Şehir Fırsatı İndirimleri

Şehir Fırsatı'ndan memnun musunuz?

• Evet

OY: 5 71,4%
  • Hayır

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7

kiki

minik pisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
84
9
96
İstanbul
Kızlar şehir fırsatını duymayan kaldı mı bilmiyorum ama burda konusu yok diye açıyım dedim. Allah razı olsun bu insanlardan yaa bütçemin normalde hayatta yetmeyeceği yerlere gidip değişik aktivitelere katılabildim bir çok kez sayelerinde, çok memnun kaldım o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Günümüzde maalesef orta direk gittikçe hareket edemez duruma geliyo ekonomik şartlardan üniversite mezunuyuz çok bilmişiz her şeyi biliyoruz ama çoğu zaman paramız ypok gerçekleştiremiyoruz özellikle de istanbulda durum böyle bence.. ben bu siteyi keşfedeli eşimle akşam güzel bir yemeğe çıkmayı adet edindik, çünkü şehir fırsatından yararlananıca sanki tek kişi parası vermiş gibi oluyosun bir kez de cilt bakımına gitmiştim esthetica da bağdat caddesindeki normalde hayatta oraya gitmeye param yetmez :)) şehir fırsatına bayıldım vallaa:)) her gün sitedeki kampanyalar değişiyor şuraya tıklayıp bakabilirsiniz sitede neler var neler yok diye olumunekankayizsmile

Benimde üyeliğim var tatlım ancak bulunduğum şehirde pek mümkün olmadı.. Artık askerim gelince ver elini İstanbul :icecream:

Hadi bakalım :) umarım güzel zaman geçirisin canım :) özlemek zor ama inan sabırla bekjleyince sonunda değdiğini anlıyorsun ödülü büyük oluyor :) şehir fırsatında bir sürü lüks eğlence mekanı restoranlarla ilgili çok güzel yemek indirimleri oluyor istanbulda özellikle, ben senin yerinde olsam gelince şöyle güzel bir indirime denk getirir hadi bu sefer yemekler benden deyip şaşırtırdım onu indirimli olduğunu bilmese de olur

Kızlar şehir fırsatı süpper ötesi kampanyalarını artık Adana'da da gerçekleştirmeye başlamış haberiniz olsun :))) gözde ablacım özellikle senin için çok seviniyorum kokoşum benim :) Hatta bakın sizin için Adana'daki, ilk indirim fırsatını kopyalıyorum aynen şöyleymiş: "İlhan Kul Kuaför ve Güzellik Merkezi'nden Dünyaca Ünlü Wella ve Schwarzkopf Ürünleriyle Isı Etkileşimli Saç Bakımı 30 TL Yerine %50 Fırsatla 15 TL! (6 Ay Boyunca Geçerli!)"

Ben ist'da oturuyorum kızlar bugün çok romantik bir fırsat satın aldım ondan da bahsetmeden geçemeyeceğim şarap ve peynir fondülü bir etiler gecesi :)) tıpku sex and the city deki charlotte ve kocasının bir bölümde yaptıgı gibi :) çook romantik olucak çook!!! aa bir de bu arada bayram tatilini antalyada geçirecek olanlarını varsa şu fırsata bi bakın derim : "Antalya IC Hotel Airport Lilium Spa'dan Sauna, Kese, Köpük Masajı, Aromaterapi Masajı, Açık ve Kapalı Havuz Kullanımından Oluşan Bayram Paketi 180 TL Yerine %61 Fırsatla 70 TL! (1 Ay Boyunca Geçerli!)" fiyatlar çok süper yaa sizi bilmem ama biz ailecek en nihayet kısıtlı bütçemizle aktiviteler yapabiliyorus ..

sitenin adı üzerinde tatlım şehir fırsatı arama motoruna yaz hemen çıkıyor zaten link ekleyemediğim gibi özel mesaj da atamıyorum henüs ama bu yolla kolayca ulaşabilirsin facebookta bile varlar yani ölee diimm :)

limango markafoni nasıl indirimli kampanyalarla elbise maktaj malzemesi parfüm vs satıyo kampanya kampnay burası da o hesap yani ama giysi parfüm vs gibi şeyler yerine kaliteli meknalarda fiyatı yüksek aktivite ve eğlenceleri hatta tatilleri kampanya olarak satıyo zaten artık alışveriş için dışarı çıkmaz oldum hergün bi deli, gibi limangoyu bir de şehir fırsatını takip ediyorum bağımlılık yapıo :)))

şehir fırsatından nasıl alıyosunuz acıklarmısınız

Şöyle satın alıyorum; mesela bir kampanya düzenliyorlar diyelim ki A kuaföründe boya + fön 120 TL yerine 60 TL diye. Şehir fırsatının sitesine giriyorum satın al diyorum kredi kartımla 60 TL ödeyerek satın alıyorum. Onlar bana onay maili gönderiyorlar ve burada bir kampanya çeki gibi bir kupon resmi oluyor üzerinde onay kodu falan yazan onun çıktısını alıp kuaföre gidiyorum ve kuponu onlara göstererek hiç bir ücret ödemeden 120 TL lik işlemi 60 TL'ye yaptırmış oluyorum :) gibi..

