Benimde üyeliğim var tatlım ancak bulunduğum şehirde pek mümkün olmadı.. Artık askerim gelince ver elini İstanbul :icecream:
şehir fırsatından nasıl alıyosunuz acıklarmısınız
limango markafoni nasıl indirimli kampanyalarla elbise maktaj malzemesi parfüm vs satıyo kampanya kampnay burası da o hesap yani ama giysi parfüm vs gibi şeyler yerine kaliteli meknalarda fiyatı yüksek aktivite ve eğlenceleri hatta tatilleri kampanya olarak satıyo zaten artık alışveriş için dışarı çıkmaz oldum hergün bi deli, gibi limangoyu bir de şehir fırsatını takip ediyorum bağımlılık yapıo :)))
ya dil kursu falan var,gerçekmi,şüphe ediyorum,senın dediğin gibi ise,süper
hey kızlar Hamarat Diva'dan cupcake yapma ve süsleme kursu satın aldım 21 aralıkta gidicem çoook heyecanlıyımmmmmm artık minik ve kendim gibi süslü püslü şipşirin cupcakeler yapabilicem :) başka gelen var mı haber edin beraber de gidebiliriz :) öptümsssss bakın bugün de bebişi olanlar için harika bir fırsat gördüm bir inceleyin derim
ya kredi kartım olmuo yeni çıkarttım hep Kart bilgilerinden biri veya birkaçı hatalı dio biras açıklar mısın hanqi kredi kartını alıosun rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?