ay çok duygulandım buna:gitme: yaşlılar böyle şeylere çok önem veriyorlar. nur içinde yatsın canım,amin:Saruboceq:yok kuşum sen sormadıysan kimse sormamıştır zatiii :roflol::roflol:
birgün komşu dedeme telefonda sadece telefonda bir kez canın birşey istiyormu, gelirken sana birşey getiriyiimi diye sormak? ölene kadar hiç dilinden düşmemiş bu, barbie bana hep bunu dedi diye herkese anlatmış çok hoşuna gitmiş onu kimse pek düşünmezken bunu sormam heyy gidi dedem heyy nur içinde yatt :Saruboceq:
keşke kardeşin olsa mıydı?
yoksa memnun musun halinden?
barbicim diyelim ki moralin çok bozuk,kırgınsın , üzgünsün bla bla...
bu ruh halindeyken ne yaparsın?
wc'de dergi/kitap okur musun?:roflol: bu soru için kendime oha diyorum
sürekli takip ettiğin bir dergi var mı? hangisi/hangileri?:icecream:
batıl inancın var mı?
takıntıların var mı?
ay çok duygulandım buna:gitme: yaşlılar böyle şeylere çok önem veriyorlar. nur içinde yatsın canım,amin:Saruboceq:
Neee cocugunla ortadami kaldin ken bosadimi seni : roflol: :roflol:
Butun bunlardan neden haberim yokki benim
ayyy pardonssss okudum okudum da şekerim kızım bırakmıyoki tüm sayfalara bakimmmm
fenalaşmayalım lütfennnopuyorumnanaktan
kız tuti
4. hafta için seni sölücem aday ol diye :roflol:
he bu arada sabahki soruma soru ile cevap vermiştin,ona bir açıklık getirelim
ken dedi ki ' aşkım ben seni kıskanıyorum,şu bu bakıyor hep,kapanır mısın pls'
ne yaparsın
şaşırmam ula ben burda kendi sorularıma cevap bulamazken bu meraklı hatunların sorularınamı cevap vercem birde sempatiksalakcinni
şaşırmam ula ben burda kendi sorularıma cevap bulamazken bu meraklı hatunların sorularınamı cevap vercem birde sempatiksalakcinni
beni kapatacağına, onların gözünü kapa derim uleynnn :dilcikar::dilcikar:
anam katil edecek herifini sempatiksalakcinni
gece mutfağa sıcak su dökmek ne kız
ilk duydum onu
olsun nolmuş, ben minimi giyimde :dilcikar:
3 harfliler neyim olabilirmiş. mutfağa dökülmezmiş dışarıda toprağa falan dökülmezmiş dökmen gerekirse de destur bismillah demen gerekirmiş a.s
hadi ben yatıyorum kontezişko sende yat la, dinlen benden çok yazdın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?