Kekler - Pastalar Seker hamurlu denemelerim (Resimli)

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
46
Seker hamuruna merak sardim.Pastalarimi kurabiyelerimi böyle süslüyorum.Cok ho$ göz alici $eyler cikiyor ortaya.Bende yaptikca bu baslik altinda topluycam.Tarifleri de muhtesem pasta ve isim kurabiyedeki tarifler.

Muhtesem Pasta ve Isim kurabiye tarifleri

$eker hamuruyla pastalarinizi süsleyebilirsiniz.

evet evet bende tatlı pasta flan yapmayı cok sevıyorum seher hamurlarını nereden temın edebılrız bole seylerde deıyım ılerletım kendım bılındık seyler yapmakdan ıskıldım valla nasıl yapılıyo yada yapılıoya bu hamur bılgı verırımısn baana

ellerine saglik canim hepsi birbirinden tatli cok guzel
ama ilk resimde gsli olan seker hamuru sivimiydi sanki bazi kenar;lar akmis gibi gozukmus
cunku sert oluyo seker hamuru

evet evet bende tatlı pasta flan yapmayı cok sevıyorum seher hamurlarını nereden temın edebılrız bole seylerde deıyım ılerletım kendım bılındık seyler yapmakdan ıskıldım valla nasıl yapılıyo yada yapılıoya bu hamur bılgı verırımısn baana

Ben internetten siparis verdim.Beyaz olarak ismarladim ama gida boyalari da ismarladim yaninda.Sonrada yapacagim figürün ciktisini aldim bilgisayardan.Parcalari da ona göre renklendirerek sekillendirdim.

Türkiye'dekiler icin pastamalzemeleri.com diye bir siteden
Almanya'dakiler icin cakecompany.de diye siteden siparis verilebilir.
Almanca ismi Fondant.

ellerine sağlık canım
bir ben deneyemedim cesaret edip şundan yaa
oysa btik pastalar çok hoşuma gidiyorrr

ellerine saglik canim hepsi birbirinden tatli cok guzel
ama ilk resimde gsli olan seker hamuru sivimiydi sanki bazi kenar;lar akmis gibi gozukmus
cunku sert oluyo seker hamuru

Evet canim yaaa.Bunu oglumun dogumgünü icin yaptim gecen gün.
Ama bir yerde hata yaptim.En üstede krema sürdüm ve sabah bir baktimki akmis.
Ama örümcekli pastada gördügün gibi orada ayni hatayi yapmadim ve o güzel durdu.

Evet canim yaaa.Bunu oglumun dogumgünü icin yaptim gecen gün.
Ama bir yerde hata yaptim.En üstede krema sürdüm ve sabah bir baktimki akmis.
Ama örümcekli pastada gördügün gibi orada ayni hatayi yapmadim ve o güzel durdu.

evet canim o guzel duruyoda zaten birinci ilgimi cekmisti
demkki krema yaptin
seker hamuru ya^pinca uzerine krema iyi olmuyo ,ancak yine seker hamuruyla guzeloluyo
neysem sana ogretcek degilimya dimikaydirigubbakcemile3
ellerine saglik canim gercekten harika ama

Spongebob pastasi süper canim ya....benim kizda bayiliyor...kaydirigubbakcemile3

Ellerine saglik

Benimki de bayiliyor ama internette görmüstü cimbomlu burcinindenemeleri sitesinde.Tutturdu dogum günümde cimbomlu Schwammkopf isterim diye.Bende aynisini yapmaya calistim.Herkes bayildi.Hata bir cocugun annesi hayran kaldim sana dedi.Cok mutlu oldum.:eek:
Cünkü bunun yaninda alttaki diger iki tarifte vardi ve hep cocuklara hitap eden seyler yaptim.Cocuk dogumgünü oldugu icin.

evet canim o guzel duruyoda zaten birinci ilgimi cekmisti
demkki krema yaptin
seker hamuru ya^pinca uzerine krema iyi olmuyo ,ancak yine seker hamuruyla guzeloluyo
neysem sana ogretcek degilimya dimikaydirigubbakcemile3
ellerine saglik canim gercekten harika ama

:roflol::roflol:Kiz en üste krema derken yani seker hamurunun altina demek istedim.:roflol:Süngerbob'un üstüne degil.:roflol:

Netten baktım ama katı hamur canım sekerler senın sungerbob neden erımıs ole :)

Hemen yukarida yazdim canim.Süngerbob da hata yaptim.Pastanin en üstüne yani seker hamurunun altina krema sürdüm.O da seker hamurunu eritti.
Bu yüzden örümcekli pastada bu hatayi yapmadim ve pastanin en üstüne krema sürmeden seker hamuruyla dösedim.

Eeeeee daha yeni basladim.Yapa yapa ögrenicem insallah.gamyoncuiremsu

ama yinede güzel oldu beeeehihoyyyt

bende yapıcam bu turkıye ıcın olan sıteye baktım da benn egıtım flanda verılyıomus yaa aklıma takıldı gıtsemmı bende

Ayriyeten dogumgününe gelen cocuklar icin kücük paketcikler hazirladim.Oglum Spiderman hastasi da oldugu icin örümcek agi ve örümcekli muffinler yaptim.
Oglumun ismini yazdigim isim kurabiyelerimden hazirladim.Yanina jelibon falanda koydum.
Herkesi ugurlarken eline verdik.

Ama cok üzüldügüm nokta muffinler harika olmustu ama ben ayri bir foto cekmeyi unutmusum.Acak böyle pakette cekmisim.

Simdi onlari da koydum yukariya.

bende yapıcam bu turkıye ıcın olan sıteye baktım da benn egıtım flanda verılyıomus yaa aklıma takıldı gıtsemmı bende

Kesin cok zevklidir.Türkiye'de olsaydim kesin giderdim.
Burada böyle $eylere katilmak imkansiz,cok pahali cünkü.

Bacıcığım:)
Ellerine emeğine sağlık.
O gün gelemedim Furkanımızın doğum gününe ama seneye söz inşallah:p

Benimde 1 yıldır tüm sitelerde takip edip bir türlü deneyemediğim şey şu şeker hamurları.
ılk denemelerin bunlarsa bundan sonraki nasıl olur bilemeyeceğim azericim.
Emeğine sağlık

X