crn_21 Aslan anası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 3.387 4.493 36 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi crn_21 #21 Lilalilyum .!.: şehiriçi ya da yakın mesafe için haklı görümce. Hem daha uygun gelir hem de kamyonda sadece sizinkiler olduğu için kaybolma ihtimali de oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Dediği gibi olursa sigorta olmayacak ama bide dediği kamyon normalde nakliye kamyonu değil yani işten anlayan adamlar olmayacaklar
Lilalilyum .!.: şehiriçi ya da yakın mesafe için haklı görümce. Hem daha uygun gelir hem de kamyonda sadece sizinkiler olduğu için kaybolma ihtimali de oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Dediği gibi olursa sigorta olmayacak ama bide dediği kamyon normalde nakliye kamyonu değil yani işten anlayan adamlar olmayacaklar
Lilalilyum Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2022 2.966 5.897 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi crn_21 #22 crn_21 .!.: Dediği gibi olursa sigorta olmayacak ama bide dediği kamyon normalde nakliye kamyonu değil yani işten anlayan adamlar olmayacaklar Genişletmek için tıkla... Zaten o kadar uzun yol icin mantıklı değil. Ben kısa mesafede çalışanları kontrol edebileceğiniz durumlar için söyledim.
crn_21 .!.: Dediği gibi olursa sigorta olmayacak ama bide dediği kamyon normalde nakliye kamyonu değil yani işten anlayan adamlar olmayacaklar Genişletmek için tıkla... Zaten o kadar uzun yol icin mantıklı değil. Ben kısa mesafede çalışanları kontrol edebileceğiniz durumlar için söyledim.