Tatlı Tarifi Şeker Pare-Resimli

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.344
26
41
yengem bunu cok güzel yapiyo ya bayiliyorum agizda dagiliyo
oysa serbetli tatlilardan pek hoslanmam ama bu baska bi lezzet
tavsiye ederim

malzemeler cok diil hepsi bi güzel karisip yogurulcak kulak memesi kivaminda
ceviz büyüklügünde yuvarlayip tepsiye dizilecek ve önceden isitilmis 200derecelik firinda kizarana kadar pisirilcek
tatli sicak serbet soguk olarak firindan cikip bir iki dk bekletdikden sonra dökülecek
affiyet olsun

500gr. tereyagi
2yumurta ama biri sade sarisiyla biri bütün
aldigi kadar un1cay kasigi kabartma tozu
(kulak memesi kivaminda olacak)
serbeti icin:
1kg su
1kg seker
1az limonsuyu

ben bayramlarda yapip el öpmeye gitdigim zaman güzel bi servis tabaginda götürüyorum

Son düzenleme:
500 gr tereyagi cok degilmi??????fazla bi malzemede yok iki uc tepsi cikar sanriim ama yag fazla geldi sankii

500 gr tereyagi cok degilmi??????fazla bi malzemede yok iki uc tepsi cikar sanriim ama yag fazla geldi sankii

bilmem hep bu tarifle yapiyorum öyle agirda gelmiyo insana kokusuda insani baymiyo acikcasi
denemeni tavsiye ederim iki tepsi falan cikiyo asa yukari
yaptigin büyüklügede bagli ben daha kücük ve kibar yapiyorum görüntüsü daha cok hosuma gidiyo cünkü

Bıda yatıgında resım eklelrmısın canım elelrıne saĞlık buarada

eklerim tatlisim ne demek epeydir firsatim olmadi yapmaya daha cok özel günlerde yapiyorumyerimsenibenserbetli tatliyi pek sevmem ama bu bu tarif ayri bisey ya bunu yaptimmi kendime hakim olamiyorum inankaydirigubbakcemile3
tarif ilgini cekdiyse ne mutlu bana tatlisima.s.

pismemis hali firina vermeden önce

firindan cikmis pismis hali

affiyet bal seker olsuncokacimcoook

buarada sizin araciliginizla gullerdiyari yani yengosuma bu tarifi icin birkez daha tsk ederima.s.

:eek:güzelim tarif benden ama emek senden inan nefis görünüyo hhmmm cirak ustayi gecermis yakaydirigubbakcemile5
bayaadir yapmadim bak simdi nasil canim cekti kiz agzim sulandicokacimcoook
ellerine emegine saglik canim harika olmus bende sana coook

:eek:güzelim tarif benden ama emek senden inan nefis görünüyo hhmmm cirak ustayi gecermis yakaydirigubbakcemile5
bayaadir yapmadim bak simdi nasil canim cekti kiz agzim sulandicokacimcoook
ellerine emegine saglik canim harika olmus bende sana coook

:eek:tskler yengosum pirlantam demek boynuz kulagi gecdi diyosun ha:jeyyar::nazar:kaydirigubbakcemile3

sayende yengosum iyiki bu tarifin vardi elinde yoksa serbetli bir tatliyi nasil bukadar severdimkialkisalkisalkis:1hug:a.s.

ellerine saglik incim,cok güzel görünüyor.cok da severim.en yakin zamanda deniyorum.Şeniz

:eek:cok tskler civcivim kusum kanaryam benimopuyorumnanaktan
kessinlikle tavsiye ederim balim pisman olmicandan emin gibi biseyimyerimseniben
yaparsan mutlaka resmini ve fikrinide paylasirsan cok sevinirim canim benimopuyorumnanaktan

incim sonunda yaptim tatliyi,harika oldu.arkadaslar tavsiye ederim,lezzetli ve cok basit,10 dk da yaptim ben,ama serbetini daha önce hazirlamistim,tskler incim. canimsin.....opuyorumnanaktanŞeniz

incim sonunda yaptim tatliyi,harika oldu.arkadaslar tavsiye ederim,lezzetli ve cok basit,10 dk da yaptim ben,ama serbetini daha önce hazirlamistim,tskler incim. canimsin.....opuyorumnanaktanŞeniz

opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana canim benimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktaneline koluna saglikopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanhamarat sevgi kelebegim benim opuyorumnanaktan

nasıl canım çekti şimdi bir tanecik alabilirmiyim canım...kaydirigubbakcemile3
çok güzel görünüyo ellerine sağlık...
denemeye değer..

Çok hoş görünüyo ellerine sağlık canım.Ben de sen gibi şerbetli tatlıyı pek sevmem ama şekerpareyi tek geçerim o bi başka şey ya.Seninki de ağızda dağılan cinsten besbelli valla gitçem alıcam canım çekti.şimdi yapmam çünkü yerim çoook
emeğine sağlık

X