE
@Pinkhouselife61
baldudakk
hayatdenizolmasa
@_Dusler_Akedemisi_
@askininaskisi
Sizi bekliyoruz
canım nerelerdesin küsmüyüz yoksun hiç merak ettim seniTamam canım yanlış yazmışım
Olur mu canım ne küslüğü, moralim çok bozuktu bdv ye falan bakıyordum sadece, küsermiyim hiç sana sizin iş ne oldu canım?canım nerelerdesin küsmüyüz yoksun hiç merak ettim seni
evet canım okumayanları bekliyorum, bu sefer her gün birine okuyalım diyorum.Aaaa Yeniden mi başlıca harika herkese bir tane okuyacağımi bu sefer
canım gözümden kaçtı demek ki düzenliycem listeyiNego beni niye etiketledi anlamadım bi yanlışlık ı var ben bitirdim ya hatta yanlış okumuşum ilk 7 kişiye 19 kalanlara 4 kere okudumya
Canım senin nickin mi değişti? Listede adın yok.Yeniden ayni kişileremi okunacak canım bana bir kere okundu beni listeden çıkar istersen baskasi nasiplensin nasıl olucak bu sefer ki bilmiyorum baskalarini mi ekliceksin ama öyle yap istersen yerime gecicek biri varsa alabilirsin beni silip
Niye etiketlendim anlamadim canim
Yeni Listemiz yazmıştım çıkmamış canım, yeni liste oluşturuyorum :)Niye etiketlendim anlamadim canim
Tamam canımYeni Listemiz yazmıştım çıkmamış canım, yeni liste oluşturuyorum :)
Tabi canım istediğini yaz dua olarakEvet canim kusura bakma onu belirtmedim tamam olur duaya ekleme yapabiliyor muyuz peki
Benim hepsi bitti kızlarHanımlar herkes bitirince yeniden başlıycaz inşallah
Allah razı olsun canımBenim hepsi bitti kızlar