Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewet inşalah devam edeceğim ...dediğim gibi çok özlüyorum... burnumda tütüyor...
ne demek tatlım elbette cevaplıcam seve seve....
bede tanıştığımıza çok sevindin ziyaretin ve yorumların için ben teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

elbette sumağım .. çok sevinirm bende....b&m e yazarım .
şanssızm deme tatlım nolur..... kısmet diilmiş demekki.. bu kez bakarsın açıkara alırsın koltuğu...:teytey:

güzel sorulardı tanıdığıma sevindim iyiki seçilmişsin hürrem2000..

Son düzenleme:
hürremcim bak sana güzel bi haber vereyim mi bnmle ilgiliiii :kedi:ben ayın 23ünde ehliyet sınavına girdim ve az önce sınav sonuçlarıma baktım netten cevap anahtarı verilmiştiii baya yüksek puanlarla geçmişim sınavııı :kedi:

oooooooo süpersin angelim gözdem.. tebrik ederim... maşallahhhhhhhhhh......çok sevindim ya... arkadaşımın 3. girişi motordan kalıyo.......kaydirigubbakcemile3

oooooooo süpersin angelim gözdem.. tebrik ederim... maşallahhhhhhhhhh......çok sevindim ya... arkadaşımın 3. girişi motordan kalıyo.......kaydirigubbakcemile3

inan çalıştığım için sınava çalışamadım bileee dersleri kaçırmadan takip ettim ama en korktuğum motordu sıkı dur sölüom 1 yanlışım varrr

elbette sumağım .. çok sevinirm bende....b&m e yazarım .
şanssızm deme tatlım nolur..... kısmet diilmiş demekki.. bu kez bakarsın açıkara alırsın koltuğu...:teytey:

tesekkur ederım hürrem :) senin şansına belkı otururum opuyorumnanaktan

sumakcım bende seni önermeyi düşünüorummm keyifle takip ediorum seni bende opuyorumnanaktan

canım benım gercekten mı ,cok tesekkur ederımm.

moralım bozuktu o kadar keyıflı oldum kı su an ınanamazsınız ..

seviyorum sizi opuyorumnanaktan

bu arada tebrık ederım ,sınavı geçmeni :)

Son düzenleme:
canım benım gercekten mı ,cok tesekkur ederımm.

moralım bozuktu o kadar keyıflı oldum kı su an ınanamazsınız ..

seviyorum sizi opuyorumnanaktan

bu arada tebrık ederım ,sınavı geçmeni :)

ay teşekkür ederim cnm hayırdır cnm bi sorun mu var bilmiyorumkismile

yok yok degıl ,genel sorunlar işsizlik ,falan fılan :)

gecer bırazdan arada gelıyorlar oyle

evet cnım ,kısmet bu ısler .

sohbete döndürdük iyice ,kusura bakma hürreem :kedi:

inan çalıştığım için sınava çalışamadım bileee dersleri kaçırmadan takip ettim ama en korktuğum motordu sıkı dur sölüom 1 yanlışım varrr

waw .. süper.. bunu arkadaşıma sölicem hihihihihi...
süper sin... tekrar tebrik ederim ....:hooray:
Rabbim kaza bela vermesin inşallah...:Saruboceq: hayırlı olsun tatlım.opuyorumnanaktan..

evet cnım ,kısmet bu ısler .

sohbete döndürdük iyice ,kusura bakma hürreem :kedi:

aynen hürremcim kusura bakma :kedi:

aşk olsun canlarım benim....
ne demek....
bak şimdi... sumağım....bu hafta dilerim sen bu koltukta olursun... birrde... hiç bişiye takma kafanı.. olan sana oluyor...tevrübeyle sabittir inan bana... yaşadım biliyorum...hep iyi düşün ve bardağın dolu tarafını görmeye çalış...kendine bir strateji belirle...ve uygula.. asla vazgeçme....sen vazgeçersen o zaman daha fazlası üzerine gelir....sanki yetmezmiş gibi....her şey çok güzel olacak sumağım....büyük fırtınalar uzun sürer ama mutlaka bi gün güneş doğar.....unutma...olumunekankayizsmile

hurrem aktif olarak araba kullaniyo musun?
oyleyse oylar sumaga bu hafta bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…