şeker yüklemesii

bende bugun yapcaktim ama malesef bugun tatilmis burasi sansa bak yahu ben onu nasil icecem diye kendimi hazir ederken burda tatilmis allahim sabir neyse artik ya carsamba yada persembe yaptircam allahdan bi sey olmazsa
cunku yarin oglumu hastaneye goturcem disleri icin 4 tane curuk disi var onlari alcaklar sanirim onlar ciktindan sonra guzelleri gelsin diye
oglum icin duanizi eksik etmeyin bi sey olmasin ay cok korkuyom ben yaaaaaaaaaa

çorumlucum bişey olmaz canım benim yiğenimde öle dişleri çok şeker yemekten ama ona dolgu yapcakmış doktor ablam öle sölemişti çekmezler belki senin oğluşununda kızınmı olucak bu arada çok sevindim takvim pembiş olmuşş sağlıkla hepimiz kucaklarımıza allaım inşallahh...

evet canim yukardaki sut disleri cikmazsa dedi doktor alinir dedi cunku iyce kucuk kalmislar ve curuk cok fena yani
onu alcaklar eminim neyse alsinlar da kurtulalim yazik uzuluyorum ole gorunce zaten
allahim yardimcimiz olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canim kizim olcak insallah bi oglum var bi de kizim olcak insallah allahin izniyle
simdi netten kiz isimleri ariyorum ama daha bi sey begenemedim he :)

Selam kizlar.
Bende seker cikti malesef.yuksek degil ama siniri gecmisim.gecincede seker hastasi oluyorsun iste.yediklerime dikkat etmem lazim,egzersiz yapmam lazim.yarin diyabet merkezine gidicem bakalim napacaklar.
Aranizda var mi sekeri cikan benim gibisenağlama

Geçmiş olsun canım hiçbir bilgim yok daha yaptırmadımda ama ufak bir diyet ile halledilir sıkma canını a.s.

Geçmiş olsun canım hiçbir bilgim yok daha yaptırmadımda ama ufak bir diyet ile halledilir sıkma canını a.s.

Sagol canim.Doktorda, verilenleri uygulayip sekeri yukseltmedikten sonra korkulacak bisey olmadigini soyledi ya bakalim yarin ne diyecekler.

aleyna cım sınırı biraz aşınca bişi olmaz...biraz dikkatle hersey yolunda gider...hemde kendini sağlıklı beslenmeye tam adepte edersin...o yonden artısı bile olabilir...

bana doktorum 5 nisana randevu verdi ama şeker yuklemesinden felan bahsetmedi...şimdi ben aç mı tok mu gideyim bilemedim...en iyisi randevudan 1 gun önce arayıp konusmak...

Kızlar benim şekerim yüksek çıktı. 50 gr yüklemede 196, 100 gr yüklemede 200'ün üstünde.. Doktor diyet verdi. Uygulamaya çalışıyorum. Çok canım sıkıldı. Bebeğin kilosuda düşük çıktı.

ilk duydugumda kendimi kotu hissettiydim,moralim bozulduydu ama simdilerde iyiyim.sanki bebegime zarar verecekmisim gibi hissettim.birde kalicida olabilirmis gecicide olabilirmis.dogumdan sonra belli olacakmis.

doktorun zaten seker yuklemesi yapmadan once sana neler yapacagini soyler canim.ben 3 gun diet yapmistim seker testinden once ama burdaki uygulamayla tr de ki uygulama farkli olabilir.en dogrusunu doktorun bilir canim.o sormasada sen ona sor seker testini yerimseniben

Canim ilk once moralini bozma diycem ama bende moralimi bozmustum.

Ilk once stress ve uzuntu yasak.cunku bu iki sey sekeri yukseltmekte birebir.Gunde en az 20 dk yuruyus dediler bana.tabi ne kadar cok hareket o kadar sekeri dusurmeye yarari var.
Kizartmalardan, cikolatadan nefsimizi koreltecegimiz kadar alacagiz.benim simdilik bildiklerim bu kadar.yarin ogrenince ayrintili yazarim.

Ah Alleynacım seninle haftamız da aynıymış tıpki gebelik şekerimiz gibi ( Bendede çıktı gebelik şekeri :çok üzgünüm: Benim yüklemem 1 ay önce yapıldı hızlı kilo aldığım için (5 aylıken 12 kilo almıştım da) 100'lük yüklemede ilk saatim yüksek çıktı benim hemen diyet başladık ve şimdi 7.5 kilo verdim ve kendimi daha zinde ve hafiflemiş hissediyorum. Bu vesileyle sağlıklı beslenmeyi de öğrenmiş oluyoruz aslında.Sakın sıkma canını dikkat et hiç bir şey olmaz zaten 3 ayımız kaldı herşey bebişler için idare edicez artık. Ben hatta doğumdan sonra bile devam etmeyi düşünüyorum diyete aldığımız kilolardan da hızlıca kurtulmuş oluruz böylece

canım cok güzel vermişsin valla bravo :1shok:

ben bugun gidemedim esim kaldirmayi unuttu erkenden gidip yapim diye yarin hic gidemem esimin oturumun degistircez uffffff
kaldi ya cuma ya cumartesi yada pazartesi ama budefa kesin yaptircam

Sağol Aleynacığım. Bende haftaya kontrole tekrar gideceğim. Bakalım tekrardan bir test önerecek mi?

bende çok hızlı kilo aldım 5 ayda. bu durumda şekerimin yüksek çıkma ihtimali yüksek o zaman. tam olarak neye göre yüksek çıktığı hakkında bilgisi olan varmı? duyduğum kadarıyla tatlı yemekle filan ilgisi yokmuş. bende kesin çıkıcak gibi geliyo bereno bu arada diyetin hakkında bilgi verirmisin. yani neler yiyosun kaç öğün yiyosun. teşekkürler şimdiden...

Kizlar Ya Bende Bugün şeker Tarama Testi Yaptirdim Ve 50 Grlik Yüklemede Sonucum 195 Gibi Yüksek Bi Rakam çikti.çok Moralim Bozuldu Kendimi Kötü Hissediyorum.doktor çiktiği Için Sonucumu Gösteremedim.yarin Yanina Gidicez Inşallah.bebeğim Sağlikli Olsun Ona Bişey Olmasinda Ben Herşeye Raziyim...

nilşah üzülme tatlım...sadece dr diyet verir. buna uyduğun sürece hiç bir sorun yaşamazsınız ikinizde sağlıcakla al bebeğini kucağına..

banada aslında ailemde şeker hastası olduğu için 100 gr (ogtt)vermişlerdi ama hala yaptırmadım ..bu hafta 50 lik yüklemeyi yaptırmayı düşünüyordum.. doktordan randevu alamadım haftaya bende yaptırdığımda sonucu yazarım size

Kızlar bende dün şeker yüklemesi oldum.. Bende hiç bir şeker çıkmadı.Gitmişken kan tahlilide istedim. Aşırı kansız çıktım. Bebek bütün kanımı emmiyormuş. Dışarıdan kan alacak seviyeye gelmişim. Oysaki bütün herkesten önce kan hapı içmeye başlamıştım. Bide içmeseydim ne olacaktı kim bilir. Bakalım yeni kan hapları verdi doktor. Önümüzdeki ay gene tahlil olacam. Dışarıdan kan almak istemiyorum. İnşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alırım....

kanın düşükmü çıktı. belirtisi varmıydı. kendini halsiz felan hissediyomuydun. çok geçmiş olsun

bu arada nasıl geçti şeker yüklemen kaç gr verdiler açmı gittin. bende bu ay gidicemde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…