Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptim 20 kilo verdimMerhaba arkadaşlar son zamanlarda paketlı urun ve sekerlı gıdaları cok fazla tukettıgım ıcın pişmanlık yasıyordum
11 gun önce tamamen sekerlı gıdaları hayatımdan cıkardım zaten cay ve kahveyı sekersız ıcıyordum
66 kiloydum suan bı anda 63.5 kg dustum
Ama basım donuyo arada ayrıca kaslarım agrıyor okudum normalmiş
Aranızda bırakıp devamlılıgı getıren oldu mu
Suan korkum saldırmak ama motıvem yuksek
Deneyımı olan arkadas varsa yazarsa cok sevınırım
Marka vereyim mi emin olamadım ama çok nadir aldığım paketli gıdalar hurma barları. Ara öğün olarak tüketiyorum eğer normal yemeğe vaktim yoksa.Bende abur cubur kesmek istiyorum, kuru kayısı ve hurma aliyorum şekerimi dengede tutsun abur cubur yerine geçsin diye ama bağırsakları fazla çalışıyor bu sefer, sizin doğal şeker iceren şeyler dediginiz ne mesela canımız tatli cok istediğinde nelerle bastırabiliriz?
Asla yemem diye kendimi şartlandırmadım. Yiyorum tabi mesela ikram edildiğinde lokuma hayır diyemem. O kadar da sıkmak istemedim kendimi. Nadir anlar ancak bunlar. Yüzde 99 bıraktım diyebilirimHiç yemiyor musunuz artık şekerli ürün ?
böyle kesintilerin hayat uzun vadede hiç bir pozitif etkisi olduğuna inanmıyorum.negatif yanları ise yeme bozukluğuna yol açma olasılıkları var . çok güvendiğim yurtdısında yasayan bir diyetisteyn var isim vermem dogru olmaz sanırım , onu takip ediyorum beslenme konusunda sadece .
Yo karıştırmadım.karabuğdayla oluyor.Un değil karabuğdayın kendisiMuhtemelen kinoayla yapmıştır isimleri karıştırdı tahminim![]()
Aslında haklısınız ama tekrar aynı şekilde kendimi ikna edemedim ama en kosa sürede tekrar başlayacağım .Yoksa kilolar geri geliyor.Mesela bir yedim gitti artık en başa sardı diye birsey yok. Benim doktorum beni bu konuda uyardı. Diyelim ki gittin ve glutenli birsey yedin herşey başa dönmez dedi. Haftada 1 sigara içenle 10 içen bir mi dedi. Adana da yemişsiniz ya dönünce kendinizi motive edip eskiye dönebilirsiniz orda yenilen için de pişmanlık duymayın. :)
Azar azar her şeyden tüketmek gerektiğini savunan yaklaşıma mi sahip? Bazı doktorlarda mesela şeker ve ekmeği tamamen kesmeyi doğru bulmaz.
Yes , mim olduğunu anladiniz mı
Kaynakları çok sağlamdır ondan çok güveniyorum ona.
Yok kim olduğunu çıkaramadım, ama merak ettim şimdi, kulağıma söyleseniz![]()
Aynılarını yazmaya gelmiştim, size tamamen katılıyorumböyle kesintilerin hayat uzun vadede hiç bir pozitif etkisi olduğuna inanmıyorum.negatif yanları ise yeme bozukluğuna yol açma olasılıkları var . çok güvendiğim yurtdısında yasayan bir diyetisteyn var isim vermem dogru olmaz sanırım , onu takip ediyorum beslenme konusunda sadece .
Benim yapabileceğim birşey değil gibi teşekkür ederimAğrılarımi tetiklediğini farkettim. Üstelik içinde bulunan kazein maddesinin vücuda iyi gelmediğini biliyorum. Dilerseniz özelden bir kaç okuyacağız şeyler önerebilirim biraz detaylı :)
Merhaba, ben de bu konuda okumalar yapmak istiyorum bana da önerebilir misiniz acabaAğrılarımi tetiklediğini farkettim. Üstelik içinde bulunan kazein maddesinin vücuda iyi gelmediğini biliyorum. Dilerseniz özelden bir kaç okuyacağız şeyler önerebilirim biraz detaylı :)
Tebrik ederim zoru basarmissinizAsla yemem diye kendimi şartlandırmadım. Yiyorum tabi mesela ikram edildiğinde lokuma hayır diyemem. O kadar da sıkmak istemedim kendimi. Nadir anlar ancak bunlar. Yüzde 99 bıraktım diyebilirim
tabi bu yazdıklarım bir buçuk ay öncesiydi. Eşimin babaannesi zorla yedirdiğini için başa sardımşimdi yeniden bırakıcam inşallah