• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

Hayatinda iyiki yapmisim dediklerin ???

"Iyi ki varsin, iyi ki hayatimdasin" dedigin oldumu bir insana??? Sorulari dogru kuracagim diye anam agladi ya...offf:bbo:

iyi ki bazı dostlar edinmişim olumunekankayizsmile
evet en son bu lafı SELAYHUSA söyledim msnde , zor zamanlar geçirirken opuyorumnanaktan

anana selamm hahaha sempatiksalakcinni

günaydın barbiii:kedi:
sorum şu ;
'aşk hiç biter mi?'

iyiakşamlar kontess sempatiksalakcinni

aşk biterrr kesinlikle biterr..

burcunu söyledigini hatirlayamadim..
burcun ne?
burcunun özelliklerini tasiyormusun?

demekki topiğimle yeteri kadar ilgili değilsin :dilcikar: yoksa burcumun boğa olduğunu bilirdin :umursamaz: :roflol:
evet taşıyrummmm özellikle oburluk cokacimcoook

Evlendiginde
esinin sana haksiz yere bir tokat atmasi, bosanma sebebin olma ihtimali yüzde kac?

sonradan yaptığının farkına varırda hatasını telafi etmek için gerekli özeni gösterirse %40 , ama tavizimden yüz bulur tekrarlanırsa % 1 milyon :oklava:

kin tutarmisin ?

malesefff, hiç tutamıorum çok kızıorum kendime :mymeka:

agresifmisin?
komplekslimisin?
özünde kedi gibi uysalmisin :1:?

ivedik'e selamlarrr :))

belki biraz huysuzum sempatiksalakcinni

özel günlerde hediye ye önem verirmisin..?

pahali hediyeler beklermisin?

üff çok önem veririm asla atlamam. ama bu benim açımdan böyle karşımdakinden hediye almaktansa hediye etmeyi daha çok severim..

pahalı hediyeler beklemem , olursada hayır demem sempatiksalakcinni

Kayinvalideyle yasamak gibi bir durumu kabul edermisin?

mecbur kalmadıkça hayır :umursamaz:

kızlar merhaba bende bugün keşvetttim sizi çok alemsizniz ya acayip keyiflendim. beni de alın aranızaaaa

gel ku yamacımıza kaydirigubbakcemile2

Sence bir kadin aldatilinca affedebilmelimidir ?(varsaylim kocasi pisman)

herkesin 1 şansı olması gerektiğine inanıyorum, hayat sadece gurur uğruna yaşamak için çok kısaa bana göre herşey yeniden eskisi gibi olmaz evet vazo kırılsada iz kalır evet. ama ben o olmadan hiç yaşayamıyorsam , ilişki toparlanana kadar dayanırım.. he affettim ama yinede mutsuzum o zaman bitiririm :2:

yabanci dil biliyomusun ?

are you sex? alanyadan kapmıştım bunları, bizim yağuşukluların turistlerle iletişim dili sempatiksalakcinni
az biraz ingilişçe :bbo:

vay boga vayyy sempatiksalakcinni

hayalindeki otomofil :) ?

uçan hayallerimse audi tt, range rover sports ( beyaz) kaydirigubbakcemile4
yeren basan hayallerim toyota yaris boshayallersmile

sigaraya nasıl başladın?

Kalabalik bir ortamda kustugun oldu mu? :1:

ilkokulda okul bahçesinde kusmuştum :kedi:

maaşın ne kadar -tatlicadiarzu-

2 ye yakın :hulya:

ben bu topikten gitsem , yoklugumu hissedermisin :1:?

Evlendikten sonra.. yanindaki kibar.. saygili .. zarif adamin .. inceden inceye bir ayu oldugunu fark etsen..
bu durumuna alismaya calisirmisin..
her halinle kabulünmüdür ?

ıssız adam olurum herhal :roflol:

hayır alışmaya çalışmam onu düzeltmeye çalışırım alsanaalsanasmile

kronik bir rahatsizligin var mi ?

kronik çatlaq -tatlicadiarzu-

Fatmagülün yengesi hakkinda ne düsünüyorsun ?

denyonun teki :roflol::roflol:

en begendigin kadin sanatci?

(yer gök asktaki Havvayi ben de begeniorum bu arada.. baska isim söyle.)

formdan düşmüşsün cık cık cık :umursamaz: SILA bayanssulusmile söylediydim :umursamaz:

Herhangi bir sanat daliyla ilgilimisin?

sinema sempatiksalakcinni 7. sanat :3:

pazardan don sütyen alabilirmisin utanırmısın sempatiksalakcinni bayanssulusmile

hey maaşallah sorular almış başını gitmiş barbicim allah yardımcın olsun bu meraklı hatunların merakı heeeç bitmezzzzz...:hulya:

utanmasalar pembemi yoksa mormu mıçarsın diye sorcekler namıssızlar....
sempatiksalakcinni

heeeaaaaaaaaaaaaaaaapşuuuuu:2: ben yatmağ gidiyom

bi soruda benden barbiye,
hiç kız arkadaşlarını kıskandığın oldumu?
mesela bir kıyafetin çok yakışmasına rağmen yok canım hiç olmamış falan dediğin oldumu?

