• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf Oda 2 Konuğumu Hızlı Arkadaşımız "speedy-gonzales"

en büyük çılgınlığın ne :D buüne kadar yaptığın
evlenmekten başka :D

en büyük çılgınlığın ne :D buüne kadar yaptığın
evlenmekten başka :D

* Geçtiğimiz 1nisanda iş ark. şaka yapmak isteyen diğer iş arkadaşıma ortak oldum.. :) uzun zamandır msnde kız diye konuşuyormuş işte aralarında bi bağ oluşmuş. benden istediği ise bi ark. aratıp buluşacakları yerin adresini vermemdi.
bende ayarladım hallettik. :52: sonra önden o gitti arkadan 2 miz :21: masasına oturduk biz yaptık diyoruz inanmıyor. kalkın kız gelecek diyor :37: çok komikti..

* Çok eskiden de kuzenle. kışın ortasında buz gibi hava da kınalı adaya gidip bikinilerle denize girmiştik maksat adrenalin olsun diye. etrafımızdaki herkes bize salak gözü ile baktı ama napalım keyifliydi :52:

* Geçtiğimiz 1nisanda iş ark. şaka yapmak isteyen diğer iş arkadaşıma ortak oldum.. :) uzun zamandır msnde kız diye konuşuyormuş işte aralarında bi bağ oluşmuş. benden istediği ise bi ark. aratıp buluşacakları yerin adresini vermemdi.
bende ayarladım hallettik. :52: sonra önden o gitti arkadan 2 miz :21: masasına oturduk biz yaptık diyoruz inanmıyor. kalkın kız gelecek diyor :37: çok komikti..

* Çok eskiden de kuzenle. kışın ortasında buz gibi hava da kınalı adaya gidip bikinilerle denize girmiştik maksat adrenalin olsun diye. etrafımızdaki herkes bize salak gözü ile baktı ama napalım keyifliydi :52:

hatırlıyorum o şakayıı :9: :9: :9: :60: :60:

delisiniz siz yaw inan bak kız girilir mi öyle havada denize :52: :52:

iyi ki yapmışım dediğin şey :D

bende seni seviyorum canım biliyorsun... :61:

keşke dediğim bişey oldu dün dedim hatta keşke baş aşçı olsam deli para kazanıyorlar dedim :70: herşey para değil ama hiç bi iş yapmadan kazanmaları mükemmel :39::39:

Evlat olmak için yaş önemli değil galiba. evlendikten sonra ailemin değerini 1000 kat daha iyi anladım :69::69:

Aşkım için ailem hariç herşeyden vazgeçebilirim. ama anlamlı sebebi olmalı. öyle durup dururken vazgeçmem :71:

Yaşın hiç önemi yok inan,evlensen bile çoçuk sahibi olsanda onlar bizleri hep küçük çocukları gibi görürler..

hatırlıyorum o şakayıı :9: :9: :9: :60: :60:

delisiniz siz yaw inan bak kız girilir mi öyle havada denize :52: :52:

iyi ki yapmışım dediğin şey :D

Evet. seninle de konuşmuştuk hatırlıyorsan :70:
Vallahi girilmezmiş şimdi çok iyi anladık :34:

sanırım bunu çocuk yapınca diyicem herkes öyle söylüyor. :emir_bebek::emir_bebek:
şuan içinde kınamda babamla dans edip etmeme konusunda çok kararsız kalmıştım. iyiki yapmışım diyorum çok güzel oldu :27:

Evet. seninle de konuşmuştuk hatırlıyorsan :70:
Vallahi girilmezmiş şimdi çok iyi anladık :34:

sanırım bunu çocuk yapınca diyicem herkes öyle söylüyor. :emir_bebek::emir_bebek:
şuan içinde kınamda babamla dans edip etmeme konusunda çok kararsız kalmıştım. iyiki yapmışım diyorum çok güzel oldu :27:

