- 18 Şubat 2010
- 15.959
- 19.847
- 498
Şekersiz 90 GÜN Hodri Meydaann!!!
eğer yapabileceğine kesin gözüyle bakan yoksa bence başlamasın çünkü gerçekten uzun ve zor bi süreç bizi bekliyor, her zaman hayır demesini öğrenmemiz lazım bu da bir gerçek
öncellikle challenge için Samsonn canım tşk ederim, aklıma gelmezdi büyük oynamak :)
tabiki uzun zamandır şekerle alakası olmayan Summer-girl
*kızlar uygulama 21 mart günü başlayıp 21 haziran gecesi son bulacak
*bu süreç içinde bal-pekmez-bitter bile olsa çikolata ve türevleri yasak!kendi sağlımız için
*maks 2 porsiyon meyve hakkımız var, ve akşama kalmadan bitecek
*1 taze meyve yerine 3 hurma/3 kuru erik/2 kaşık kuru dut/3 gün kurusu/3 kayısı..vs yenebilir, ilk sayfada paylaşımım mevcut bakabilirsiniz
*maks 2 porsiyon ekmek hakkımız var, istediğiniz öğünde yiyebilirsiniz sorun yok
1 dilim ekmek yerine isterseniz=3 kaşık bulgur=3 kaşık yulaf=3 kaşık tam tahıllı makarna ..ve türevleri ile değişebilirsiniz
*hazır olan, pakette olan her türlü gıda, bisküvi, meyve suyu (taze sıkılmış dahi olsa!!!!) dondurma, gofret, kek(ev yapımı dahi olsa!!!!) börek, şerbetli tatlılar, sütlü tatlılar...vs yasaaakkk!! alırken ürünlerin arkasında yazanları okumanızı rica ediyorum
*aralarda süt/sütlü kahve/tarçınlı süt/kefir/ayran/sade soda içilebilir
*tabiki de su bol bol için
*yeşil çay/bitki çayları içilebilir bunlarda sorun yok ama tabiki çok içmeyin toksin içeriyor hepsi maalsef
*şekersiz türk kahvesi/sade veya sütlü filtre kahve içilebilir (ama önemli not 1 fincan kahve içince 2 bardak su tüketin su tutmasın )
*arada şekersiz olacak şekilde pratik tarifler paylaşabiliriz :)) benim muzlu pudingim gibi
*eğer ki başladınız ve o gün gidip bozdunuz, ertesi gün tekrar baştan başlayıp 1. gün sayacaksınız
*her akşam yeme içme spor ne yapıldıysa paylaşılmalı nacizane fikrim belki ben resim atarım
*spor yapmak şart değil ama yaparsanız daha mükemmel sonuçlar alırsınız emin olun
*21 mart perşembe başlangıç kilomuzu alıp-sonraki haftalar cuma günleri tartı günümüz olucak
*22 mart cuma bime atlama ipi geliyormuş alıp ip atlama challange bile yapabiliriz
*akşam 8 den sonra yemek yeme işi bitmiş olmalı
*salatalara yemeklere sızma zeytinyağı fındık yağı gibi kaliteli yağlar ekleyebilirsiniz ancak ve katiyen nar ekşisi gibi yapay ürünler eklemşiyorsunuz deli gibi şeker var
*limon kullanabilirsiniz
*yemeklere sos eklememeye gayret edin
*kızartmalar yasak, canınız çok kızartma isterse sebzeleri patatesleri az yağda yağlı kağıt ile fırına atın çok lezzetli sulu sulu oluyor
*çiğ sebzeler serbest kızlar, özellikle havuç tatlı isteğini bastırır ve açıkırsanız benim gibi maydonuzu sapıyla beraber yiyebilirsiniz he bi de salatalık bol bol yiyin (tabiki tuzsuz limonlu olabilir)
*kaya tuzu öneririm, daha sağlıklı
benim hatırladıklarım bunlar varsa kızlar aklınıza gelen ekleyelim..
