• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir Fırsatı İndirimleri

Şehir Fırsatı'ndan memnun musunuz?

• Evet

OY: 5 71,4%
  • Hayır

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7
kızlar shoe littleın 45 tllik çekini 5 tl yapmıslar:52:
girin siteye bi ayakkabılara bakın derm ben, tek kelimeyle aşık oldm:69::69::69:

evet canım ben baktım şimdi aldım hemen bir tane kırmızı platform topuklar vardı onları aldım :69: ayy çok iyi oldu bu şehir fırsatı indirimi yetkililere selam eder teşekkür ederis! hala da şehir fırsatının sitesinde indirim satılmakta kaçırdım diye üzülenler varsa söyleyeyim dedim!

kızlar güneş gözlüklerinde 100 tl lik harcamanız 10 tl yazıyo nasıl oluyo ben anlamadım açıklarmısınız

Merhaba canım ben mesajını yeni gördüm, hangi kampanyaya baktın bilemiyorum ama sana genel olarak söyleyebilirim ki, bu tarz kampanyalarda hakikaten de o fırsatı satın alıyorsun ve o mağazadan 100 TL lik ürünü o fırsat çekini kullanarak 10 TL ye alıyorsun. Şaka gibi ama gerçekten böyle, ben bu şekilde yakaladığım fırsatlarla neler neler aldım bir bilsen! Yoksa nerdee o kadar alışverişe yetecek para bende :) Avantajlı oluyor yani, zaten fırsat sitelerinin mantığı bu normalde çok daha ucuza satılıyor orada herşey adı üzerinde fırsatı yakalamış oluyorsun :) öptümssssssssssssss:46:

Kızlar okyanusa nazır lüks bir otelde kahvaltı ikramlar falan dahil bir tatil fırsatı satılıyor bugün Şehir Fırsatı'nda hem de GÜNEY AFRİKA'da CAPE TOWN'da!! Fiyatını söyleyeyim de şaşırın; çift kişilik 5 gün süren bu lüks tatil sadece 715 TL! Almamak delilik olacak o kadar merak ettiğim bir yerdeki sabahtan beri eşime yalvardım ve en sonunda 1 saat önce biz bu fırsatı aldık Güney Afrika yolcusuyuz hadi bakjalım işallahhh!!!! Bence siz de alın kaçırmayın link veremiyorum buradan ama şehir fırsatının sitesinde tüm türkiye ilanlarına bakarsanız görebilirsiniz fırsatı! :) Offf ç.ooooook mutluyummmmmmmmm öptümssssssssss:69:

kiki çok teşekkür ederim ilgin için:71: ben kocaeli fırstlarından gördüm o fırsatı şaşırtıcı geldi baya iyi fırsatlar var...
ne zaman gidiyosunuz tatile bilmem ama şimdiden ii tatiller size bende çok istiyorum biyerlere gitmek ama o kadar vaktim yok ne yazıkki bana günübirlik şeyler lazım

Kızlar okyanusa nazır lüks bir otelde kahvaltı ikramlar falan dahil bir tatil fırsatı satılıyor bugün Şehir Fırsatı'nda hem de GÜNEY AFRİKA'da CAPE TOWN'da!! Fiyatını söyleyeyim de şaşırın; çift kişilik 5 gün süren bu lüks tatil sadece 715 TL! Almamak delilik olacak o kadar merak ettiğim bir yerdeki sabahtan beri eşime yalvardım ve en sonunda 1 saat önce biz bu fırsatı aldık Güney Afrika yolcusuyuz hadi bakjalım işallahhh!!!! Bence siz de alın kaçırmayın link veremiyorum buradan ama şehir fırsatının sitesinde tüm türkiye ilanlarına bakarsanız görebilirsiniz fırsatı! :) Offf ç.ooooook mutluyummmmmmmmm öptümssssssssss:69:

tatlım bu süper bişi yaaaa:) balayı gibi özel tatiller için de değişik bi alternatif olabilirmiş:)
balayına nrdeydiniz? afrikada hehehe:)
ii tatiller tatlım tadını çıkar valla:51:

Back