benim doktorum 23. hafta için erken dedi.Çünkü bu tetkikte ilerleyen safhalarda daha belirleyici oluyormuş.Buna göre doktorum en az 24-en geç 28 de yapmış olmalıyız demişti..
Ama nasıl oluyor onu tam bilemiyorum,tecrübeliler burdan da yazarlarsa memmnun olurum..
arkadaslar benim ilkini 27 haftalıkken yaptı 177 cıktı yüksek cıkınca bi kez daha yaptı 28+1 ken 203 cıktı ve seker testi aldım günde 6 kez ölcüm yapıyorum diyetisyene gittim liste verdi anlıyacağınız moralim cok bozuk allah sağlıkla yavrularımıza kavusmamızı nasip etsin bu arada kızlar ben zayıfım 50 kiloyum doktorum cok sasırdı seker nasıl cıktı diye neyse cok uzattım hepinize sevgiler.
ben 29.haftamdayım bu gün yaptırdım açlık 86 1.saat 50 gr.glikoz da 150 çıktı doktorum sınırda olduğumu söleyip 100 gr.lık glikoz testi istedi yaptıran var mı nasıl oluyor 50 gr.lığı bile o kadar tatlı olup boğazımı yaktı 100 gr.lık nasıldır kim bilir
Valla ben yaptırmadım,sonra da doktoruma yalan söyledim haftasını geçirdim sonra da yaptıramadım dedim.O da şeker yüklemesi yerine açlık tokluğu ölçelim dedi,Onun için de sadece kan verdim,çok şükür iyi çıktı.