Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rafine şekeri ve paketli gıdaları hayatımdan çıkartmıştım. Öncelikle cildime ve mental sağlığıma çok iyi geldi. Tatlı sever bir insan olduğumdan ayda yılda bir dışarıda tatlı yiyorum.
Doğal şeker içeren şeyleri saymıyorum. Paketli gıdada da yoğun gündeysem içeriği katkısız şeyler kullanıyorum.
Hayatınızdan çıkartmak istiyorsanız önce 15 sonra 1 ay şekersiz günler yapabilirsiniz. Tatlı ihtiyacınız için de doğal şeker içeren şeyler tüketebilirsiniz.
Ola ki saldırdınız her şeyin sonu değil. Kaldığınız yerden devam edersiniz.
4 ay oldu. Gluten tuketmiyorum, süt ve süt ürünleri tuketmiyorum. Rafine şeker ve meyve tuketmiyorum. Hayata yeniden başlamış gibiyim. Çok zindeyim.Merhaba arkadaşlar son zamanlarda paketlı urun ve sekerlı gıdaları cok fazla tukettıgım ıcın pişmanlık yasıyordum
11 gun önce tamamen sekerlı gıdaları hayatımdan cıkardım zaten cay ve kahveyı sekersız ıcıyordum
66 kiloydum suan bı anda 63.5 kg dustum
Ama basım donuyo arada ayrıca kaslarım agrıyor okudum normalmiş
Aranızda bırakıp devamlılıgı getıren oldu mu
Suan korkum saldırmak ama motıvem yuksek
Deneyımı olan arkadas varsa yazarsa cok sevınırım
abende biraktim ama emziriyor olduğum için bazen gece kalkıp saealle kaşıkliyorumMerhaba arkadaşlar son zamanlarda paketlı urun ve sekerlı gıdaları cok fazla tukettıgım ıcın pişmanlık yasıyordum
11 gun önce tamamen sekerlı gıdaları hayatımdan cıkardım zaten cay ve kahveyı sekersız ıcıyordum
66 kiloydum suan bı anda 63.5 kg dustum
Ama basım donuyo arada ayrıca kaslarım agrıyor okudum normalmiş
Aranızda bırakıp devamlılıgı getıren oldu mu
Suan korkum saldırmak ama motıvem yuksek
Deneyımı olan arkadas varsa yazarsa cok sevınırım
Kilonuza etkisi oldu mu?4 ay oldu. Gluten tuketmiyorum, süt ve süt ürünleri tuketmiyorum. Rafine şeker ve meyve tuketmiyorum. Hayata yeniden başlamış gibiyim. Çok zindeyim.
Benim kilomada etkisi oldu ama özellikle fibromiyalji rahatsızlığıma iyi geldi. Ağrılar uçtu gittiKilonuza etkisi oldu mu?
Hiç yemiyor musunuz artık şekerli ürün ?Benimde başım dönüyordu ilk bıraktığımda bir defaya mahsus şekerli yicek yiyip tekrar bırakmıştım baş dönmesi geçti ve olmadı bir daha
bende kendimi tutmakta zorlanıyordum tutamayıp yedim de ama koyvermedim. Devam ettim daha uzun süre dayanabildim bu sefer öyle öyle bıraktım
Ne yiyorsunuz Allahaşkına.Şeker tamam ama sizinki epey bir yiyeceği çıkarmak olmuş hayatınızdan4 ay oldu. Gluten tuketmiyorum, süt ve süt ürünleri tuketmiyorum. Rafine şeker ve meyve tuketmiyorum. Hayata yeniden başlamış gibiyim. Çok zindeyim.
Süt ürünleri tuketmeme nedeniniz nedir ?4 ay oldu. Gluten tuketmiyorum, süt ve süt ürünleri tuketmiyorum. Rafine şeker ve meyve tuketmiyorum. Hayata yeniden başlamış gibiyim. Çok zindeyim.
