canım topigim var 6 arkadasla seker orucu yapıyoruz gel bize katilBu akşam 19 da
21 gün şekersiz diyete başlıyorum
bana katılmak isteyenleri beklerim.
katılırım canım seve sevecanım topigim var 6 arkadasla seker orucu yapıyoruz gel bize katil
evet ilk üç gün farkında olmadan kaçamak yaptımEvet şekersiz hayata yeniden başlıyorum günlük gibi neler yaşadığımı paylaşacağım
Çayı şekersiz içiyorum kahveyi şekerli pastalar tatlılar yemeden duramıyorum
birbirimize destek olalımben de senin gibi yemeğe düşkünüm, keza şeker de öyle
Bir süre ara verebilmeyi başardığınız zaman sonra canınız istememeye başlıyor zaten. Önemli olan ilk aşamayı atlatabilmek :)bende aynen senin gibiyim
çayımı kahvemi şekersiz içerim ama çikolata tatlı aburcubur çok seviyorum malesef.göbeğim ve basenlerim var.ve 7-8 kilo fazlam var.mümkün oldugunca eve sokmamak gerek ama bi başlayınca arkası geliyor
haftada tek bir gün belirleyip sadece o gün yemek olabilir ama keşke dayanabilsek
çok doğru sadece kararlı olmak gerekiyor zaten vücut alışınca istemiyorBir süre ara verebilmeyi başardığınız zaman sonra canınız istememeye başlıyor zaten. Önemli olan ilk aşamayı atlatabilmek :)
çok güzel tavsiyeler bunlar teşekkür ediyorumKeskin bir karar verip hayatindan birden sekeri cikartman cok zor olabilir hatta kisa surede vazgecebilirsin . Bende kahveyi sekersiz icemeyenlerdenim ve hep orta sekerli icerim .Cayida sekersiz icemiyordum ama cay kahveye gore sekersiz icmesi daha kolay bir icecekilk basta cayi sekersiz icmeye calisarak baslayabilirsin . Tatli konusuna gelecek olursak serbetli tatlilardan sutlu tatlilara gecis yaparak daha az seker iceren tatlilari tuketebilirsin . Daha sonra sutlu tatlilarida yavas yavas azaltirsin . Protein barlar var onlardan tuketip tatli krizlerine engel olabilirsin :) yavas yavas beslenmeni duzenlersen daha saglikli ve daha uzun sureli olur bana gore :) bende oyle yapiyorum
canım yavaş yavaş azaltabilirsin mesela bir kaşık şeker atabilirsin pasta dilimini biraz küçültebilirsin alıştıkça azaltmaya devam edersin biranda kesmek zorlayıcı olurBende,Şekerli Ürünlere karşı, keşke tiksinme oluşsa
Çaya 1,5 tatlı kaşığı şeker atarım.
Çayın yanında illaki pasta yerim.
Karnım tok dahi olsa, illa o pastayı yiyecegim
İleri ki yaşlar da,70, 80 kilo olmaktan korkuyorum ama tatlıdan da,vazgeçemiyorum
evet bende malesef bırakıp tekrar başladım ama başardığımıza göre tekrar başarabilirizİnşallah bırakabiliriz. kaç kere bıraktım geri döndüm. artık bıktım.kararlıyım bırakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?