Dudak Makyajı Şeftali - pembe ruj ve gloss önerileri?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.586
15
kızlar , yaz için şeftali - pembe ruj veya gloss önerileriniz neler? :115:

özellikle şeftali veya aslında tam olarak şeftali-oranj tonlarında bir ruj veya gloss arıyorum , tam yaz rengi.. pigmentli , simsiz veya az simli..

pembe de tatlı bir bebek pembesi mesela..

ama hangi marka ve numara?? ve biliyorsanız fiyatı?

çok teşekkürler..

:103:

maybelline coral tonic i severek kullanıyorum. turuncu - şeftali gibi bi renk oluyo bende . netten resimlere bakabilirsin cnm. simsiz ve pigmentasyonu iyi bi ruj.tam yazlık bi renk.... :)

flormar true color 07 numara pembe ruj.

bende bunu kullanıyorum canım,herkeste çok beğeniyor.

flormar true color 07 numara pembe ruj.

bende bunu kullanıyorum canım,herkeste çok beğeniyor.

teşekkür ederim canım, not aldım ,hemen deneyeceğim kiosklarında.. bende bu tona yakın long wearing serisinin L07 si var,o da nefis bir renk.. true color'ı da deneyeceğim, netteki swatchlarına baktım, bende nasıl duracak bakalım?tenime uygun bir renk gibi görünüyor ..

pembe olarak , çok açık olmayan,mat ama suluboya gibi durmayan,çok yapay durmayan,sırıtmayan doğal bebek pembesi istiyorum .. ne çok şey istiyorum yazınca farkettim

Mac'in kullanıyordum ben ama bittiği için hatırlamıyorum şu anda numarasını. ama mac'in de çok güzel pembe renkleri var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…