selime kardeşmi -tatlicadiarzu- kız selayhus hamile değil aybuşş hamiş
tamam kuzum atıyom nomuaşkitommm hep sana selam gönderdim çotanak tarafta mmmmm hisset aybuuşummm m dedimmm kaydirigubbakcemile3 bugün sence nasıl olabilirimmm sayende süperimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan sen nassın hoşşik duygularını alimmm şey bide özelden numaranı alim benim hattım deiştide teprük için onun içün arayamadım :kedi:
canım Allah razı olsun galiba selim işinde karışıklık varoyy aybburr ben de diğer taarafa yazmıştım buraya da yazıyım çok sevindim canımm benim selime de iyi olur kardeş bence. kolay bir hamilelik dönei geçirirsiiz inşallah aşkitomla beraber
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selime kardeşmi -tatlicadiarzu- kız selayhus hamile değil aybuşş hamiş
ailemizde ikiz yok ama abimin eşide hamile aramızda 2 hafta varayy kendi kendime nasıl güldüm koptum var yaaa:roflol:
ayburr gıı belki içie doğdu ikiz olcek seninki :roflol:
kuşşşş :roflol: :roflol: :roflol: Allahmı söyletti, bi hamlede o yaparmış hamiş topiğine döner artık bizim topikde :roflol: ayburum hemen çizelge yapıosun , ben o çizelgeye baka baka hep mutlu oluorum taammı :sm_cool:
ya gece kusu ilk defa birine ozel mesaj atayım dedim..sana bi sey soracaktım..gitmedi 50 mesaj hakkı olması gerekiyormus :kedi:
oyy oyy hala gülüom gıı ne güsel olur aybur resimlerini de koyar bize ohh sefamımız olsun:roflol:
bi de bana diolar neden hamileleere özeniyon die
doğuran doğurana anam özenmemek elde değil
gel alnını öpemŞenizçok pis soru sorasın gelmiş, nolursa olsam sorcam modundasın :hooray: öyle bir geçer zaman kiiiii kankaaa :CüvCüv: buldum kendime yine psikomanyak dolu bir ekşın, severim bilirsin arızaları :roflol::roflol:
zatiii askerini beklerken soluğu yanlış topiclerde almaya başladınkaydirigubbakcemile3
bak sen allah allah :sinifsinif: hangi bolummus alkisalkisalkis
oyy oyy hala gülüom gıı ne güsel olur aybur resimlerini de koyar bize ohh sefamımız olsun:roflol:
bi de bana diolar neden hamileleere özeniyon die
doğuran doğurana anam özenmemek elde değil
gel alnını öpemŞeniz
kanka fenaaaa dizi şerepsizimboshayallersmiletek geçiyorum yeni diziler arasında..
mıknatıs gibisin olum,nerde arıza var seni buluyo
kk'daki en unutamadığın olay nedir:smiley-cool:
soluk bile almıyom i anacım tek tip askerlik ha çıktı ha çıkcak derken bi de kpss iptali olunca kafayı yeedi kuş:roflol:
barbi,2 dakka kalkta aybur otursun:mymeka:2 canlı zaten:jeyyar:ayakta kalmasın:1closedeyes:
ayburum,kendi koltuğun gibi otur geniş geniş bebem:smiley-cool:
tebrik ederim gül yüzlüm:teytey: :teytey: :teytey:
rabbim,kucağına almayı nasip etsin..sağlıkla sıhatle inşallah:asigim:kolay bir hamilelik geçirmen dileği ileopuyorumnanaktan
barbi,2 dakka kalkta aybur otursun:mymeka:2 canlı zaten:jeyyar:ayakta kalmasın:1closedeyes:
ayburum,kendi koltuğun gibi otur geniş geniş bebem:smiley-cool:
tebrik ederim gül yüzlüm:teytey: :teytey: :teytey:
rabbim,kucağına almayı nasip etsin..sağlıkla sıhatle inşallah:asigim:kolay bir hamilelik geçirmen dileği ileopuyorumnanaktan
aybuşuma ben koltuk deel kanepe çekiyim, heh gel şöyle yayıl şuraya melenkimin anasıııı , danrıçam sende bi süt ısıt getir bakem aybuşuma içsin ılık ılık ben tükkanı boş bırakamıyomda aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
AMİNNNNN İNŞALLAHHHH :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?