şimdi katılcakları etiketliyorum
kurallar belli, kaç gün yapacağımız belli
yok yapamam ben zor gelir, şekersiz tatlısız yaşayamam ben diyen varsa lütfen başlamadan çekilsin, sonra gerçekten daha zor olur
ama inanın ben 1 hafta deneyip sağlam sonuç aldım sonra dozuttum o ayrı
Birbardakcay sen zaten bizden öndesin
Summer-girl
aypare ackerman
Samsonn
BenimKemiklerimiri
hande_buse
CKbeautyandsheer
son bi şey daha ekliyorum kızlar, kimse kimseyle dalga geçme ya da aşağılama ya da buna benzer kalp kırma lüksüne sahip değil, herkesin bünyesi, hayat tarzı, ailesi yaşamı herşeyi farklı, kimimiz çok hızlı kilo verebiliriz, kimimiz daha yavaş amaç burda destek olup gülüp eğlenmek
iğneleyici kötü laflar edeni gruptan çıkartabilirim, kimse bni yanlış anlamasın
gerginlik istemiyorum
herkes yapacağı sporda yiyeceği meyvede ekmekte yemekte serbest
kurallar belli
kuralları çiğnemeden aşmadan istenen yapılabilir
hepinize güveniyorum
ve iyiki geldiniz diyorum
gazamız mübarek olsuunnnn :)
bu yazdıklarımı ilk sayfaya da ekliyorum... tekrar tekrar okuyabiliriz
dip not:90 günlük kumbara yapıp, canınız istediğinde yemeyip, o istediğiniz gıdanın (dondurma kek cips her ne olursa) fiyatı neyse o kadar kumbaraya bağış yapıyorsunuz
90 gün sonrasında biriken parayla ne isterseniz alabilirsiniz
eğer yapabileceğine kesin gözüyle bakan yoksa bence başlamasın çünkü gerçekten uzun ve zor bi süreç bizi bekliyor, her zaman hayır demesini öğrenmemiz lazım bu da bir gerçek
öncellikle challenge için Samsonn canım tşk ederim, aklıma gelmezdi büyük oynamak :)
tabiki uzun zamandır şekerle alakası olmayan Summer-girl
*kızlar uygulama 21 mart günü başlayıp 21 haziran gecesi son bulacak
*bu süreç içinde bal-pekmez-bitter bile olsa çikolata ve türevleri yasak!kendi sağlımız için
*maks 2 porsiyon meyve hakkımız var, ve akşama kalmadan bitecek
*1 taze meyve yerine 3 hurma/3 kuru erik/2 kaşık kuru dut/3 gün kurusu/3 kayısı..vs yenebilir, ilk sayfada paylaşımım mevcut bakabilirsiniz
*maks 2 porsiyon ekmek hakkımız var, istediğiniz öğünde yiyebilirsiniz sorun yok
1 dilim ekmek yerine isterseniz=3 kaşık bulgur=3 kaşık yulaf=3 kaşık tam tahıllı makarna ..ve türevleri ile değişebilirsiniz
*hazır olan, pakette olan her türlü gıda, bisküvi, meyve suyu (taze sıkılmış dahi olsa!!!!) dondurma, gofret, kek(ev yapımı dahi olsa!!!!) börek, şerbetli tatlılar, sütlü tatlılar...vs yasaaakkk!! alırken ürünlerin arkasında yazanları okumanızı rica ediyorum
*aralarda süt/sütlü kahve/tarçınlı süt/kefir/ayran/sade soda içilebilir
*tabiki de su bol bol için
*yeşil çay/bitki çayları içilebilir bunlarda sorun yok ama tabiki çok içmeyin toksin içeriyor hepsi maalsef
*şekersiz türk kahvesi/sade veya sütlü filtre kahve içilebilir (ama önemli not 1 fincan kahve içince 2 bardak su tüketin su tutmasın )
*arada şekersiz olacak şekilde pratik tarifler paylaşabiliriz :)) benim muzlu pudingim gibi
*eğer ki başladınız ve o gün gidip bozdunuz, ertesi gün tekrar baştan başlayıp 1. gün sayacaksınız
*her akşam yeme içme spor ne yapıldıysa paylaşılmalı nacizane fikrim belki ben resim atarım
*spor yapmak şart değil ama yaparsanız daha mükemmel sonuçlar alırsınız emin olun
*21 mart perşembe başlangıç kilomuzu alıp-sonraki haftalar cuma günleri tartı günümüz olucak
*22 mart cuma bime atlama ipi geliyormuş alıp ip atlama challange bile yapabiliriz
*akşam 8 den sonra yemek yeme işi bitmiş olmalı
*salatalara yemeklere sızma zeytinyağı fındık yağı gibi kaliteli yağlar ekleyebilirsiniz ancak ve katiyen nar ekşisi gibi yapay ürünler eklemşiyorsunuz deli gibi şeker var
*limon kullanabilirsiniz
*yemeklere sos eklememeye gayret edin
*kızartmalar yasak, canınız çok kızartma isterse sebzeleri patatesleri az yağda yağlı kağıt ile fırına atın çok lezzetli sulu sulu oluyor
*çiğ sebzeler serbest kızlar, özellikle havuç tatlı isteğini bastırır ve açıkırsanız benim gibi maydonuzu sapıyla beraber yiyebilirsiniz he bi de salatalık bol bol yiyin (tabiki tuzsuz limonlu olabilir)
*kaya tuzu öneririm, daha sağlıklı
benim hatırladıklarım bunlar varsa kızlar aklınıza gelen ekleyelim..
