şeker yüklemesi sorunu

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
merhaba arkadaşlar yarın şeker yüklemem var daha önceden şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir şey var mı tamamen aç mı gitmeliyim ya da azıcık bir şeyler yiyip mi gideyim. bir de tadı insanı rahatsız ediyor mu o kadar şekerli suyu içince bayılmaktan ya da fena olmaktan korkuyorum. nolur çok kötü olmadığını söyleyin.

aç gitmen gerekiyor evet hatta degerlerın normal cıkması için gece sekerlı seyler yememıs olman bıle etkı edermıs..ben yukleme yaptırmadan sadece aclık sekerıme baktırdım.. tadını ılk hamılelıgımden bılıyorum.. bıldıgın sekerlı su :)

Cnm ben aç gittim doktorum öyle demişti önce aç karnıma kan verdim sonra bi bardak şekerli su içtim ama öyle aman aman bi şeker değildi çok güzeldi tadı biraz daha içsem olurdu yani sonra 1 saat sonra tekrardan kan verdim bu kadar

gece 12 den itibaren bisey yemiyorsun tadi kotu degil bende her ihtimale karsi annem ile gitmistim ama korkulcak hicbisey yokmus

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar yarın gidip göreceğiz bakalım inşallah herahngi bir sorun yaşamadan bunu da atlatırız

kızlar bugün yaptırdım korktuğum gibi olmadı bir kutu kola düşünün ve onun içinde elma aromalı gazı kaçmış meyveli soda düşünün aynı öyleydi zorlanmadan içtim. gel gelelim içmeden önce 90 içtikten sonra 174 çıktı doktor yüksek dedi şu an çok üzgünüm 3-4 gün sonra 100 gr.lık tekrar yapıcaz dedi bu biraz daha ağır olacak dedi böyle diyince aklıma bebeğime bir zararı olacağı geldi çok çok üzüldüm inşallah o bari yüksek çıkmaz da uğraşmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…