• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf Oda 2 Konuğumu Hızlı Arkadaşımız "speedy-gonzales"

1 nisanda arkadaşıma yaptığımız şakadan çok pişman oldum resmen vijdan azabı çektim :60::60: çünkü şakamıza kendisini çok kandırmıştı :63:

Nick değiştirdiğimde sipidi diyorlardı kısaltma gibi geliyordu.
havuçlu anneden sonra herkes sipaydi demeye başladı speedy diyene çok rastlamadım:52::52:

anlık üye olupda nicklerini değiştimek isteyenler kiie başvurmalı (şahsi bi soru olmadı ama :44: )

hayatında varolupta olmamasını dilediiğin şey nedir

Spaydicim öpüyorum seni çok :16:

Eşinin ailesiyle aran nasıl? Sevdiklerin,sevmediklerin kimler :21:

Son düzenleme:
sıpaydi, bir heyecan eyvah eyvah sayfalar coşmuştur diyerek açtımdı topiği ama şu soruyu sormaya karar verdim:
şeffaf oda koltuğunda oturduğunu unuttun mu? :53: :1:

kız sihirli lamba cini nihayet tenhada kıstırdım seni:1: Söyle bakalım eşinin evlendikten sonra keşfettiğin bir huyu oldu mu?

anlık üye olupda nicklerini değiştimek isteyenler kiie başvurmalı (şahsi bi soru olmadı ama :44: )

hayatında varolupta olmamasını dilediiğin şey nedir

yönetime canım :34::34:

aşk mutlaka olsun onsuz yapamam ama kötülük olmasın bana yeter :68:

Spaydicim öpüyorum seni çok :16:

Eşinin ailesiyle aran nasıl? Sevdiklerin,sevmediklerin kimler :21:

Eşimin ailesi ile aram iyi çok şükür halası ile pek anlaşamayz onun dışında etkiye tepki
onlar bana iyi davranırsa bende iyi davranıyorum :71::71:

sıpaydi, bir heyecan eyvah eyvah sayfalar coşmuştur diyerek açtımdı topiği ama şu soruyu sormaya karar verdim:
şeffaf oda koltuğunda oturduğunu unuttun mu? :53: :1:

Hayır unutmadım tabiki :70:
Sadece işim gereği full dışardaydım bana da süpriz oldu :93:

kız sihirli lamba cini nihayet tenhada kıstırdım seni:1: Söyle bakalım eşinin evlendikten sonra keşfettiğin bir huyu oldu mu?

:60::60::60: evet geldin işte sor sorabildiğin kadar :27:
aslında evlendikten sonra çok daha fazla tanıdım herkes gibi.
uykuya çok düşkün eşim varmış bunu evlendikten sonra çok iyi anladım ve sinir oluyorum :47:

sipaydi merhaba canım,tanımasamda sempati duyduğum kişilerdensin.:71:

Evde olduğun zamanlar neler yaparsın,sabahları nasıl uyanırsın? (sinirli mi,yoksa pozitif mi manasında...):26:

selam sıpaydiiii:1:
bende seni topiklerden takip ettiğim kadarıyla biliyorum:70:

eşinle nasıl tanıştın?
ne zaman tanıştın?
evlenmeye karar vermen zor oldu mu?
hiç ayrılık yaşadınız mı?

sipaydi merhaba canım,tanımasamda sempati duyduğum kişilerdensin.:71:

Evde olduğun zamanlar neler yaparsın,sabahları nasıl uyanırsın? (sinirli mi,yoksa pozitif mi manasında...):26:

merhaba canım,

sabahları haftasonu ile pozitifimdir ama işe giderken resmen kazınarak çıkıyorum yataktan :52::52:

selam sıpaydiiii:1:
bende seni topiklerden takip ettiğim kadarıyla biliyorum:70:

eşinle nasıl tanıştın?
ne zaman tanıştın?
evlenmeye karar vermen zor oldu mu?
hiç ayrılık yaşadınız mı?

Eşimle köpeğinin bana saldırması sonucu devamlı görüştüğümüz bi buluşmada tanıştım.
4 yıl önce falan işte kısa kısa sohbetlerle tanştık ama aşk yoktu 15.12.2008'de aşk başladı...
zor oldu ama eşim için ikna etmesi zor oldu..
hayır, çünkü ayrılık girdi mi herşey bitiyor :59:

Canım benim şeffaf odamıza gelip sorularımızı cevapladığın için teşekkürler :71:

şeffaf oda konuğu spaydi bayıldım ya sana :52:

o zaman bende hemen soruma geceyim
sadece ev hanımı mısın yoksa çalışıyor musun

şeffaf oda konuğu spaydi bayıldım ya sana :52:

o zaman bende hemen soruma geceyim
sadece ev hanımı mısın yoksa çalışıyor musun

ikisi bi ara canım. hem ev hanımıyım. hemde çalışıyorum :52::52::52:
ikisi birden nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle bişey işte. ortaya karışık :111: :23:

Son düzenleme:
eşinle dışarıya çıkıp gezmeyi mi daha çok seversin yoksa evde oturup mısır patlatıp sinema keyfi yapmayı mı :9:

Back