:52: :52: :52:
:69: :69: bencede iyi ki yaptın

KK da en sevdiğin 3 üye

:16: :16::16: :16:

sevmediklerini sormuyorum bak kıymetimi bil :27:

mutluluğun formülünü versene bana :52:

Vallahi ona cevap veremezdim herhalde :53: sorma da mümkünse.. :)

Mutluluk iki parmağın arasında canım.. :28: yani elinde avucunda kimi tutmak istersen onda. :34::34:

nargile de mesela iki parmağımda tutuyorum.çok mutluyum yada eşimin elini tutuyorum mutluyum :68::68:

Vallahi ona cevap veremezdim herhalde :53: sorma da mümkünse.. :)

Mutluluk iki parmağın arasında canım.. :28: yani elinde avucunda kimi tutmak istersen onda. :34::34:

nargile de mesela iki parmağımda tutuyorum.çok mutluyum yada eşimin elini tutuyorum mutluyum :68::68:

:69: :69: :69:
bayıldımmm bu formüle :D ben telefonumu tutuyorum :1: o o zaman:D

sence bende mutluluğu bulabilecek miyim :27:

nick speedy olunca çok mu hızlısın yoksa tam tersi bi durum var da kinaye mi yaptın???:9:

Hoşgeldin Şeffaf odanın 2.konuğu:)

Nerde yaşıyosun kaç yaşındasın fiziksel özelliklerinden bahsedermisin biraz :1: ?

hoşgeldin speedy ....

var mı hayatında olmazsa olmazların....:34:

merhaba,

olmazsa olmazım nargile hafta da 2 kez içiyorum :62: bide babam. o vazgeçilmezim ama :69:

:69: :69: :69:
bayıldımmm bu formüle :D ben telefonumu tutuyorum :1: o o zaman:D

sence bende mutluluğu bulabilecek miyim :27:
,

sıkı tut bırakma.

görüyorum.... görüyorum.... 7 günün kalmış :52::52::52:

nick speedy olunca çok mu hızlısın yoksa tam tersi bi durum var da kinaye mi yaptın???:9:

hızlı olduğum söylenir canım :34:

Hoşgeldin Şeffaf odanın 2.konuğu:)

Nerde yaşıyosun kaç yaşındasın fiziksel özelliklerinden bahsedermisin biraz :1: ?

hoşbuldum..

İstanbul 89luyum. Kumral Siyah saçlı koyu kahve gözlü 52 kilo çirkin bişeyim işte kara kuru bişey :1:

:52: :52: :60: :60:allahım :69:

çirkin olduğunu bilioz zaten :27: :37:

bursaya ne zaman geliosunuz ?

eee o zaman sen bu hızla bayağı bir şey öğrenmişsindir evlendikten sonra

mesela bir saat içerisinde kaç çeşit yemek yaparsın bir de en güzel yaptığın yemeği sorayım...:56:

:52: :52: :60: :60:allahım :69:

çirkin olduğunu bilioz zaten :27: :37:

bursaya ne zaman geliosunuz ?

bak onaylandı bile çirkinliğim :1::1::1:

bursaya gelicez ama zaman belirlemedik dur ben akşam bizimkini yine sıkıştırıyım :21::21::21: :34::34:
hatta gün belirleyelim bileti de süpriz yapıyım doğum gününde alıyım sana süpriz bursaya götürücem diyim :70::70::70::70:

eee o zaman sen bu hızla bayağı bir şey öğrenmişsindir evlendikten sonra

mesela bir saat içerisinde kaç çeşit yemek yaparsın bir de en güzel yaptığın yemeği sorayım...:56:

7'den 8' kadar işte 3*4 çeşit yemek yapıyorum çalışınca antremanlı oluyorsun işte. :52:
en güzel yaptığım yemek, ev yapımı domates çorbamdı ilk kez yapmıştım herkez bayıldı :79::79::79::79: :56::56:

Back