• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker anneler doğum sonrası karnınızın sarkmaması için ne yaptınız?

senem:)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kısmetse 17 nisanda oğlumu kucağıma alacağım. Herhangi bir terslik olmazsa da normal doğum düşünüyorum. ancak kafamı kurcalayan birşey var ve her kafadan farklı bir ses çıkıyor: doğum sonrası karnımın sarkık kalmaması için korse gibi sarmalı mıyım yoksa sarmamalı mıyım? kime sorsam farklı konuşuyor. Tecrübeli anneler yardımızı bekliyorum...

ben tam kırk gün korse taktım geceli gündüzlü hiç çıkarmadım..bağırsaklarım sırtıma yapıştı desem yeridir..ama 2 doğum yapmış bi kadın olarak hiç sarkık bi göbeğim yok..hafif ayva göbekliyim ama oda malum her bayandaki kadar...ha bu arada normal doğum yaptığım için..sezeryan olsa işler deişirdi tabi..

valla canım ben sezeryanla doğum yaptım.ağrım olmadığı için bir haftalıkken başladım korse takmaya hala da takıyorum 20 kg almıştım neredeyse hepsini verdim.korseyi tavsiye ederim özellikle karnı toparlayanlar var.tabi bu arada 3 aylıkken çalışmaya başladım yoğun çalışmanın faydasını da inkar edemem.normal doğum tabi ki en iyisi ama sezeryanla doğurduk diye illa göbekli kalcaz diye bişey de yok yani...allah hayırlı doğumlar versin bi avazda kurtulursun inşallah..

teşekkürler kızlar. böyle giderse bende sarıcam galiba. çarşafları hazırlayın koca göbeğim ve ben geliyoruz :)

ben de de var ilk zaman sardım şimdi sarmıyorum.göbek baya var kilo olduğunu sanmıyorum gördükçe moralim bozuluyor acaba sarsam benim ki de geçer mi

Back
X