canmmm oncelikle gecmis olsun,ama bu kadar uzulme,karnindaki bebegine yazik,bi de beni dinle sen:çok üzgünüm:ailemde kimsede yok seker,esimin ailesinde kimsede yok,hamileliimde hic olmadi,guzel bi hamilelik gecirdim,doktor kontrolunde,sorunsuz,ilk kizim dunyaya geldi,hersey guzeldi,ama taki 2,5 yasina kadar bebeimde canimda bi tanecik kizimda seker hastaligi cikti,we bizde kimsede bu hastalik yokkkkkk,tanimiyoruz hastaligi bilmiyoruzzz,,dunyam yikildii,bittimm,mahwoldumm,ama kizim simdi 8,5 yasinda ALLAHIMAA COKK SUKURLER OLSUNNN onla yasamayi ogrendik,hic canini skma,sen bi yetiskinsinn,bnm kucuck kizim dayanabiliosa gunde 6 kez igne olmaya,yediklerine dikkat etmeye,sen kolaylikla bakabilirsin kendine,hic dert etme uzulme,benim kizim hasta deil bnm gozumde,SEKER KIZIM o benim,bi kizim daha war 4 yasinda oda,onda yok seker,ama biz alistikk yasamayi ogrendikk,yinede sana gecmis olsunn,unutma beterin beteri warr....arkadaşlar buğün kan testti yaptırdım ve şeker hastalığım kesinleşti..üstelikde 1 aylık hamileyim..şekerim 200mg dan aşağıya düşmüyor.:çok üzgünüm:...yarında tekrar kadın doğumcuya gideceğim lütfen dualarınızı esirgemeyin..
şekeri olupda bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı arkadaşlar..lütfen bunları duymaya ihtiyacım var...:a015::a015:
geçmiş olsun canım benim de hamileyken şeker oldu ve kesinlikle şeker yasaktı. diyete uydum çoğu zaman son ay düşmüş doktor şekerin düşük çıktı demişti şekerli bişeyler yiyebilmiştim son günlerde. ben de bir de yüksek tansiyon ve reflü de vardı o sende olmaz inşallah inan şekerden bin beter. tuzlularda yask oluyor o zaman. böyle düşünürsen belki biraz daha rahatlarsın diye yazdım bunu. a.s.korkma canım. bir tane olmuş nasılsa bu da olur inşallah. mutlaka dr tavsiyelerine uyŞeniz
canmmm oncelikle gecmis olsun,ama bu kadar uzulme,karnindaki bebegine yazik,bi de beni dinle sen:çok üzgünüm:ailemde kimsede yok seker,esimin ailesinde kimsede yok,hamileliimde hic olmadi,guzel bi hamilelik gecirdim,doktor kontrolunde,sorunsuz,ilk kizim dunyaya geldi,hersey guzeldi,ama taki 2,5 yasina kadar bebeimde canimda bi tanecik kizimda seker hastaligi cikti,we bizde kimsede bu hastalik yokkkkkk,tanimiyoruz hastaligi bilmiyoruzzz,,dunyam yikildii,bittimm,mahwoldumm,ama kizim simdi 8,5 yasinda ALLAHIMAA COKK SUKURLER OLSUNNN onla yasamayi ogrendik,hic canini skma,sen bi yetiskinsinn,bnm kucuck kizim dayanabiliosa gunde 6 kez igne olmaya,yediklerine dikkat etmeye,sen kolaylikla bakabilirsin kendine,hic dert etme uzulme,benim kizim hasta deil bnm gozumde,SEKER KIZIM o benim,bi kizim daha war 4 yasinda oda,onda yok seker,ama biz alistikk yasamayi ogrendikk,yinede sana gecmis olsunn,unutma beterin beteri warr....
canım benim inanki üzüldüm yavruna..çok geçmiş olsun canım artık şeker küçüçük yavrularda bile var...günde 6 kez iğne olmak zor canım..inşallah rabbim şifasını versin..doğru şekerle yaşamayı öğrenmem lazım..başka çare yok..:çok üzgünüm:
rabbim yavrularını sana bağışlasın ..acılarını göstermesin...
sinirlerim bozuldu yaaa şuan ağlıyorummm...
tek düşüncem minik bebeğimmm ..rabbbim herkesinkini kendine bağışlasın benimkileride bana..hayırlısyla kucağıma alsamm dünyanın en mutlusu ben olacağım...
şeker kızını öp yerimee...allaha emanet ettim sizleri....a.s.
saoll canmmm,ama bn seni uzmek icin yazmadim bunlari agla diye yasmadim,kader bu,tabiki kimse istemezz hayatin toz pembe olsun ister,ama olmuyo iste,bnce sen hic uzulme,bebeini dusun,we yedilerine cok dikkat et,senin bebeinde sekerli olucak die bi kaide yokki,diyorum sna bizde kimsede yokk sekerr,ama olduu,uzulme her zmn senden daha kötü durumalrda olan insanlari dusun we haline sukret,kendine ii bakkkk
Yaa canım benim bizdede ırsi şeker ama bende henüz çıkmad ama illaki bigün çıkacak sende biliyorsundur seker hstalığı öle öldüren bi hast deil ama çok çok dikkat istio bebeğine bişicik olmas senn gibi dikkatli bi annesi olduktan sonra topik topik olur inşallah stres bence daha fazla zarar verir ona strese sokma kendini sadece biraz dikkat gerisi gelir Allah'ın izniyle
Bendede vardi hamileligimde.Son 3 ay cehennem azabi gibiydi hamileligimin.Canim herseyi istiyo ama yiyemiyordum.Mubarek oyle birseydiki yani sadece tatli yememekle olmuyordu.Doktor bana diyet vermisti resmen 5 yasindaki bir cocuk gibi yiyordum.2 dilim ekmek yada 2 tane portakal bile yesem sekerim firliyordu.Ben diyete son derece uydum canim o yuzden insuline baslamadan bebegimi dunyaya getirdim.Sukur onda sorun cikmadi.Suan bende oda cok iyiyiz.Dogumdan sonra seker kalmadi bende.Bnimki irsi degildi gebelik sekeriydi.Eger diyeti uyguladigim halde inmeseydi igneye baslicaklardi.Burda bir ablamiz vuruldu sukur cocugunda bir sorun cikmadi.Insallah seninkinide igneyle kontrol altina alabilirler canim.Cok gecmis olsun seni ancak ceken anlar benim gibiler yani.Allah evladini sana bagislasin.
24-3 günlük hamileyim .14. hafta da gebelik şekeri teşhisi kondu doktorun birine göre yeterli geldi ama kadın doğumcum ikna olmadı .endokrincimi değiştirdim. yenisi diyetle beraber insüline de başladı kilo almadan biticekmiş hamilelik. inşallah oğlum sağlıklı olur. ALLAH yardımcımız olsun.....
Canım benimde var.Henüz çocuğum yok ama inşallah düşünüyorum.Bugün diyabete gittim diyet yazdılar 1800 kalorilik.Uymak çok zor ama bebek için katlanmak zorundayız ama zor.Bu arada cerrahpaşa diyabet servisine gidiyorum.Oraya gitmeni tavsiye ederim.Şeker çok önemli lütfen dikkatli ol.Sevgiler canım .............
allah yardımcın olsun canım..
rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin...
benim irsi olduğu için diyet uygulamaya başladım eğer düşmezse iğneye başvuracağız..
hakkımızdan hayırlısı diyelim...
inşallah hiçbir sorun çıkmadan bebeklerimizi kollarımıza alırız...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?