• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker hamurundan kurabiye yapmak istiyorum :(öğrenmek istiyorum

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
123
şeker hamurundan kurabiye yapıp doğumlara özel günlerde arkadaşıma eşime dostuma hediye götürmek istiyorum ama satmak amaçlı değil ...hiç yapmadım bilmiyorum yapan arkadaşlar tarif ve püf noktolarını şekillerinde yardımcı olabilirmisiniz çok hevesliyim kalıp ve hamur aldım sadece cesaret edemedim henüz:( yardımcı olursanız sewinirim

şeker hamurundan kurabiye yapıp doğumlara özel günlerde arkadaşıma eşime dostuma hediye götürmek istiyorum ama satmak amaçlı değil ...hiç yapmadım bilmiyorum yapan arkadaşlar tarif ve püf noktolarını şekillerinde yardımcı olabilirmisiniz çok hevesliyim kalıp ve hamur aldım sadece cesaret edemedim henüz:KK43: yardımcı olursanız sewinirim
İnternette açıklayıcı videolar var uzman tv de özellikle. Ben şeker hamurundan pasta yapmıştım. Öyle göründüğü kadar basit değil fakat yaptıkça ve bol vakitle iyi şeyler çıkar. Herkes satışınıda yaptığı için bana pek püf noktaları vermek istemiyorlar gibi geldi.
İnternet üzerinden araştırın derim.

Back