Kızlar şehir fırsatındaki indirimleri takip etmek isterseniz benim kendi bloğum var bir girip bakın derim satın aldığım indirimleri yorumluyorum orada ara sıra, genel olarak alışveriş bloğu ben internetten alışveriş delisiyim de biraz :) bulduğum internet mağazalarında ne nerde ucuz falan bu gibi yazılar yazıyorum belki yararlı olur sizin için de :) bu da adresi miyualisveriste.blogspot.com

Kızlar!! şehir fırsatından satın aldığım bir kişisel gelişim terapi kampanyası vardı transformasyonel nefes teknikleri diye... bu arada neymiş bi googlelayın süper bir teknik tüm negatif enerjilerinizi atmanızı sağlıyor..neyse bu kampanyayı çok beğenmiştim bloğumda yazmıştım onlara da teşekkür mesajı atmıştım bu kampanyadan yine yapın bakın bloğuma da yazdım diye:) ay çok heyecanlı!! bloğumdaki yazıyı kendi sitelerinde yayınladılar hatta facebook sayfalarından bile yayınladılar ve de bana indirim çeki hediye ettiler süper dimi :)) ünlü oldum :))) tavsiye ederim buradan alışveriş yaparsanız ve bloğunuz varsa deneyiminizi yazın onlara da haber vermeyi unutmayın..öyle profesyonel bi yazı olmasına falan gerek yok ben aynen burada yazdığım gibi yazdım :)

kızlarr süper bi şehir fırsatı var bugün sitelerinde kaçırmayın çünkü kocanıza veya sevgilinize hediye alırken kendinize de almış olacaksınız nasıl mı? hani son günlerin popüler sitesi alamarca varya onun bi kampanyası bu helikopter turu alıyosun indirimli yanında bir de 90 TL lik hediye çeki kazanıyorsun :)))

ya dil kursu falan var,gerçekmi,şüphe ediyorum,senın dediğin gibi ise,süper

ya dil kursu falan var,gerçekmi,şüphe ediyorum,senın dediğin gibi ise,süper

tatlım gerçek tabiki :) ben herhalde 150 bininci alışverişimi yapmışımdır oradan rahat ol, gerçekten güvenilir bir yer yani aslına bakarsan dünya devi bir firma da türkiyeye yeni gelmişler, ben işim gereği reklamcılık dergilerini çok okuyorum bu şehir fırsatının sahibi olan Groupon denilen şirket bu sene dünyanın en hızlı kar eden şirketlerinden biri seçildi falan yani :))

en son ben oto hipnoz eğitimi aldım, hipnoz konusuna ve meditatif mevzuulara pek meraklıyımdır da 5 hafta sürücek bir eğitim 750 den 99 TL ye indirmişlerdi hemen kaptım tabiki!! ilk hafta gittim baya düzgündü yani çok heyecanlıyım bakalım:79: hmm hatta dün eşim için de İnfolang den ingilizce konuşma kursu satın aldık o da başlıycak bakalım..

hey kızlar Hamarat Diva'dan cupcake yapma ve süsleme kursu satın aldım 21 aralıkta gidicem çoook heyecanlıyımmmmmm artık minik ve kendim gibi süslü püslü şipşirin cupcakeler yapabilicem :) başka gelen var mı haber edin beraber de gidebiliriz :) öptümsssss bakın bugün de bebişi olanlar için harika bir fırsat gördüm bir inceleyin derim Ponente Baby ile Bebeğinize Özel Organizasyon ve Ürünler %50 Fırsatla!

Kızlar tek taş isteyenlere duyurulur, şehir fırsatında tek taş indirimi var, sonra kaçırdım die üzülmeyin tek taşınızı kendiniz alın kendiniz takın Nil'in şarkısındaki gibi :)) ya da almak isteyenlere çaktırmadan duyurun böylece bütçeyi sorun edip de sizi bekletmesinler boşuna!!! şurdan bakabilirsiniz: ---------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
markafoni üyesi ve alışveriş tutkunu arkadaşlar
yeni bir fırsat var şehirfırsatı yapısında bir ssite grupfoni...
haber vermek istedim
aşağıda bahsettiğim fırsat 100 liralık markafoni alışverişini 50 liraya tamamlamanızı sağlayacak
hem de mart ayına kadar geçerli olacak bir haftalık 1 aylık bir fırsat değil
aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz grupfoni güvenilirdir ve markafoni tarfından desteklenmektedir.
ayrıca siteye üye olduğunuzda gene markafoni üyesi olmayanlar için bir link mevcut başkasına gerek kalmadan üye olabilirsiniz

iyi alışverişler:)))
Günün Fırsatı: Moda ve yaşam tarzına özen gösterenlerin buluştuğu Türkiye’nin ilk özel alışveriş kulübü markafoni’den yapacağınız alışverişlerinizde kullanacağınız 100 TL değerindeki Hediye Çeki %50 indirimle sadece 50 TL!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…