• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehre alışamıyorum

berilr12334

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
36
53
8
25
Yaklaşık 4-5 ay önce işim gereği İstanbul’dan başka bir şehre taşındık. İstanbul’da iken şehirden kurtulmayı çok istemiştim. Şuan taşındığım şehre alışamıyorum. Bütün çevrem arkadaşlarım İstanbul’da kaldı. İstanbul’un kalabalığını bile özledim. Çok mutsuzum. Hiç bir şey beni mutlu etmiyor. 😞 Ne yapabilirim

Yeni bir çevre yeni arkadaşlar ile çözebileceğiniz bir konu. O sürede kendinize vakit ayırın, İstanbul'un kalabalığından yapamadığınız şeyleri yapmaya çalışın

Yeni bir çevre yeni arkadaşlar ile çözebileceğiniz bir konu. O sürede kendinize vakit ayırın, İstanbul'un kalabalığından yapamadığınız şeyleri yapmaya çalışın
Yaşım genç ama yeni arkadaşlar edinmek gözümde büyüyor. İnsanları tanımak arkadaş olmak… öncekilerin yerini tutmayacak hiç bir zaman. Ki arkadaş edinebileceğim çevremde kimse yok. Boşluğa düştüm resmen.

ilk bir sene hep zordur ama zamanla anılar ve arkadaşlar edindikçe yaşadığınız yeri de sevmeye başlarsınız. güzelliklerine odaklanmaya çalışın ve istanbul’un zorluğuna :)

Back