şimdi katılcakları etiketliyorum
kurallar belli, kaç gün yapacağımız belli
yok yapamam ben zor gelir, şekersiz tatlısız yaşayamam ben diyen varsa lütfen başlamadan çekilsin, sonra gerçekten daha zor olur
ama inanın ben 1 hafta deneyip sağlam sonuç aldım sonra dozuttum o ayrı
Birbardakcay sen zaten bizden öndesin
Summer-girl
aypare ackerman
Samsonn
BenimKemiklerimiri
hande_buse
CKbeautyandsheer
son bi şey daha ekliyorum kızlar, kimse kimseyle dalga geçme ya da aşağılama ya da buna benzer kalp kırma lüksüne sahip değil, herkesin bünyesi, hayat tarzı, ailesi yaşamı herşeyi farklı, kimimiz çok hızlı kilo verebiliriz, kimimiz daha yavaş amaç burda destek olup gülüp eğlenmek
iğneleyici kötü laflar edeni gruptan çıkartabilirim, kimse bni yanlış anlamasın
gerginlik istemiyorum
herkes yapacağı sporda yiyeceği meyvede ekmekte yemekte serbest
kurallar belli
kuralları çiğnemeden aşmadan istenen yapılabilir
hepinize güveniyorum
ve iyiki geldiniz diyorum
gazamız mübarek olsuunnnn :)
bu yazdıklarımı ilk sayfaya da ekliyorum... tekrar tekrar okuyabiliriz
dip not:90 günlük kumbara yapıp, canınız istediğinde yemeyip, o istediğiniz gıdanın (dondurma kek cips her ne olursa) fiyatı neyse o kadar kumbaraya bağış yapıyorsunuz
90 gün sonrasında biriken parayla ne isterseniz alabilirsiniz
İSİM | BAŞLANGIÇKİLO 21.03.19 | 1. HAFTA KİLO 29.03.19 | 2.HAFTA KİLO 05.04.2019 | 3.HAFTA KİLO 12.04.2019 | 4.HAFTA KİLO 19.04.2019 |
POFU | 72,4 | 69,9 | 68.7 | 69 | 71,2 |
SUMMER-GRIL | 51,8 | 50,8 | 51,4 | 51,3 | 50,9 |
MRSPARANOID | 68,3 | 67,4 | 67.4 | 68,2 | 66,9 |
SAMSONN | 68 | 66,2 | 66 | 65,6 | 65 |
FULIAS | 65,5 | 64,5 | 64.7 | 64,2 | 64,2 |
HANDE_BUSE | 62,3 | 60,5 | 61 | 61,5 | 61 |
ORKİDEKARAMEL | 92,5 | 90,9 | 90.4 | 90,1 | 90,3 |
CKBEAUTYANDSHEER | 66,7 | 64,7 | 64.7 | 65,3 | 64,8 |
EKİLEM81 | 72 | 70,8 | 71 | 70,5 | 70,5 |
İSİM | 5. HAFTA KİLO 26.04.2019 | ||||
POFU | 70,5 | ||||
ORKİDEKARAMEL | 89,7 | ||||