• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir Fırsatı İndirimleri

Şehir Fırsatı'ndan memnun musunuz?

• Evet

OY: 5 71,4%
  • Hayır

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7
ya kredi kartım olmuo yeni çıkarttım hep Kart bilgilerinden biri veya birkaçı hatalı dio biras açıklar mısın hanqi kredi kartını alıosun rica etsem

Bildiğim kadarıyla şehir fırsatından tüm kredi kartları ile alışveriş yapılabiliyor canım, benim kartım bonsu mesela, annem maximum la arkadaşım ise yapı kredi kartıyla alışveriş yaptılar sorunsuzca, belki de kredi kartının internet alışverişi açık değildir bence bankanı ara her detyaı öğren yada internet bankacılığı kullanıosan kendinde internet alışverişine açık olup olmadıgını öğrenebilirsin garanti den öğrenilebiliyor bilmiyorum senin kartın hangi bankanın umarım yardımcı olabilmişimdir, şehir fırsatında sorun oldugunu sanmam çünkü ben daha dün öykü yazarlığı workshopu eğitimi satın aldım sorunsuzca halloldu..:3:

kızlar sevgilinizle, eşinizle ya da arkadaşlarınızla romantik bir kış tatiline çıkmak istiyorsanız tam size göre bir fırsat satılmakta şuan şehir fırsatında bakın aynen aktarıyorum:

"Antalya Tarihi Alp Paşa Konağı'nın Süit Odalarında Çift Kişi 2 Gün Konaklama, Açık Büfe Akşam Yemeği, Bir Şişe Şarap ya da Alkolsüz İçecek ve Meyve Sepeti, Odada Kahvaltı, Türk Hamamında Köpük Masajı 750 TL Yerine %69 Fırsatla 229 TL! (15 Mart'a Kadar Geçerli)"

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bugün şehir fırsatında harika bir kampanya gördüm paylaşmadan edemiyiciğim :31:
modaelinizde.com sitesinden 30 TL lik alışveriş çekini 5 TL ye şehir fırsatından satın alabilirsiniz, bakın tam kampanyayı yazayım harika markalar varmış içinde:
"Yılbaşı Hediyenizi Son Dakikaya Bırakmayın! Modaelinizde.com'da Damat'tan Mango'ya, Adidas'tan Victoria's Secret'a Tüm Markalarda Geçerli 30 TL'lik Alışverişiniz 5 TL!"

Kızlar yılbaşı münasebetiyle coşmuş ve de göçmüş durumdayım! :23: Yılın bu zamanları bizim geleneklerimiz olmasa da kendimi çok ait hissettiğim yılbaşı geleneklerini deli gibi uygularken buluyorum ve bu bana acaip mutluluk ve neşe veriyor..evi süslemeler herkese hediye almalar kırmızı ve yeşil renklerde çam ağacı gibi giyinip ortada dolaşmak..tabii kredi kartım göçmüş durumda o ayrı..yılbaşı eğlencesini hesaplı geçirebilmek ama yine de çok eğlenebilmek için güzel bir çıkar yol buldum! Benim gibilere sesleniyorum, Taksim'de gidilebilecek en şık ve en kaliteli mekanda yani The Hall'da Karnaval temalı harika bir parti veriliyor ve şehir fırsatı da bu eğlencenin biletlerini indirimli satıyor ben aldım bile! size de kaçırmamanızı tavsiye eder buradan şimdiden yeni yılınızı kutlarım:16:
Linkini veriyorum

Bayanlar,
Günlük araç kiralayanların dikkatine ! sehirfirsati.com da bugünkü fırsat, kiralık araç çok ucuz...
ilgilenenlere duyurulur...ben aldım bir tane :D

bende ınternetten alısverıs ıhtıyac gderme vs. konularını abartmıs durumdayım verebılecegım bır cok ındırım sıtesı var :)
delı gbı alısverıs yapıyrdum taakı esımden veto yıyene kadar :18:
sehır fırsatı gbı seylerı takıp etmek ıstıyorsanız

