Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aç karnına mı yoksa yarı tok durumunda mı yapıldı?
ben de yaptırdım kızlar 2 hafta kadar önce 50 ml olan 140 çıktı. doktorum işi şansa bırakmıyalım dedi 100 ml lik yaptı gayet normal çıktı sonucum. ama öğlen tatlı yiyosan akşam yeme makarna pilavı aynı gün yeme falan die uyardı. yükleme işlemi de korkulcak bişi diil hafif mide bulandırıcı. şimdiden geçmiş olsun kızlar... umarım bişiciğiniz yoktur :)
50grlık seker yuklemesi yaptırdık sonuç 188 cıktı :1no2:hemen dr gıttık tekrar 100gr yapılcak dedı cok korkuyorum yarın gun alacaz dıyet ıcın benneyaptımkibayagı yuksek cıkmıs dedi
canım bu şeker yüklemesinde normal değerler kaç oluyor?benimde 138 çıktı ama doktorum normal dedi.an lamadım bu işi???
sınır 140 mış senınkı normal aman normal olsun sorunsuz alırsın kucagına insallah
canım umarım diete gerek kalmaz 100 gr lık sonucunda.
kalırsa da üzülme ablamada sıkı bi diet vermişlerdi hamilelikte zor ama en azından kilo almıyorsun ve şekerin normale iniyor.üzülme hiç herşeyin normale dönmesine az kaldı inşallah..dua edelim de bebişlerimiz sağlıklı olsunlar..[/QU
insallah canım benım sımdıden dıkkat edıyorum salı gunune gun verdıler yarın dan ıtıbaren 3gunluk verdıklerı dıyet lıstesıne uyacam saat 21 den sonra bırsey yemıcem sonra o sekerlı suları icicem hemde 100luk-tatlicadiarzu-cıkartmamak ıcın dırencem tam 4saatde 4kez orda kan alacalarmış benı korkutan cıkartıp herseyın tekrar yenıden baslaması ac karnına tekrar içmek bunların cektıkten sonra ınsallah sonuç ıyı cıkar allahım herkezın bebegını sorunsuz saglıkla kucagına almayı nasip etsin
evet benbilirim 24 ile 28 hafta arası yapılıyormuş seker yuklemesi