Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Wowww hurremcim.. Masallah.. Poponu kasi bence..
En begendiklerinden birtanesin sen..
O isirgan otu saca ne yapiyo? yikamiyormusun onunla islattiktan sonra?

hayatinda aldigin en güzel hediye?

hayatinda yasadigin en güzel süpriz?

mutluluktan agladigin 3 güzel an ?

nedense seni her gördügümde bana Ceylan i (sanatci) hatirlatiyorsun..sempatiksalakcinni

benzetildigin ünlü var mi?

sence en cok hangi ünlüye benziyorsun ?

ya aşkitom iki kızım var benim demek sende bilmeyenlerdensin...
canım eşimle aram şu an çok daha iyi....bi çok konuyu çözdük...inşallah herşey her geçen gün daha iyiye gider amin aşkitom..
çok sabırlı biriyim.. tatlım .. eşim ve çevremdekiler... bana inanamıyor...bazen bu olumsuz olarakta algılansa ben halimden memnunum.
annem var hayatta aşkitom.babacığımı 1 ocak 2007 de kurbanbayramıydı kaybettim.hala acısı içimde...
kayınvalidem beni sever.ama sözleri bazen çok can acıtıcı olabiliyor .6 ay arayla iki gelin daha aldı. şimdi eskiye nazaran benim yerimin apayrı olduğunu çok sık söylemeye başladı...

ev temizligi konusunda titizmisin?
ewet aşkitom oldukça titizim. malum evde bir bebek var... keza o doğmadan öncede öyleydi.. karnım burnumda bile içim rahat etmezdi ortalık tertemiz olmadan:kedi:
1.67 cm tatlım
etrafindakilerin senin hakkindaki düsünceleri önemlimi senin icin?
örnegin.. alisveris merkezinde birine sinir oldun.. icinden ona bagirmak geldi..
bagirirmisin? yoksa tutarmisin kendini, rezil olmamak adina..

ewet etrafımdakilerin hakkımdaki düşünceleri benim için önemlidir.kendimi tutmayı yeğlerim...eyvahedigeldismile

Wowww hurremcim.. Masallah.. Poponu kasi bence..
En begendiklerinden birtanesin sen..
O isirgan otu saca ne yapiyo? yikamiyormusun onunla islattiktan sonra?

yok tatlım yıkamıyorum...dökülmesini önlüyor.
çok tatlısın ya....opuyorumnanaktan

kızlarının isimleri nedir?
en çok ne sinirlendirir seni?

kitap okumayı severmisin ne tür?
bugune kadar okuyup en beğendiğin kitap hangisi?
en sevdiğin yazar/şair?

hayatinda aldigin en güzel hediye?

hayatinda yasadigin en güzel süpriz?

mutluluktan agladigin 3 güzel an ?

cocuklarinin arasinda neden 10 yas var?kaza kursunu mu yoksaa :)

bu sorularına bütün bi cevap olacak...ama şöyle söyleyebilirim...ben ilk bebeğimden sonra hiç korunmadım...ve bebek sahibi olmadım..dr larda artık bebek sahibi olmamın pek mümkün olmadığını söyledi.biz ekim ayında tüp bebek için merkeze gidecektik... taki 07 eylül 2008 e kadar o gün doğum günümdü.ve ben eşimin eczaneden aldığı test le hamile olduğumu öğrendim...en büyük süprizdi bu ve en güzel hediye...mutluluktan ağladık sülalece....yani bebeğim kaza kurşunu değil.çok isteyerek sahip olduğumuz bir bebek...:ecrin_bebek:

kac kardessiniz?

kalabalik bir ortamda rezil óldugun düsünündügün bir olay yasadin mi?

2 kardeşiz... bir kız kardeşe sahibim...benden küçük ...ve bir oğlu var...10 yaşında...
kalabalık bir ortamda değil ama kızımın doktoruna rezil oldum...
bir gün dr aradım. drumuz seminere gidecekmiş. beni bilgilendirdi...bana o gün kendisinin olmadığını söyledi..sizi bir arkadaşıma yönendireceğim .sorun olmaz değil mi dedi.. olmaz dedim. peki dedi. o zaman osmanbeye gidersiniz bi kereye mahsus. bende ayy dr bey orası bana çok ters dedim...
dr telefonda kopmuş... ses seda yok bende öle bi seçenek bekler gibi bekliyorum.. nihayet dr toparlandı .. yalnış anladınız alev hanım dedi.osman bey benim arkadaşım ve bu semtte yani osmanbey - nisantaşı civarında değil dedi...:kedi:

nedense seni her gördügümde bana Ceylan i (sanatci) hatirlatiyorsun..sempatiksalakcinni

benzetildigin ünlü var mi?

sence en cok hangi ünlüye benziyorsun ?

