- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi türlü düşmedi 50 grmlık 142 cıkınca 100 grmlık yaptırdık oda ilk saate 204 cıkdı
aclık biraz normal ama oda 95 in üstünde aksamları 110 kadar cıkıyo
insüline basladım ... sekeri olup dogum yapanlar neler yasadınız
benimde gebelik şekerim vardı üstelik ilk yüklemede 205 çıkmıştı..dr ikinci yüklemeyi istemeden endokrinolojiye gönderdi ordan da diyetesyene gittim..doğuma kadar da diyet yaptım,sabah akşam şeker ölçümleri yapıyodum ve 15 günde bir endokrine kontrole gidiyodum..insuline başlamadım çok şükür bi ssatlik tokluk şekerim genelde 130 üzerine çıkmıyodu çok nadir 130-150 arasında oluyodu..açlık şekerini de genelde 80 altında olmaması gerekiyomuş dr öle demişti..çok şükür bebeğim sağlıklı ama doğumdan hemen sonra şekeri çok düşük olduğu için(36 kadar düşmüş)ben ameliyattan çıkmadan mama vermişlerdi..
arkadaşlar bende yaptırdım bir hafta önce test sonuçlarını aldım ama kadın doğum uzmanı gelmeyince gösteremedim doktora benim açlık 77 şekerli olan ise 115 çıktı (50 mg olan)siz tecrübelisiniz herhalde normal mi bu değerler
işde benım diyetle düsmedi 170 in ustunde aclıkda 95..100 arası 109 u gördük bi ara
neden bebegin sekeri düşdü ki off ya allahım baska dert vermesın