- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
Herkese merhaba , ben yıllardır spor yapan biri olarak kendimin de bildiği ama bedenimde de şahit olduğu bir gerçekle yüz yüzeyim . Ne kadar spor yaparsanız yapın beslenme temiz ve düzenli istikrarlı değilse o spor ne denli olursa olsun %40 işe yarıyor .
Bunca zaman spora rağmen benimde bölgesel sorunlarım var ve bunun tek sebebi temiz beslenmemek.
Burada ki amaç şekersiz ve 3 beyazı minimuma indirip sporla/yürüyüşle destekleyerek bedenimizde ve hayatımız da temiz bir sayfa açmak .
Yarın şekersiz 30 günün ilk günü olacak ve ben yeniden bu yola bu sefer H M ve D Dediyy yol arkadaşlarımla başlıyorum.
sizde bize katılarak birlik motivasyonuna katılabilirsinizi. Birlik Ve topluluk daha da motive eder her daim .
Düzen şu şekilde :
Umarım hepimiz birlik için de düzenli spor diyet ve temiz beslenmeye adapte olacağız.
Bunca zaman spora rağmen benimde bölgesel sorunlarım var ve bunun tek sebebi temiz beslenmemek.
Burada ki amaç şekersiz ve 3 beyazı minimuma indirip sporla/yürüyüşle destekleyerek bedenimizde ve hayatımız da temiz bir sayfa açmak .
Yarın şekersiz 30 günün ilk günü olacak ve ben yeniden bu yola bu sefer H M ve D Dediyy yol arkadaşlarımla başlıyorum.
sizde bize katılarak birlik motivasyonuna katılabilirsinizi. Birlik Ve topluluk daha da motive eder her daim .
Düzen şu şekilde :
- ŞEKER VE ŞEKERLİ HİÇ BİR ŞEY TÜKETİLMEYECEK .
- PAKETLİ GIDALAR TÜKETİLMEYECEK
- TUZ EN MİNİMUMDA KULLANILACAK
- BEYAZ UNDAN YAPILAN EKMEKLER DEĞİL TAM BUĞDAY EKMEKLERİ TERCİH EDİLEBİLİR
- 2 ANA 2 ARA ÖĞÜNÜMÜZ OLACAK
- BOL YEŞİLLİK SEBZE VE ET TÜREVLERİ TÜKETİLECEK
- HURMA,GÜN KURUSU,KAYISI,LEBLEBİ GİBİ ŞEKERSİZLİĞİMİZİ BASTIRACAK ARA ÖĞÜNLER DOSTUMUZ OLACAK
- TAZE VEYA KURU MEYVELER PORSİYON KONTROLLÜ TÜKETİLMESİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU.
- EN AZ 1.5 LİTRE SU TÜKETİMİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU
- SPOR YAPANLAR DÜZENİNE DEVAM EDECEK
- SPORA YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA UYGUN ALTENATİF VİDEOLU İÇERİKLER SUNULACAK :)
- İLK DEFA BU YOLA GİREN SEVGİLİ KADIN DOSTLARIM BİRAZ ZOR AMA GAYRETLE ÖNCE BEDENİ NEFSİ ADABTE EDİP SPOR GÜNLÜĞÜ OLUŞTURABİLİRİZ .
Umarım hepimiz birlik için de düzenli spor diyet ve temiz beslenmeye adapte olacağız.