Şeker Yüklemesi Yaptırmayanlar ?

Bende yaptirmicam sanirim cunku ozeldeki doktorum da istemiyor her gittigimizde en ince detayina kadar bakiyor seker olcumleri troid tam kan sayimi bebegin gelisimi herseyi anlatiyo ama yaptirmak isterseniz de siz bilirsiniz diyo sanirim gercekten devlettekiler sorumluluk almadigi icin boyle yapiyolar bide ben dedim kki ackarnina o kadar sekerin bebege gecmesi problem olmaz mi dedim yoo zehir degil ya sonucta seker dedi ee seker de bebegi kaybetmeye kadar gidiyomus mevzu seker sorunu olunca ne dedikleri belli degil ki en iyisi nnasil istiyosak oyle yapmak

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayın açlık tokluk baktırın demişsiniz. Ben açlık tokluk baktırıyorum. Tokluk biraz yüksek çıkıyor. Sizce gene de şeker yüklemesi yaptırmamalı mıyım?

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayın açlık tokluk baktırın demişsiniz. Ben açlık tokluk baktırıyorum. Tokluk biraz yüksek çıkıyor. Sizce gene de şeker yüklemesi yaptırmamalı mıyım?

Şeker yüksekse diyet yapacaksın zaten diyet yapmani öneririm birde tokluk hemen olculmuyor kahvaltidan 1 saat ve 2 saat sonrası olculuyor böylemi olctun ..ama yinede Dr ne diyorsa öyle yap bence ..

Şeker yüksekse diyet yapacaksın zaten diyet yapmani öneririm birde tokluk hemen olculmuyor kahvaltidan 1 saat ve 2 saat sonrası olculuyor böylemi olctun ..ama yinede Dr ne diyorsa öyle yap bence ..
Evet canım ağza atılan ilk lokmadan 1 saat sonra ölçüyorum

Doktorunuz un ismini alabilir miyim, böyle bir doktora ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…