çok gecmiş olsun aman yediklerine dikkat et ve düşürmek istiyısan nar ekşisi iç annem sürekli içiyo ve dengeliyo bebeğin içinde çok sevindim hayırlısı şekerimçıktı diye moraalini bozma hadi hayırlısı
tatoş gecmış olsun cnm arkadasım ya. ama korkma bişi olmaz bebişine doktorun sana dıyet verır zaten benım arkadasımda oyle doğum yaptı korkma cnm tamam ıyı dusun ıyı olur allaha emanet ol cnm bnm
arkadaşlar buğün kan testti yaptırdım ve şeker hastalığım kesinleşti..üstelikde 1 aylık hamileyim..şekerim 200mg dan aşağıya düşmüyor.:çok üzgünüm:...yarında tekrar kadın doğumcuya gideceğim lütfen dualarınızı esirgemeyin..
şekeri olupda bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı arkadaşlar..lütfen bunları duymaya ihtiyacım var...:a015::a015:
TATOŞ... canım bende geçmiş olsun diyorum sana...bu konuda hiçbir bilgim yok...isterdim sana bilgilerimi aktarayım...yazılarını takip edicem...hoşçakal..
canım cok gecmıs olsun drun verecegı dıetle ınsallah normale dusera.s.
canımm moralini bozma benim 2 kuzenim de aynı senin durumundaydı, sıkı bi diyetle (moralini bozmiim) herşeyin üstesinden geldiler, birinin oğluşu 1,5 yaşında lokum gibi maşallah, diğeri de 3temmuzda doğum yapıcak bi aksilik yok çok şükür... içini ferah tut tatoşcum bebeğin için azcık yediklerine dikkat ediceksinöpüyorum çok allah yanında olsun canımm
Gecmis olsun hayatim üzülme benim bir arkadasin anneside seker hastasi, doktoru ne demis biliyormusun.
Aslinda bir seker hastasi olmayandan daha sagliki ve uzun yasayabilirmis cünkü onlar abu cubur yemiyor beslenmelerine daha dikkat ediyorlar demis.
Üzülme allah baska dert vermesin güzelim ya.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?