Ben ocak ayında şehir fırsatının Pegasus'la %50 indirimli uçuş kampanyası vardı ondan almıştım şindi Bodrum yolcusuyum kızzlarrrrrr eşimle birlikte acaip ucuza denk getirmiş olduk biletleri 4 tane almıştım hem gidiş hem dönüş kullandık indirimleri harika oldu :) Pegasusla uçacağım için de ayrı bi mutluyum çünkü bvirazcıcık uçuş korkum var ve iyi uçak firmalarıyla uçmak acaip önemli benim için!!!:86:

çok sık olmasa da üçbeş fırsat ben de yakaladım. ama birinden hiç memnun kalmadm. sarıyer de telli restorant diye bi yerde kahvaltı almıştım. rezalet tek kelimeyle. bi kere çok pis bir ortam. şuan yine satışı var sanırım bu sefer akşam yemeği olarak. valla eşim ve kızım hala dalga geçiyolar benle ne kahvaltıydı ama diye.

ordan brezilya fönü alıp memnun kalan varmı
şikayet var .com da çok şikayet vardı
o yüzden cesaret edemedim ben
eşimin alayına maruz kalmamak için
alıp kullanan varsa yazabilirmi

heyy bugün şehir fırsatı sky airlines ile ortak bir fırsat sunuyor. Kıbrıs ve tüm iç hat uçuşlarında geçerli % 50 indirim sadece 3 TL. Valla kaçırılacak gibi değil, İzmir'de kankim var hiç planım yoktu ama ucuz uçuş fırsatını yakalamışken onun yanına gidip gelmeyi düşünüyorum süper oldu! Bence sizde alın nereye isterseniz gidebileceksiniz harika değil mi? Bakın şurdan detaylarına bakabilirsiniz:
:3:

Kızlar bugün Şehir Fırsatı'nda DESA indirimi var. Hem çanta hem de ayakkabılarda geçerli olan indirim şöyle; "Moda Tutkunlarının Vazgeçilmez Adresi Desa'nın Ayakkabılarında Geçerli 50 TL'lik Groupon 19 TL, Çantalarda Geçerli 100 TL'lik Groupon 39 TL! (İnternet Sitesinde ve Mağazalarda 1 Ay Geçerlidir)"
Ben aldım bile siz de kaçırmayın! :80:

Şehir Fırsatı'nın sitesinde şöyle bir şey gördüm ve hemen sizinle de paylaşmak istedim çünkü zira satın aldım ve kullananlar var mı merak ediyorum yorum yazıp deneytimlerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim kızlar!

"Cilt Problemleri, Kırışıklık ve Selülitlere Son! Ozonical.com'dan Ozon Serumu 99 TL Yerine 49,50 TL! (Tüm Türkiye'ye Kargo ile 3 Ay Geçerli)"

Valla bu ozon serumu denen şey baya bi işe yarıyormuş az buçuk internette araştırdım çok umutluyum! Siz de almak ya da incelemek isterseniz tıklayın :Ozonical.comdan Cilt Problemleri, Kırışıklık ve Selülit Giderici Ozon Serum %50 Fırsatla!

öptümssssss :3:

bence bu sitelere çok bulaşmamak gerek,
yoksa alışkanlık yapıyor, gereksiz yere harcamalar yapılıyo
sonuçta hepsi bizim cebimizden çıkıyor.

