- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bende öyle düşünüyordum ama sizlerle tanıştımfikrim deişti
pascal ne yapıyor ?
spaydiyi daha cok sevdim:82:
hani şu program var ya şanslı masa, orada direktif veriyor olsan ne verirdin karşındakine :90:
aaaaaaaaaaaa anlatmadım mı ?
Eniştesine verdi ya. adapazarına, çiftliğe bırakıyor. çocuklarla anlaşamıyor diye
slmmmmmm hoşgeldinnnn
kolay gele
sen neden yeşilsinnnnnnnn
eniştesinde die demiştin de :)) ne duurmda soriim dedim
:S çiftliğe mi...
yaa ben :26: senin nasıl evlenme teklifi aldığını bilmioyrum ya da hatırlamıyorumii mi
bi anlatsana
Moderatörüm canım populer Moda ve Evlilik hazırlığında
Durumu iyi işte ama görmediğimiz için söylenene inanmak zorundayız
Unutmuş olabilirsin canım :94:
EŞime devamlı bana öyle bi teklif et ki hayır diyemeyim diyordum. ama sözlenmeye falan karar verdik yani. zaman da az.
Söz yüzüklerini seçmek için beni evin oradan taksi ile aldı. bi süre sonra taksi de Hastalığımda Sağlığm da çalmaya başladı.
Ön koltukten şöför kocaman çiçek verdi. şok oldum. arkasından da eşim. Anneme evlat evlatlarıma anne bana da bir ömür boyu eş olur musun dedi ve yüzüğğümü verdi..
Resmen şok olmuştum. şöförü bile ayarlamış :97::97:
aaaa aaaaaaa aaaaaaaaa
ne kadar güzelmışş
helal olsun hakan a
peki sen bir teklif yapacak olsaydın nasıl yapardın
hoşgeldin canım benim :82::82::82:
beklerim canım. :82::82:
evet hapsettiler buraya beni işte
Evliliğe şimdi çok iyi alıştım zaman öyle hızlı geçiyor ki şimdi eminim sana 7 gün geçmezzamanın kıymetini bil.
Ben kına gecemde babamla dans ederken ağladım ve herkesi de ağlattım pişman değilim yine yaparım
Sonra işte. düğün günü inanılmaz stresliydim. gelin odasında beklerken o an da birisi gelse gidiyoruz dese arkama bakmadan çeker giderdim. salona çıkınca rahatladım.
Ve sonrası 1 haftalık balayımızı eşime ağlayarak rezil ettim yani çok üzdüm biliyorum her babamla konuştuktan sonra özledim diye ağladımsonrası işte şimdi yavaş yavaş alıştım.
3 ay 10 gün olmuş bile şaka gibi.. :95:
hapsederler işte adamı böyle ya bende gecende evime gittim her odada yarım saat oturdum alışayım die yok sanki başkasının evine misafirliğe gitmişim o denli oturuyorum koltukta :)) inşallah bende balayında üzmem onu yoksa sonum hiç iyi olmaz:)) çalışıyorsun halen dimi ev iş eş zor oluyomu kuzum
EŞime devamlı bana öyle bi teklif et ki hayır diyemeyim diyordum. ama sözlenmeye falan karar verdik yani. zaman da az.
Söz yüzüklerini seçmek için beni evin oradan taksi ile aldı. bi süre sonra taksi de Hastalığımda Sağlığm da çalmaya başladı.
Ön koltukten şöför kocaman çiçek verdi. şok oldum. arkasından da eşim. Anneme evlat evlatlarıma anne bana da bir ömür boyu eş olur musun dedi ve yüzüğğümü verdi..
wauuw süpermiş, siparişle olmuş ama güzel olmuş...
Anneme evlat evlatlarıma anne bana da bir ömür boyu eş olur musun cümle miiithiş
ne iş yapıyorsun
merhaba speedy hosgeldinamonra ya yetisemedim bari sana soru sorayim
hayatinda yapmak isteyip de yapamadigin veya yapmadigin ve pismanlik yasadigin bir sey varmi?
Selam Speedy :87:
Sorum:
Speedy kelimesini neden Sipaydi diye okuyup söylüyorsunuz ? :44:
Hep sorcam sorcam Şeffaf Odaya kısmetmiş
Mutluluklar canım!
sipidim yaa bittim bayıldım bu evlilik teklifine tatlım, okuyunca yazmadan da edemedimModeratörüm canım populer Moda ve Evlilik hazırlığında
Durumu iyi işte ama görmediğimiz için söylenene inanmak zorundayız
Unutmuş olabilirsin canım :94:
sipidim yaa bittim bayıldım bu evlilik teklifine tatlım, okuyunca yazmadan da edemedim
en sevdiğin renk
sanki senin gelinlik ayakkabın çok ilginçti öyle hatırlıorum, doğru mu
yorumlar neydi düğünde
sipaydimm slm yafrum bende evlilik teklifini sorcaktım ece benden önce davran mış
benimde şimdik aklıma bişiy gelmedi cnm sonra ugrarım yine ha bu arada eşinle mutluluklar cnm ya 3 ay o0lmuş daha ben yeni tebrik ediom kusura bakma cnm faceden resimleri gördüm ama yorum yapamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?