hmmm ceylanı pek sevmem...ve benzediğimi düşünmüyorum...
ewet benzetildiğim bir ünlü var...
gerçi onuda pek sevmem...çok yapmacık bulduğumdan dolayı...LERZAN MUTLU...bayanssulusmile

kızlarının isimleri nedir?
en çok ne sinirlendirir seni?

kitap okumayı severmisin ne tür?
bugune kadar okuyup en beğendiğin kitap hangisi?
en sevdiğin yazar/şair?

büyük kızımın ismi.. edanur...
küçük kızımın ise deniz nisan...
kitap okumayı çok seviyoum...tüm klasikleri okudum sayılır...bir ara dan brown tutkunuydum son kitabını da okudum...phılıppa gregory nin kitaplaıda çok hoş...
almut kalesindende çok etkilenmiştim..(wlademir bartol)
latife hanım..(ipek çalışlar)çok güzeldi..
bir dönemde nermin bezmen okudum...ama son kitabını sevmedim...şu an koloni yi okumaktayım.. ilginç bir kitap. polisiye....

aa hürremcik gelmiş kurulmuş koltuğa.
hayırlı olsun canım benim.
ben seni giyim topiğinden tanıdım ilk.
sonra doğum evreleri,ilk zamnlar falan ...
sonra o yukarda bahsettiğin dönemde bir ara kaybolsun.
ama ara ara aklıma gelirdi.
keza bu sarı saçlı kızı unutmak mümkün mü?

bir çok arkadaşım gibi büyük kızından benimde haberim yoktu.
yaşını söyleyincede valla kocaman bir maaşallah savıurdum.
çünkü böyle güzel ve genç annelerin böyle kocaman kızları olması çok hoşuma gider.
Rabbim ikisinide size bağışlasın.

lohusa döneminde yani ilk doğum yaptığın zamnlarda yaşadıkların.
az çok anlayabildiğim ,hissedebildiğim kadarıyla soruyorum.
unutabildin mi peki?
şimdi ara ara eşine bakınca aklına geliyordur mutlaka.
eski tad geri geliyor mu gerçekten...

Son düzenleme:

güzel cümlelerim beni ihya etti karalahanam.. çok teşekkürler.. opuyorumnanaktan
hayır tatlım yaşananların söylenen acı sölerin hiç biri unutulmuyor..hele ilk zamanlar.. gözünü açıp kapattıkça nefes aldıkça boğuyor seni...Rabbim kimseye yaşatmasın..
gün günden farklılaşıyor elbet.. burada karşındaki kişinin önemi büyük...sana atlatmanda yardımcı oluyormu bu önemli...yoksa yangına körükle mi gidiyor.... seni yapayalnız mı bırakıyor.yada bunu atlatmada en büyük destekçin olarak pişmanlık içinde yanında mı...? bütün bunlar yaşananları değiştirmiyor.sadece atlatmana yardımcı oluyor.en önemlisi sen atlatmak istiyorsan..
.eski tad yerine geliyormu sorusuna cevap için erken diyroum.. ben hala bazı şeyleri atlatmadım.. özellikle söylenen acı sözleri...:a015:

maasallah hıc kocaman 2 kız annesı gıbı durmuyorsun
ayrıca kızların da pek guzel sana cekmısler anlasılan
hamıslık fotolarını meshur mutfak pozlarını hatırlıyorum
takıp edılen sempatık bır dılın var
lohusa donemı ve cınnet getıren duyguları cok ıyı bılırım
sımdı duzelmıs olmasına sevındım

esının senı kaybetme korkusu oldugunu dusunuyormusun
senın esını kaybetme korkun var mı

Selam Hürrem..Bi ara cok görüyordum ismini sonra kayboldun,simdi okuyup anladim nedenini.

Hem iki cocuk sahibi olup hemde böyle bakimli olmak hakikaten gipta ile bakilcak bi durum.

onun icin bu konuda cok begeniyorum seni.

soruma gelince;kizlarin icin ne istiyorsun hayattan?yani genel bi soru bu..

kisliliklerinde kalici neler verebiliyorsun mesela onlara...

çok teşekkürler tatlım.. çok naziksin...a.s.
bunu o fırtınalı dönemde sorsaydın...hayır diye cevap verirdim o pisikolojiyle.ama şimdi eşimin beni kaybetme korkusu olduğunu biliyorum...her fırsatta bunu belirtiyor...
bunada şimdiki duygularımla cevap vereyim ewet var iki kız annesiyim ...ve kızlarımın babasız kalmasından korkarım...

çileğim çok teşekkürler....kızlarım benim herşeyim....elbette okumalarını ve bir meslek sahibi olmalarını istiyorum
onlara saygıyı ,merhameti,öğretiyorum tüm manevi değerleri aşılıyorum zaten büyük kızımı tanısan...hemen ne anlatmaya çalıştığımı anlardın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…