- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
-
- Konu Sahibi vuslatizmir
kuzum buradayız,ASSOSyal ama yanlış yere konu açmışsın, banlanma aman diyeyim sizi aramak için nere yazmam gerekşyordu genemi yanlıs
Ah canım konuyu yanlış yere açmışsınselam bızım kızlar burdamı seher giller asos giller
evet siz ordasınız diye oraya yazdımTavuk tarifleri aklında kaldı da ondan mı yemek bölümüne açtın kız konuyu
bastım adını yazdım ama yazdıgın yazılar cıktıİşaretlediğim yere tıklayıp kullanıcı isimlerimizi yazacaksın canım
lütfen ceza vermeyin yanlıs yere yazdıgımı bilmiyordum
Taşımasını rica ettim canım yöneticiden,burası yemek bölümü ya olmaz. Hiçbir başlığa uymayan konular bölümüne taşınır konun sanirimlütfen ceza vermeyin yanlıs yere yazdıgımı bilmiyordum
Canım donasyon ile ilgili kafandaki soru işaretleri gitti mi? Birseyler bulabildin mi?lütfen ceza vermeyin yanlıs yere yazdıgımı bilmiyordum
Kuzu temizlik bitti miİşaretlediğim yere tıklayıp kullanıcı isimlerimizi yazacaksın canım
Bu iyi bir şey mi acaba canimPeki benim başlıktan kimler olduğunu anlamam
Kuzu temizlik bitti mi
Canım donasyon ile ilgili kafandaki soru işaretleri gitti mi? Birseyler bulabildin mi?
Siz ikiniz harika insanlarsiniz ne kadar yardımcı olmaya çalıştığınızi görüyorum karaizmireBu iyi bir şey mi acaba canim
Online ders hizmetleri başlamış jsjjsksnskksİşaretlediğim yere tıklayıp kullanıcı isimlerimizi yazacaksın canım
O iki sapsikin totolari ısır kuzumAy nerde kuzum ya.Mutfağı ve banyoyu yaptım geri kalan harp yeri. Çocuklara bak, kocaya bak. Enerjim de kalmadı, haftaya annem gelecek inşallah, dip köşe girerim diye düşünüyorum ama 18 aydır pek mümkün olmadı