🐱 Şekersiz Maratonu Vol 1

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.155
11.058
Herkese merhaba , ben yıllardır spor yapan biri olarak kendimin de bildiği ama bedenimde de şahit olduğu bir gerçekle yüz yüzeyim . Ne kadar spor yaparsanız yapın beslenme temiz ve düzenli istikrarlı değilse o spor ne denli olursa olsun %40 işe yarıyor .
Bunca zaman spora rağmen benimde bölgesel sorunlarım var ve bunun tek sebebi temiz beslenmemek.

Burada ki amaç şekersiz ve 3 beyazı minimuma indirip sporla/yürüyüşle destekleyerek bedenimizde ve hayatımız da temiz bir sayfa açmak .

Yarın şekersiz 30 günün ilk günü olacak ve ben yeniden bu yola bu sefer H M H M ve D Dediyy yol arkadaşlarımla başlıyorum.
sizde bize katılarak birlik motivasyonuna katılabilirsinizi. Birlik Ve topluluk daha da motive eder her daim .

Düzen şu şekilde :
  • ŞEKER VE ŞEKERLİ HİÇ BİR ŞEY TÜKETİLMEYECEK .
  • PAKETLİ GIDALAR TÜKETİLMEYECEK
  • TUZ EN MİNİMUMDA KULLANILACAK
  • BEYAZ UNDAN YAPILAN EKMEKLER DEĞİL TAM BUĞDAY EKMEKLERİ TERCİH EDİLEBİLİR
  • 2 ANA 2 ARA ÖĞÜNÜMÜZ OLACAK
  • BOL YEŞİLLİK SEBZE VE ET TÜREVLERİ TÜKETİLECEK
  • HURMA,GÜN KURUSU,KAYISI,LEBLEBİ GİBİ ŞEKERSİZLİĞİMİZİ BASTIRACAK ARA ÖĞÜNLER DOSTUMUZ OLACAK
  • TAZE VEYA KURU MEYVELER PORSİYON KONTROLLÜ TÜKETİLMESİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU.
  • EN AZ 1.5 LİTRE SU TÜKETİMİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU
  • SPOR YAPANLAR DÜZENİNE DEVAM EDECEK
  • SPORA YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA UYGUN ALTENATİF VİDEOLU İÇERİKLER SUNULACAK :)
  • İLK DEFA BU YOLA GİREN SEVGİLİ KADIN DOSTLARIM BİRAZ ZOR AMA GAYRETLE ÖNCE BEDENİ NEFSİ ADABTE EDİP SPOR GÜNLÜĞÜ OLUŞTURABİLİRİZ .

Umarım hepimiz birlik için de düzenli spor diyet ve temiz beslenmeye adapte olacağız.

❤️

Ben kendi düzenimden bahsedeyim ,
Ben sabahları filtre kahve ile güne başlarım 12 de sporumu yapar ilk öğünümü en geç 1 de yemiş olurum .
bazen 10 da kahvaltı yapar 12 sporumu yapar ara öğünde karbonhidrat protein karışımı salatalar veya soğuk sandviçler yaparım .
akşam 7 yemek faslım birmiş olur tavuk hindi veya balık tercih ederim yanına kesin salata yaparım.

akşam tatlı isteğim oluyor bundan akşam 9 gibi incir yada hurma kahve yaparım.

bacak masaj aletimle bacak arkalarına masaj yaparak günü kapatırım.

2 3 gün şeytanın bacağını kirsak olacak inşallah hadi bakalım 😍

eğer gerçekten adapte olur başlarsanız inan kolay olacak ve gelen sonuçlar muhteşem olacak . En başta yağ kaybı yaşayacaksınız selülitlerimiz gidecek sporla birlikte 2022 muhteşem bir iç dış sağlıkla gireceğiz.
Yürü beee kedi kim tutar seni🤩

seni de dediyy seni de :)

Ben yiyecek şey bulamıyorum ya yediklerim zaten kısıtlı olduğu için🙃 yani kahvaltı öğününü asla sevmiyorum mesela, kahvaltıda yemek olsun yerim🤪

Hadi bakalım . Dediğim gibi burada her an günlük gibi paylaşım yapalım ki motivayon ve akıl birliği oluşsun .
Haşlanmış pattis serbest mi🙃 ben bi ara şekersiz ve karbosuz beslendiğimde haşlanmış patates-yoğurt çok yiyordum.

• Beğen
Reactions: H M
X