- 5 Ekim 2016
- 135
- 99
- 13
- 34
- Konu Sahibi margariataflower
-
glıkoz direncine baktr kesın o yukseltır.uzun zamandır şeker hastası olabileceğimi düşünüyorum
nedeniyse çok sık acıkmam açlığıma engel olamamam
yemediğimdede baş dönmesi halsizlik gibi bir durumum var heleki meyve yemekten nefret ediyorum yedikten yarım saat sonra karnım gorul gorul bir bayılıyoki sanki bütün gün yemek yememişim
ağrı eşiği yüksek bir insanım malesef yani ciddi bir sorunum dahi olsa belirtileri olmuyo bazen
bu şeker nasıl anlaşılıyo çünkü bir kaç defa parmaktan kan alıp baktılar belirtisi olupta kendisi yoktu
hormonlarlamı alakalı acaba onada baktırdım oda temiz
gizli şekerinde testi varmı acaba
Aynı belirtiler bende de vardı ilk sağlık ocağına gittim bende ilk kan testi yaptırdım hiçbirşey çıkmadı sonra endokrin doktoruna çıktım malesef tip 2 diyabet olduğum Anlaşıldı bence bir uzamana çıkınuzun zamandır şeker hastası olabileceğimi düşünüyorum
nedeniyse çok sık acıkmam açlığıma engel olamamam
yemediğimdede baş dönmesi halsizlik gibi bir durumum var heleki meyve yemekten nefret ediyorum yedikten yarım saat sonra karnım gorul gorul bir bayılıyoki sanki bütün gün yemek yememişim
ağrı eşiği yüksek bir insanım malesef yani ciddi bir sorunum dahi olsa belirtileri olmuyo bazen
bu şeker nasıl anlaşılıyo çünkü bir kaç defa parmaktan kan alıp baktılar belirtisi olupta kendisi yoktu
hormonlarlamı alakalı acaba onada baktırdım oda temiz
gizli şekerinde testi varmı acaba
Diyabetin tek belirtisi çok yemek değildir ki.
Çok yemek,çok su içmek,çok idrara çıkmak,iyileşmeyen yaralar vs.
Ama en güzeli doktora görünmek. Kan tahlilinde her sonuç çıkar.
Zaten idrar yolları enfeksiyonu çok yaşıyorsanız bunun başlıca sebebi şeker hastalığıwc gitmekten bıktığım için su içmiyorum fazla
içmediğim halde bütün gün wcdeyim onuda idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyodum ama bu kadarıda fazla hepmi olur hep yani
çok uzun zamandır var bu durum önceden öyle açlık bastığında birşey yememem gerektiğini biliyodum ama artık engel olamıyorum
o aralarda deli gibi su içerdim sabah kalktığımda 6-7 büyük bardak içtiğim olurdu sonra baktım olmuyo vücuda bir su giriyo artık alıştı heralde susuzluğa bilmiyorum çok yemem yok ama çok acıkmam var sürekli bişey yiyip şişiyorum hemen zaten mesele yemek değilde şekerli bişey tükettiğimde çok açlık basıyor halsiz düşüyorum hemen
ben bi dr.a görüneyim sağolun
Aynı belirtiler bende de vardı ilk sağlık ocağına gittim bende ilk kan testi yaptırdım hiçbirşey çıkmadı sonra endokrin doktoruna çıktım malesef tip 2 diyabet olduğum Anlaşıldı bence bir uzamana çıkın
Zaten idrar yolları enfeksiyonu çok yaşıyorsanız bunun başlıca sebebi şeker hastalığı
Şeker yüklemesi yapıldı insülin direnci çıktı evet Karatay yapıyorum şuan 30 kg yakın verdim Zaten şeker yiyince midem bulanıyor açıkıyorum meyve yiyincede öyle oluyorum yada karbonhidrat tüketince midem bulanıyor başım ağrıyor birde idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum bence endokrin doktoruna çıkıno nasıl bişey şeker kesinlikle yemiyomusun şuan
Rica ederim http://www.saglikveyasam.com/diyabet-hastalari-idrar-yolu-enfeksiyonu-gecirmeye-daha-yatkin-midirhadi yaaasağolun hiç bilmiyodum hep var zaten lanet olası bıktım artık
Şeker yüklemesi yapıldı insülin direnci çıktı evet Karatay yapıyorum şuan 30 kg yakın verdim Zaten şeker yiyince midem bulanıyor açıkıyorum meyve yiyincede öyle oluyorum yada karbonhidrat tüketince midem bulanıyor başım ağrıyor birde idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorum bence endokrin doktoruna çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?