Yumurta (taze soğanlı omlet favorim) zeytin ceviz biber domates salatalık yeşillikler bunlar kahvaltıda yenilebilirNe yiyorsunuz Allahaşkına.Şeker tamam ama sizinki epey bir yiyeceği çıkarmak olmuş hayatınızdan
Ağrılarımi tetiklediğini farkettim. Üstelik içinde bulunan kazein maddesinin vücuda iyi gelmediğini biliyorum. Dilerseniz özelden bir kaç okuyacağız şeyler önerebilirim biraz detaylı :)Süt ürünleri tuketmeme nedeniniz nedir ?
Anladım.Süt ürnlerine alerjiniz mi var?meyve kısıtlı da olsa tüketebilirsiniz aslında.Yumurta (taze soğanlı omlet favorim) zeytin ceviz biber domates salatalık yeşillikler bunlar kahvaltıda yenilebilir
Mercimek kuru fasulye nohut taze fasulye pırasa karnabahar kereviz havuc
Kuzu eti, kuzu kıyma, balık
Fındık fıstık ceviz badem
Unlu ürün canım çekerse karabugday unundan badem unundan hindistan cevizi veya nohut unundan ürünler yapıyorum. Daha da var aslında ama şimdilik aklıma gelenler bunlar gayet çok bence![]()
Karabugdayla kısır mı? Kisira un girmiyor ki.Anladım.Süt ürnlerine alerjiniz mi var?meyve kısıtlı da olsa tüketebilirsiniz aslında.
Farklı unları nereden buluyorsunuz?karabuğdayla kısır denemiştim fena olmadı ama bu unları bulamadım ben.
Süt ürünlerinin bana iyi gelmediğini farkettim tabi bunu bırakınca iyice anladım. Uzun bir süre reddettim ne alakası olabilir diye ama varmış. Unlar var cnm. Ben karabugday ununu trendyoldan hepsiburadadan alıyorum. Hangisinde daha uyguna nerede indirimde ise onu alıyorum. Meyve kısıtlı olmak şartıyla tüketilebilir ama sabah saatlerinde öneriliyor. Badem unu nohut unu fındık unu hepsi internette satiliyor ama ekonomik olsun isterseniz evde de kendiniz çekebilirsiniz. Ben ilk 2 ay bu dediklerimden de kullanmadım. Doğada yemeğe hazır bulunabilen şeyleri tükettim. Alışınca şımardım. Hindistan cevizi unuymis nohut unuymus gibi şeylerle cesitlendirdim. Gözüm çok korkmuştum başlayınca ama hayatiniza pozitif etkisini görünce vazgecemiyorsunuz.Anladım.Süt ürnlerine alerjiniz mi var?meyve kısıtlı da olsa tüketebilirsiniz aslında.
Farklı unları nereden buluyorsunuz?karabuğdayla kısır denemiştim fena olmadı ama bu unları bulamadım ben.
Unu değil,karabuğdayın kendi.bulguru da bırakınca güzel kilovermiştim ama bulgur tüketirken şeker ve unlu mamülleri tüketmedim halde kilo verimim aynı şekilde olmadı.Karabugdayla kısır mı? Kisira un girmiyor ki.
Bulgurda zaten pirinç gib cok kilo aldiran bir sey değil.
Muhtemelen kinoayla yapmıştır isimleri karıştırdı tahminimKarabugdayla kısır mı? Kisira un girmiyor ki.
Bulgurda zaten pirinç gib cok kilo aldiran bir sey değil.
Mesela bir yedim gitti artık en başa sardı diye birsey yok. Benim doktorum beni bu konuda uyardı. Diyelim ki gittin ve glutenli birsey yedin herşey başa dönmez dedi. Haftada 1 sigara içenle 10 içen bir mi dedi. Adana da yemişsiniz ya dönünce kendinizi motive edip eskiye dönebilirsiniz orda yenilen için de pişmanlık duymayın. :)Geçen yıllarda yapmıştım ben.Şeker,paketli gıdalar tüketmeyi bırakmıştım çokta güzel kilo vermiştim ama memlekete (Adana) bir gittim orda sürdüremedim.Bulgurlu yemekler,yufka falan yedim sonra da tekrar sürdüremedim.2 ayda 12 kilo vermiştim.şeker,unlu gıdalar tüketmiyordum.meyve az da olsa yemiştim ben .çok geç saate bırakmıyordum meyve tüketimini.Şimdi tekrar o azmi bulabilsem keşke