• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekeri bıraktım🎈🎈

şeker ihtiyacınızı fazla abartmadan, taze ve kuru meyvelerden ve bal gibi doğal gıdalarla karşılamalısınız.Eğer fazla rejim yaptıysanız hızlı kilo vermiş ve vücudunuzdan fazla su kaybetmiş olabilirsiniz. Bul su içmeyi ihmal etmeyin ve arzu ederseniz sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda bir diyetisyenden destek alabilrsiniz.

Tebrik ederim zoru basarmissiniz :nazar:umarım bende azaltirim en azından ama abur cubura asiri duskunum:KK12:
Güzel şeyler emeksiz olmuyor maalesef:olamaz: Bol sabır diliyorum bende size😊 Bir süre devam ettikten sonra emeklerinizin boşa gitmesine acıyıp yemek istemiceksiniz zatenHoppa

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda paketlı urun ve sekerlı gıdaları cok fazla tukettıgım ıcın pişmanlık yasıyordum
11 gun önce tamamen sekerlı gıdaları hayatımdan cıkardım zaten cay ve kahveyı sekersız ıcıyordum
66 kiloydum suan bı anda 63.5 kg dustum
Ama basım donuyo arada ayrıca kaslarım agrıyor okudum normalmiş
Aranızda bırakıp devamlılıgı getıren oldu mu
Suan korkum saldırmak ama motıvem yuksek
Deneyımı olan arkadas varsa yazarsa cok sevınırım
Benim birakmalarim en fazla 6-7 gün sürüyor.
Eskiden nefsime çok hâkimdim, o hâllerimi mumla arıyorum, bana ne oldu böyle yaa... :(
Konunuza tüyolar almaya geldim.
Sağlıklı günler dilerim.

Arkadaslar konuyu acan benım hala yemıyorum tamamen cıkardım sekerı
Cok ıyı hıssedıyorum cok ama cok tatlı cekınce seker ılavesız cıkolata yiyorum regl donemınde o kadar

Arkadaslar konuyu acan benım hala yemıyorum tamamen cıkardım sekerı
Cok ıyı hıssedıyorum cok ama cok tatlı cekınce seker ılavesız cıkolata yiyorum regl donemınde o kadar

merhaba seker ve un bagisiklik sistemini çokertiyomus sizin acaba iyilesen ya da şuyum iyi oldu dediginiz bir sey var mi ? bende genital sigil var un sekerin bagisikligi cokerttigini duydugumdan beri tamamen birakamasam da cok azaltmaya karar verdim

Paketli ve işlenmiş gıda, un ve şeker (meyve şekeri dahil) tüketmiyorum.
Sağlığım gayet yerinde.

Back
X