- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
-
- Konu Sahibi vuslatizmir
Ayy canım çok teşekkür ederim gerçekten, çok incesinSiz ikiniz harika insanlarsiniz ne kadar yardımcı olmaya çalıştığınızi görüyorum karaizmireama karaizmir o kadar nevi şahsına münhasır ki nicklerinize gecirttigi evrimin akılda kalmaması imkansız
Hadi inş canım,Allah gönlüne göre versinKıbrısa uçacakmış
Yine konuyu kaybetmiş gibi bir hali varAyy canım çok teşekkür ederim gerçekten, çok incesinelimizden geldiğince inş, sıkıntısı gitsin inş icinden geldiği gibi İzmir
hayır ya kafam cok karısıkCanım donasyon ile ilgili kafandaki soru işaretleri gitti mi? Birseyler bulabildin mi?
Bildirimlerden buluyo canım, kaybetmez inş yoksa sikintiYine konuyu kaybetmiş gibi bir hali var
Canım buradan aldığın bilgileri bir deftere not al, sonra düzenleyip araştırmaya devam ethayır ya kafam cok karısık
Temizlik için bekle canım, film cekildikten sonra toparlayinca başla. Çoğu yer yağmurlu zatenadetliyim rahim film cekticem bitence bitmeden evi temizliyim diyorum narkozlu olucam zor oluyo benim 3 gun yatıyorum benşm cok agrım oluyor
O iki sapsikin totolari ısır kuzumAllah yardimcin olsun inş,melek annen yaa
Eyvaahh kadın başına geleceği biliyo zaar kuzuIsırırım kuzum, yok be annemin ödü kopuyor çağıracağım diye bakma sen
Eyvaahh kadın başına geleceği biliyo zaar kuzu
Siz iyilik meleği misiniz ya? Bu kadına resmen Amerika’yı yeniden keşfettirdiniz.İşaretlediğim yere tıklayıp kullanıcı isimlerimizi yazacaksın canım
Kadının sana nasil baktığını bi an hayal ettim beybiBen kimsenin temizliğini beğenmiyorum da, eleştiriyormuşum sürekli
Kuzu farkında mısın bizim için adımıza konu açıldıBen kimsenin temizliğini beğenmiyorum da, eleştiriyormuşum sürekli
Siz iyilik meleği misiniz ya? Bu kadına resmen Amerika’yı yeniden keşfettirdiniz.
Kuzu farkında mısın bizim için adımıza konu açıldı
Avamiz varForumun havalı kızlarından olduk galiba aşkım dkfkfkg
Rabbim gönlüne göre versin, tez zamanda sevindirsin inş canım benimvuslatizmir benim süreç de olumlu geçsin, bayrama doğru pozitif haberi alayım, ben de yazıcam tüm süreci