- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Selam kizlar.
Bende seker cikti malesef.yuksek degil ama siniri gecmisim.gecincede seker hastasi oluyorsun iste.yediklerime dikkat etmem lazim,egzersiz yapmam lazim.yarin diyabet merkezine gidicem bakalim napacaklar.
Aranizda var mi sekeri cikan benim gibisenağlama
Geçmiş olsun canım hiçbir bilgim yok daha yaptırmadımda ama ufak bir diyet ile halledilir sıkma canını a.s.
aleyna cım sınırı biraz aşınca bişi olmaz...biraz dikkatle hersey yolunda gider...hemde kendini sağlıklı beslenmeye tam adepte edersin...o yonden artısı bile olabilir...
bana doktorum 5 nisana randevu verdi ama şeker yuklemesinden felan bahsetmedi...şimdi ben aç mı tok mu gideyim bilemedim...en iyisi randevudan 1 gun önce arayıp konusmak...
Kızlar benim şekerim yüksek çıktı. 50 gr yüklemede 196, 100 gr yüklemede 200'ün üstünde.. Doktor diyet verdi. Uygulamaya çalışıyorum. Çok canım sıkıldı. Bebeğin kilosuda düşük çıktı.
Selam kizlar.
Bende seker cikti malesef.yuksek degil ama siniri gecmisim.gecincede seker hastasi oluyorsun iste.yediklerime dikkat etmem lazim,egzersiz yapmam lazim.yarin diyabet merkezine gidicem bakalim napacaklar.
Aranizda var mi sekeri cikan benim gibisenağlama
Ah Alleynacım seninle haftamız da aynıymış tıpki gebelik şekerimiz gibi( Bendede çıktı gebelik şekeri :çok üzgünüm: Benim yüklemem 1 ay önce yapıldı hızlı kilo aldığım için (5 aylıken 12 kilo almıştım da) 100'lük yüklemede ilk saatim yüksek çıktı benim hemen diyet başladık ve şimdi 7.5 kilo verdim ve kendimi daha zinde ve hafiflemiş hissediyorum. Bu vesileyle sağlıklı beslenmeyi de öğrenmiş oluyoruz aslında.Sakın sıkma canını dikkat et hiç bir şey olmaz zaten 3 ayımız kaldı herşey bebişler için idare edicez artık. Ben hatta doğumdan sonra bile devam etmeyi düşünüyorum diyete aldığımız kilolardan da hızlıca kurtulmuş oluruz böylece
Canim ilk once moralini bozma diycem ama bende moralimi bozmustum.
Ilk once stress ve uzuntu yasak.cunku bu iki sey sekeri yukseltmekte birebir.Gunde en az 20 dk yuruyus dediler bana.tabi ne kadar cok hareket o kadar sekeri dusurmeye yarari var.
Kizartmalardan, cikolatadan nefsimizi koreltecegimiz kadar alacagiz.benim simdilik bildiklerim bu kadar.yarin ogrenince ayrintili yazarim.
Kızlar bende dün şeker yüklemesi oldum.. Bende hiç bir şeker çıkmadı.Gitmişken kan tahlilide istedim. Aşırı kansız çıktım. Bebek bütün kanımı emmiyormuş. Dışarıdan kan alacak seviyeye gelmişim. Oysaki bütün herkesten önce kan hapı içmeye başlamıştım. Bide içmeseydim ne olacaktı kim bilir. Bakalım yeni kan hapları verdi doktor. Önümüzdeki ay gene tahlil olacam. Dışarıdan kan almak istemiyorum. İnşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alırım....
Kızlar bende dün şeker yüklemesi oldum.. Bende hiç bir şeker çıkmadı.Gitmişken kan tahlilide istedim. Aşırı kansız çıktım. Bebek bütün kanımı emmiyormuş. Dışarıdan kan alacak seviyeye gelmişim. Oysaki bütün herkesten önce kan hapı içmeye başlamıştım. Bide içmeseydim ne olacaktı kim bilir. Bakalım yeni kan hapları verdi doktor. Önümüzdeki ay gene tahlil olacam. Dışarıdan kan almak istemiyorum. İnşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alırım....