• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker hastası babam

balbocuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
7.974
26.219
548
Babam senelerdir şeker hastasi kisaca birsey sormak istiyorum bilen varsa lutfen yardımcı olsun lütfen.

Babamin şekeri gozlerine vurdu 3 defa igne 1 kere anjio ve lazer oldu dün kontrole gittiginde doktor o igneden artik olmadigıni devletin verdigi bi igne oldugunu fakat bu ignenin ölüm ve kör olma riski oldugunu soylemis ya ölüm ya kör yada kurtulma eger kabul ederlerse bi kagit imzalatip igneyi vurcaklarmis. Bana cok sacma geldi bi igne neden öldürsün ki baska hastanelere bakicaz bu konuda bilgisi olan varmi.

Sanırım babanızda sarı nokta hastalığı var.Çok geçmiş olsun. Geçenlerde haberlerde çıktı bu iğneyi vurulan hastalar gözlerini kaybetmişler. Uzun zamandan beri yapılan birşey bu ama gelen ilaç partisinde mi sorun var bilmiyorum. Sarı nokta hastalığı da yavaş yavaş kör eden bir hastalık şeker hastalığı da zemin hazırlıyor zaten hastalığa . Özele gitseniz durum değişir mi aynı parti ilaç mı kullanıyorlar onların ilaçları farklı mı bilmiyorum. Güvendiğiniz bir eczacı varsa durumu paylaşın onlar daha ayrıntılı Bilgi verebilirler. Allah yardımcınız olsun.

Back