şehirler arası taşınmada dikkat edilmesi gereken hususlar

vegetable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
348
6
118
merhaba kızlar
eşimin tayini çıktı. taşınmamız gerek. Daha önce şehirlerarası taşınan arkadaşlar var ise bu işler nasıl oluyor nelere dikkat etmek lazım, memnun kaldıkları taşıma şirketlerinin isimlerini yazarlarsa sevinirim.

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun..sıkma canını konun taşındı diye...
Ben de bir konu açtım kimse ilgilenmedi bile..:44:
Biz de 6 ay önce eşimle Tahrana geldik iş için..Fakat bizim farkımız kapımızı kilitleyip çıktık..
Birkaç ayda bir Türkiye ye gidiyoruz..Ama buraya gelip giderken neredeyse küçük bir ev taşıdım valizle..tencere tavasından tut perdesine,yorganından tut çaydanlığına kadar..
Sana bu konuda tek şey söyleyebilirim dikkatli ol evet bir taşıma şirketi adı veremiyorum bilmediğim için ama şikayet sitelerine bakabilirsin..
Benim bir arkadaşımın eşyalarını mahfettiler taşırken kırıp döktüler,çizdiler...sonrasında öğrendiler ki o şirketin ismini kullanan başka birileri taşımayı yapmışlar ama iş işten geçmişti...:44:
Dolayısıyla hiçbir şey talep edemediler..
Gittiğin yere bir an evvel alışman dileğiyle canım..

arkadaşlarım evlerini bir üst kata taşımak için taşıma şirketi aradılar.
buldukları ilk firma o kadar uçuk bir fiyat vermişti ki kız çok şaşırdı.
sonra çok firmayla görüştü ve yarı fiyatından daha az diye hatırlıyorum fiyat veren bir şirketle anlaştı.
bence çok fala araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…