arkadaşlar buğün kan testti yaptırdım ve şeker hastalığım kesinleşti..üstelikde 1 aylık hamileyim..şekerim 200mg dan aşağıya düşmüyor.:çok üzgünüm:...yarında tekrar kadın doğumcuya gideceğim lütfen dualarınızı esirgemeyin..
şekeri olupda bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı arkadaşlar..lütfen bunları duymaya ihtiyacım var...:a015::a015:
canım ben kadın doğum kliniğinde çalışıyorum senin gibi diyabeti olan ve bebeğini kucağına alan bir çok gebem var dr kontrolünde olduğun sürece korkma sana 50 gr glikozla mı baktılar eger o yüksek çıktıysa 100 gr bakarlar diyetisyen eşliğinde gebeliğin devam edecek dr dediklerini düzenli yap dediğinden fazlasını yeme sende kökende bu varmış gebelik sadece ortaya çıkarmış korkma canım ama iyi bir dr seç kendine
geçmiş olsun canım üzüntü stres dahada çıkarır düzenli perhizini yaparsan bişey olmaz k.i.b
çözümsüz hiçbirşey kalmadı artık canım...arkadaşların dediği gibi diyet programı ve belki bir hapla sorun çözülecek...bebiş doğacak...bende şeker yok ama maalesef hipotiroid var..bende dün test yaptırdım tsh değerim yüksek çıktı..bende başta biraz panikledim ama ilaç dozu ayarlaması ile sanırım çözülecektir...en güzeli sakin olmak..tıp bunları çözüyor artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?