şeker Anneler.doğum Yapmiş Kişiler Olarak Bana Fikir Verirmisiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle allah bi avazda kurtarsın bende iki doğum yaptım ikiside doktorun dediğinden 15-20gün önce doğdu gelişimi tamamlandıktan sonra sorun olmuyor

valla benim küçük kızım 41. haftanın sonunda doğdu doktor 6 aralık demişti ama olmadı sonunda suni sancıyla 12 aralıkta normal doğum yaptım yani nasip ne zamansa o zaman oluyor zaten.Sana hayırlı doğumlar diliyorum hiç canını sıkma bence

Benım kızım Normal Gunun 5 Gun Sonrasında dogdu :) yanı normal Dogum Gununden once Degıl Aksıne Sonra oluyor :)

Benimde Bebegim 8 Haziranda Dogacak Diye Gözukuyor şuana Kadar Bi Gerileme Olmadi Tarihte . Bebegim Normal Gelişim Geçiriyor. Herşeyi çok Iyi Ama Bnm Kinde Olmadi öle Bi Gerileme.. Belili Olmaz Bence Onlar Gelmek Istediklerinde Geliyorlar Nitekim :)

canım druna sor
ben kendi druma sordum dediki ulturason tarihi değil son adet tarihine göre doğum olur dedi
hatta dediki doğan bi çoçuğun gelişimi hızlı diye yaşı büyürmü ddiye buda aynı diye bebek önden gidiyo diye erken doğmaz dedi

valla doktor son adet tarihime göre 1 ayın va demişti ultrasona göre 15 günün var dediğinden bir gün sonra doğum yaptım normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…