Bir çok kadının da olmasına rağmen kabul etmediği halde var olan bişe hakkında selülit problemin varmı?

abiye kuzu yu seviyomusun ?

hayır :kızgın: bıktırdı Çok üzgünüm çoook

Bodrum mu? Antalya mi? Kusadasi mi? (tatil icin)

Bodrum deme la bana :sinifsinif: ama yinede Bodrum :teytey:

Barbie cim seni severim çokta beğeniyorumm...
İşyerinde biraz acele ve kafam karışık okudum iyice kafam karıştı bende önce yaşını görünce çok şaşırdım küçükmüşsün bende daha büyük ve evli biliyordum seni...Yoksam sen başka birimisin... fisfisfis
Sen bizim barbimizsin dimi hani bugün ne giydine fotolarını ekleyen.
Oysan baya bi bilgilerini değişmeden evli olarak kullandın o zaman sen ...
Sormak istediğim sorulara gelince hepsini maşallahhh aşkito sormuşş gerek kalmadı... :roflol:

kafan karışmasın tatlımopuyorumnanaktan evet oyum , bende seni çok seviyorum beğeniyorum ve kızınıda öptümmm bayanssulusmile

ayy bu delüü kıslaar beni de coşturdu sempatiksalakcinni
bende soriim kıı zemuszemus

hımm diyelimki sevgülünün senden soğuduğunu hissettin, seni artık beğenmiyoo mesela..
onu geri kazanmak için naparsın? yada bişi yaparmısın?

ayy hayatını alt üst ettik yeminlen.. naniknanik

hemen bir dizi estetik operasyon, kiralık bir playboy, falan ayarlarım şimdi gelde gör beni bambaşka biriii falan naralarıyla olaya girişirim dermişim kötükedihüso :roflol:
beğenmemesi fizikselse kendimi değiştirmeye çalışırım, yok eğer bensem beğenmediği oonu değiştiririm alsanaalsanasmile

çatladım geçmişi okucam diye sempatiksalakcinni
kk hatunlarında ne sorular varmış hele askıtom masallah soru makınesı :1:
buarada bu barbim oramı buramı begenmıyorum yazmıs ya halt etmış
sımarıklık yapıyor yanagıda burnuda osuda busuda gayet guzel sengözlerimebaksanab
sorularıma gecıyorum..
1-Gel yavrum sana şeker alıcam mı deseler kanarsın çikolataya mıı?
2-Galata kulesı sana ne anlatıyor?
3-Dantel severmısın :1: ?
4-Beni severmisin?
5-Hiç istemeye geldiler mi senii :1:
6-Kenine söylede haftaya yemege gidelim

ayy bi damla canın var zati sempatiksalakcinni kıyamam sempatiksalakcinni
ayy bağa iltifat etmiş :kedi: sempatiksalakcinni

1- çikolata için yatıya giderim sempatiksalakcinni
2- bir aşka şahitlik etmiş bir kule, banada o aşkı o kulenin manzarasında bizzat tanık olmak düştü boshayallersmile
3- böğğğğ :umursamaz:
4- öğğğğğ -tatlicadiarzu- dermişimmmm... lülülülülülü hastanınım Şeniz
5- ahahaha isteyenin bir yüzü vermeyen zenci.. sempatiksalakcinni bu durumda biz zenci olduk dimi ezgitommm :roflol:
6- ohhh Ken 7/24 hazır sempatiksalakcinni haftaya buluşuyorus o zaman yupiiii hihoyyyt

en sevdiin cizgi film karakteri hangisi?

huysuz şirin :lepi:

yok yok dayanamıcam bı kezde ben acıklama yapıcam
barbı buyuk bır yerde calısıyor
ve tanınmak ıstemıyor dogal olarak
anlasılmasın dıye bılgılerını degıstırıyor sureklı
bundan once baska bır arkadası kullanıyordu bu uyelıgı
snra barbıeveken nıckıyle degıstırdı kendısı kullanmaya basladı
bılgılerınıde tanınmamak ıcın sureklı degıstırıyor

aaa hakkat la bayadır muşta oturuyorum taşiniyim ben bide meslek deişesim geldi la alkisalkisalkis mmmm bugün neci olsam mmmmmmm delikafadulden

balayini nerde gecirmek istersin ?

marakeş olabilir :asigim:

bi de bi tavsiyede bulunacagim.. Ken'in yaninda cok aglama :)
evlenince aglamak etkisni kaybediyo..
nasilsa her biseye agliyo diyolar iclerinden hahahha

insan şimdimi der la bunu, tühhhh eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

herhangi bir ameliyat gecirdin mi?
( 1. Her 30 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz. Yeni Mesaj yazabilmeniz için daha 9 Saniye beklemelisiniz. :roflol: )

hayırrrrrr eyvahedigeldismile çok korkuorummm eyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol: kk hızına yetişemio

Köy de yasayabilirmiyidin?
yoksa ben büyük sehirlerin Kadiniyim mi diyosun?

