Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar yoğurda şeker katıp yedirmenin kemik gelişimine çok faydalı olduğunu duydum bana biraz garip geldi ama siz biliyormusunuz yada yediren varmı acaba? bu arada bebeğimin kemik gelişiminin zayıf olduğunu söylediler sağlık ocağında nerdeyse 13 aylık bıngıldağı olması gerektiğinden daha açıkmış buyüzden önemli benim için.....
Canım yoğurdu evde yaparsan zaten çok faydalı bir besin.İçine şeker koyarak yoğurdun kendi özünü ve besin değerini değiştirmiş oluyorsun.Ve bebeğine fazladan şeker yüklemiş oluyorsun ki zaten verdiğin ek gıdalarla zaten bebişin yeterince şeker alıyor.
Ayrıca şekerli yoğurda alışınca yoğurdu bir daha şekersiz asla yediremeyeceksin.
Benim kızım sade alıştı ve öyle seviyor.Ayrıcada kendimiz mayalıyoruz.Çok sağlıklı ve kalsiyum kaynağı.
Sen bebişine peynir yedir.Yoğurt yedir.Seni emiyormu bilmiyorum?Kaç aylık bilmiyorum.
Ama keçi sütü tavsiye ediyorum kemik gelişiminde çok etkili.Dr'um tavsiye etti.Bilgin olsun.
şekerle kemik gelişiminin ilgisi yok ki.Güneşe çıkar mutlaka günde yarım saat.D vitaminini alsın.Yumurta sarısı,balık,balık yağı,taze yeşillikler de vermelisin.
benım kızımda yogurt yemıyor .cok fazla süt içiyor bu da kansız olmasına sebep oldu.kendimce bır yöntem buldum yogurdu biberonuna koyuyorum az su eklıyorum tadı süte benzesin dyede cok az bal yada şeker koyuyorum ne yapayım kendimce yöntemler buluyorum beslenmesi eksik kalmasın diye..başka hiçbir şekilde tuz ve şeker vermıyorum ama sadece bu yöntemde cok az şeker kullanıyorum..
benım kızımda yogurt yemıyor .cok fazla süt içiyor bu da kansız olmasına sebep oldu.kendimce bır yöntem buldum yogurdu biberonuna koyuyorum az su eklıyorum tadı süte benzesin dyede cok az bal yada şeker koyuyorum ne yapayım kendimce yöntemler buluyorum beslenmesi eksik kalmasın diye..başka hiçbir şekilde tuz ve şeker vermıyorum ama sadece bu yöntemde cok az şeker kullanıyorum..