evet bence de çok abartmamak kendimizi zorda bırakmamak lazım sınır bilmek lasım herşeyde olduğu gibi online alışverişte de ama şahsen ben limango, markafoni ve şehir fırsatı üçlüsü olmadan yaşayamam gibime geliyor artık o kadar seviyorum ki! Her sabah kahvaltı eşliğinde günün kampanyalarına bakıyorum aslına bakarsan normalde alamayacağım bir sürü şeyi hesaplı bir şekilde alabiliyorum ve bir anlamda hayatımın kalitesi yükselmiş oluyor bence...Mesela normalde Mikonos adasına bir tur 2-2,5 milyardan aşağı olmuyor araştırdım ben Yunan adalarını çok severim şehir fırsatında kampanyası vardı 450 tl ye aldım içine de bir sürü extra şey dahil gezi hari,cinde şimdi tatili ucuza getirmiş oldum mu:))) bir de üstüne limango da nelson un kampanyası vardı ordan da bi indirimli bikini kaptım süper ötesi oldu! Normalde de tatile gidicektik normalde de bikini alıcaktım bu sitelerden olmasa da yani, ama kesinlikle o zaman cebimden daha çok para çıkacaktı tatlım bu açıdan çok iyi bu siteler. Yoksa her gün deli gibi önüne çıkan herşeyi alanlar için kötü tabii :)

mucuukk hepinizeeeeee iyi pazarlar şekerlerrrrr:16:

ayy evet dimi yaaa bak sana mükemmel bir tatil günü fantezimi anlatayım, sabah 10 da kalkıyorum aheste aheste kahvaltı ediyorum ya da dur ya ne kahvaltı hazırlayayım gidiyorum güel bir kafeye bol çeşitten oluşan bir kahvaltı üzerine kahvaltıdan sonra bir türk kahvesi sonra yediklerimi yakmam lazım hemen caddede bir yürüyüş tabii mağazalara baka bakarf ve alışveriş yapa yapa sonra bir kuaför sefası tabii yanında en sevdiğin kızarkadaşların akşama da giyinip süslenip eğlenmeye çıkılıcak nası ama süper dimi..daha böyle hiç zaman gheçiremedim :)))birinden biri olmuyor!zaman olsa para , para olsa arkadaşlar ve zaman...

bu arada az önce süper bi şehir fırsatı satın aldım, saçlarımı sarı renk sevdiğim için uzatamıyorum çok yıpranıyorlar ikide bir kestirmem gerekiyor boncuklu kaynak fırsatı satıyorlar bugün hem de fiyatı çok uygun hemen bi girip bakın derim siteye link verilemi,yor ya burdan ;) öptümmss

Kızlar bir şey soracağım Konyaaltı Perla Mare Otel'e giden var mı tatil için hiç aranızda? Bugün Şehir Fırsatı'nda çok romantik bir tatil kaçamağı indirimi var almayı düşünüyorum ama önce size bir sorayım dedim her halukarda alacak gibiyim ama en azından deneyimleyip memnun kalan varsa içim rahat olucak aldıktan sonra!:) Sitede link verilemiyor ama merak edenler için yazayım şöyle bir fırsat " Konyaaltı Perla Mare Hotel'de İki Kişi İki Gece Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı, Odaya Meyve Sepeti ve Şarap İkramı 450 TL Yerine 199 TL! (1 Ağustos'a Kadar Geçerli)" almak isteyenler artık malum siteye girip bulabilirler!:))))):54:

Kızlar bir şey soracağım Konyaaltı Perla Mare Otel'e giden var mı tatil için hiç aranızda? Bugün Şehir Fırsatı'nda çok romantik bir tatil kaçamağı indirimi var almayı düşünüyorum ama önce size bir sorayım dedim her halukarda alacak gibiyim ama en azından deneyimleyip memnun kalan varsa içim rahat olucak aldıktan sonra!:) Sitede link verilemiyor ama merak edenler için yazayım şöyle bir fırsat " Konyaaltı Perla Mare Hotel'de İki Kişi İki Gece Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı, Odaya Meyve Sepeti ve Şarap İkramı 450 TL Yerine 199 TL! (1 Ağustos'a Kadar Geçerli)" almak isteyenler artık malum siteye girip bulabilirler!:))))):54:

gitmedim ama dışardan gördüm oteli. güzele benziyor gayet de uygunmuş kaçırma derim şimdiden iyi eğlenceler ;) Bi de akşam yemeği olsaymış tam süper olurmuş ;)

Back