• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker hastası mıyım ?

lajverdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
71
0
36
İstanbul
arkadaşlar, 1 yılda hareketsizlik ve üzüntüden 15 kilo aldım, gece terlemelerim, öğlen uyku basmaları, çabuk acıkma, çok susama, halsizlik şikayetlerim var :(

doktordan 27 marta iç hastalıklar bölümünden randewu aldım... :( diyete spora başladım, glisemik indeks diyeti yapıyorum, ve de insülin direnci şeker gizli şekerden korkuorum, beni yönlendirin :(

Büyük ihtimal şeker hastasısın ama sen yine de bi tahlil sonucunu bekle diyete yeni mi başladın

evet diyete başladım dün :( ama şekeri ve karbonhidratı çoktan kestim. bulgur ve tam buğday ekmeği dışında karbonhidrat almıyorum. yürüyüş yapıorum ama korkuorum :( şeker çıkıcak diye :( bi de bugün regl oldum iyice duygusala bağladım

bence tahlil sonucunu almadan karamsarlığa kapılma ama diyete çok yüklenme özellikle de adet döneminde

tahlil yaptırdıktan sonra sonucumu burdan paylaşırım, açlık tokluk şekeri ve insülin direnci yapar heralde

Gecmiş olsun belirtileriniz hem şekere hemde tiroit rahatsızlıgına benziyor şekerde genellikle kilo kaybı yaşanır diyorlar tabi kg alanda vardır ama tiroitte hormonlar az çalışıyorsa kg yapar uyku basması,terleme,sinirlilik,saç dökülmesi,yorgunluk tiroit rahatsızlıgının belirtileridir.

Back