Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en büyük çılgınlığın nebuüne kadar yaptığın
evlenmekten başka![]()
* Geçtiğimiz 1nisanda iş ark. şaka yapmak isteyen diğer iş arkadaşıma ortak oldum.. :) uzun zamandır msnde kız diye konuşuyormuş işte aralarında bi bağ oluşmuş. benden istediği ise bi ark. aratıp buluşacakları yerin adresini vermemdi.
bende ayarladım hallettik.sonra önden o gitti arkadan 2 miz
masasına oturduk biz yaptık diyoruz inanmıyor. kalkın kız gelecek diyor
çok komikti..
* Çok eskiden de kuzenle. kışın ortasında buz gibi hava da kınalı adaya gidip bikinilerle denize girmiştik maksat adrenalin olsun diye. etrafımızdaki herkes bize salak gözü ile baktı ama napalım keyifliydi![]()
bende seni seviyorum canım biliyorsun...![]()
keşke dediğim bişey oldu dün dedim hatta keşke baş aşçı olsam deli para kazanıyorlar dedimherşey para değil ama hiç bi iş yapmadan kazanmaları mükemmel
![]()
Evlat olmak için yaş önemli değil galiba. evlendikten sonra ailemin değerini 1000 kat daha iyi anladım
Aşkım için ailem hariç herşeyden vazgeçebilirim. ama anlamlı sebebi olmalı. öyle durup dururken vazgeçmem![]()
hatırlıyorum o şakayıı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
delisiniz siz yaw inan bak kız girilir mi öyle havada denize![]()
iyi ki yapmışım dediğin şey![]()
Yaşın hiç önemi yok inan,evlensen bile çoçuk sahibi olsanda onlar bizleri hep küçük çocukları gibi görürler..
Evet. seninle de konuşmuştuk hatırlıyorsan![]()
Vallahi girilmezmiş şimdi çok iyi anladık![]()
sanırım bunu çocuk yapınca diyicem herkes öyle söylüyor.![]()
şuan içinde kınamda babamla dans edip etmeme konusunda çok kararsız kalmıştım. iyiki yapmışım diyorum çok güzel oldu![]()
![]()
![]()
![]()
bencede iyi ki yaptın
KK da en sevdiğin 3 üye
Hımm.. bu zor oldu işteherkesi çok seviyorum. ama bazıları daha özel oluyor sanırım :80:
Ece
Pandomim
Amonra
![]()
![]()
sevmediklerini sormuyorum bak kıymetimi bil![]()
mutluluğun formülünü versene bana![]()
Vallahi ona cevap veremezdim herhaldesorma da mümkünse.. :)
Mutluluk iki parmağın arasında canım..yani elinde avucunda kimi tutmak istersen onda.
![]()
nargile de mesela iki parmağımda tutuyorum.çok mutluyum yada eşimin elini tutuyorum mutluyum![]()
hoşgeldin speedy ....
var mı hayatında olmazsa olmazların....![]()
,![]()
![]()
![]()
bayıldımmm bu formüleben telefonumu tutuyorum
o o zaman
![]()
sence bende mutluluğu bulabilecek miyim![]()
nick speedy olunca çok mu hızlısın yoksa tam tersi bi durum var da kinaye mi yaptın???![]()
Hoşgeldin Şeffaf odanın 2.konuğu:)
Nerde yaşıyosun kaç yaşındasın fiziksel özelliklerinden bahsedermisin biraz?
Hiç çirkin olduğunu sanmıyorum:)
En sevdiğin renk nedir?
![]()
![]()
![]()
allahım
![]()
çirkin olduğunu bilioz zaten![]()
![]()
bursaya ne zaman geliosunuz ?
eee o zaman sen bu hızla bayağı bir şey öğrenmişsindir evlendikten sonra
mesela bir saat içerisinde kaç çeşit yemek yaparsın bir de en güzel yaptığın yemeği sorayım...![]()