kesinlikle büyük şehirlerin kadınıyım.. sex and the cityyy ahbap yerimseniben :CüvCüv:

accik mola veriyim .. sonra gelirim :)))))))

bebek karnında beyin şerbetlemesi geçirdi la, koş yat accuk :bbo:

herhafta birisi mi seçiliyo kızlarrr

evet :ecrin_bebek:

pazardan don sütyen alabilirmisin utanırmısın sempatiksalakcinni bayanssulusmile

oooooo, alırken bide adamın üstünde dener üstte nasıl durduğuna bile bakarımm :roflol::roflol:

hey maaşallah sorular almış başını gitmiş barbicim allah yardımcın olsun bu meraklı hatunların merakı heeeç bitmezzzzz...:hulya:

utanmasalar pembemi yoksa mormu mıçarsın diye sorcekler namıssızlar....
sempatiksalakcinni

heeeaaaaaaaaaaaaaaaapşuuuuu:2: ben yatmağ gidiyom

valla ya bizde ne cevherler varmış kızım, ahh çok yaşa bebemmmm yat dinlen opuyorumnanaktan

bi soruda benden barbiye,
hiç kız arkadaşlarını kıskandığın oldumu?
mesela bir kıyafetin çok yakışmasına rağmen yok canım hiç olmamış falan dediğin oldumu?

Bir çok kadının da olmasına rağmen kabul etmediği halde var olan bişe hakkında selülit problemin varmı?

hiç demem hemde hiççççç :umursamaz: yanımdaki benden 1 adım öndeyse o banada bir teşvik olur her zaman :utangac:

bende selülit problemi çok az, ama çatlakkkkkkk :sinifsinif::sinifsinif: sinir , kabus bişey :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tşkler canım aynı çatlak sorunu bende de var mağlesef...
bu arada takip ettiğim kadarıyla barbiveken yeni safiye ve faik olmayollunda ilerliyo sanırım...

kontezişko sigaraya nasıl başladığıma cvp virmemişim, olum bir yandan çalış bir yandan laf yetiş tost oldu loblarım -tatlicadiarzu-

sigaraya lisede, wc kabininde 4 kişi bir sigarayı döndürerek içme adrenali yaşadığımız zamanlarda başladım -tatlicadiarzu- sıkış tepiş, yakalanma korkusu kötükedihüso

tşkler canım aynı çatlak sorunu bende de var mağlesef...
bu arada takip ettiğim kadarıyla barbiveken yeni safiye ve faik olmayollunda ilerliyo sanırım...

safiş ile faik ikilisimi hahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yarıldım resmenn:roflol::roflol:
bunu kene söylemezsem çatlarım
allah canını almasın burcu :roflol::roflol:

Soruldumu bilmiyorum ama kullandığın parfüm nedir. Ken le mutluluklar diliyorum.

sık sık kuaföre gidermisin
bıyıklarını nasıl alırsın ip mi ağdamı cımbızmısempatiksalakcinni

Soruldumu bilmiyorum ama kullandığın parfüm nedir. Ken le mutluluklar diliyorum.

ıı ıhh sorulmadı , bu sıralar Gıvenchy Absolutely Irrerıstıble kullanıyorum bayanssulusmile
bazen C.K Euophria bayanssulusmile
az önce Marks and Spencer True Red sıktım, çekmecemde bulunur ara ara pıslarım bayanssulusmile:1:

sık sık kuaföre gidermisin
bıyıklarını nasıl alırsın ip mi ağdamı cımbızmısempatiksalakcinni

hayır sık gitmem, diplerim çıkınca kaynağım uzayınca giderim ara arada föne ve kaşa giderim..

ahahaha bıyık -tatlicadiarzu- makasla :roflol::roflol:
tüylerim sarı ip canımı yakıyor, ağda sivilce çıkartıyor kaş makasımla kesiyorum tertemiz oluyor pek bişey çıkmıyo bende zaten :sm_confused:

tatil icin gittin 3 yer??
yüksekten korkarmisin??
gezip görmek istedigin 3 yer???
pamuk helvasi/sekeri severmisin???:teytey:

tatil icin gittin 3 yer??
yüksekten korkarmisin??
gezip görmek istedigin 3 yer???
pamuk helvasi/sekeri severmisin???:teytey:

altınoluk bodrum alanya
birazz korkarım boshayallersmile
italya irlanda mısır las vegasss ispanya v.s :jeyyar: 3 değil 4 değil 10 değillll alkisalkisalkis

bayılırımmmmm cokacimcoookcokacimcoook

sonradan fark ettiğinde seni en çok hangisi utandırır
a) sevgilin ve onun arkadaşlarıyla ilkez tanıştığın bir günde gittiğiniz lokantda/cafe v.b biyerde saatlerce sohbet edip güldüğün halde dişindeki maydonuzu sonradan farketmenmi?

b) çok önemli bir gece de kısa elbisenin altına giydiğin çorabın en olmadık zamanda görünecek biyerinden kaçmasımı?

burhan altıntopu severmisin YİVRUUMM(onun lafı hehe)şakkıdı:lepi:

Back