aslında eczaneye gitmek doğru yöntem değil.en azından sağlık ocağına gitmen gerekir.onlarda teşhis koyabilir.hemen moralini bozma şeker hastalığının belirtilerine pek çok şey neden olabilir.yani bu belirtiler aslında hiçbirşeyin belirtisi olmayabilir.umarım seninki öyledir:) sağlık ocağına git 1-2 saatte için rahatlamış olarak çıkarsın.bizide haberdar etmeyi unutma....
benim 77 çıktı normal demi? doktora gösteremedim daha. bide tokluğuma bakılmadı
bakılması gerekirmi mutlaka?
canım doktora sordum bugün normal tokluga gerek yok dedi ama aralıkta tekrar gıdıcem
sende varmı seker canım ?
bi şikayetim yoktu şimdilik ama ailede olduğu için risk grubundayım, arada baktırıyorum böyle. 2 senedir baktırmamıştım sanırım aklımda kalmasın dedim ama banada çok düşük geldi. aralıkta tekrar açlık ve tokluğuma bakılcak, doktordan istedim. çok korkuyorum şekerden açıkçası ailemdekiler çok çekti çünkü, şekerli bişey yediğimde psikolojik olarak başım ağrıyo huzursuz oluyorum.bende gizli şeker var,yani kan şekerinin çok düşmesi.
şekere çevirmemesi için düzenli besleniyorum 7-8 öğün şeklinde,doktor ilaç vermek istemedi çünkü
bu testi doktorun mu istedi,senin bir şikayetin mi vardı ?
eşimi ikna ettim ve bugün en sonunda kan tahlili yaptırdık aç karınla şekeri 268 çıktı....((
ne yer ne içer nasıl yaparız bilmiyorum arttk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?