Şeffaf Oda 2 Konuğumu Hızlı Arkadaşımız "speedy-gonzales"

spaydiyi daha cok sevdim :82:
hani şu program var ya şanslı masa, orada direktif veriyor olsan ne verirdin karşındakine :90:

bayılıyorum ona ya mükemmel çok eğlenceli.
yaşlı kadın var ya ben olsam sevgili rolü ile getirirdim. anne bizim bebeğimiz olacak falan derdim.
kadın inanılmaz rol yapıyor.

slmmmmmm hoşgeldinnnn
kolay gele

sen neden yeşilsinnnnnnnn

aaaaaaaaaaaa anlatmadım mı ?

Eniştesine verdi ya. adapazarına, çiftliğe bırakıyor. çocuklarla anlaşamıyor diye

eniştesinde die demiştin de :)) ne duurmda soriim dedim
:S çiftliğe mi...

yaa ben :26: senin nasıl evlenme teklifi aldığını bilmioyrum ya da hatırlamıyorum ii mi
bi anlatsana

slmmmmmm hoşgeldinnnn
kolay gele

sen neden yeşilsinnnnnnnn

Moderatörüm canım populer Moda ve Evlilik hazırlığında

eniştesinde die demiştin de :)) ne duurmda soriim dedim
:S çiftliğe mi...

yaa ben :26: senin nasıl evlenme teklifi aldığını bilmioyrum ya da hatırlamıyorum ii mi
bi anlatsana

Durumu iyi işte ama görmediğimiz için söylenene inanmak zorundayız

Unutmuş olabilirsin canım :94:

EŞime devamlı bana öyle bi teklif et ki hayır diyemeyim diyordum. ama sözlenmeye falan karar verdik yani. zaman da az.
Söz yüzüklerini seçmek için beni evin oradan taksi ile aldı. bi süre sonra taksi de Hastalığımda Sağlığm da çalmaya başladı.
Ön koltukten şöför kocaman çiçek verdi. şok oldum. arkasından da eşim. Anneme evlat evlatlarıma anne bana da bir ömür boyu eş olur musun dedi ve yüzüğğümü verdi..

Resmen şok olmuştum. şöförü bile ayarlamış :97::97:

aaaa aaaaaaa aaaaaaaaa
ne kadar güzelmışş
helal olsun hakan a

peki sen bir teklif yapacak olsaydın nasıl yapardın

aaaa aaaaaaa aaaaaaaaa
ne kadar güzelmışş
helal olsun hakan a

peki sen bir teklif yapacak olsaydın nasıl yapardın

Ben olsam. tüm ailesinin önünde yapardım. nasıl olurdu bilmiyorum ama. maddi açıdan yüksek olurdu.
sinema salonu kiralar resimlerin slaytını yapardım. tüm aile de sinema salonunda olurdu mesela.

hapsederler işte adamı böyle ya bende gecende evime gittim her odada yarım saat oturdum alışayım die yok sanki başkasının evine misafirliğe gitmişim o denli oturuyorum koltukta :)) inşallah bende balayında üzmem onu yoksa sonum hiç iyi olmaz:)) çalışıyorsun halen dimi ev iş eş zor oluyomu kuzum

evet düğün sonrası eve geldik aşık olduğum ev bana iğrenç geldi sanırım psikolojim komple bozulmuştu
aman hiç düşünme gelince hepsini göreceksin zaten :96: hiç üzme boş yere eşini ben üzdüm de ne oldu :80::80::80:
Çalışıyorum ve zor oluyor ama alıştım sanki tam olmasa bile az biraz yol kat ettik

wauuw süpermiş, siparişle olmuş ama güzel olmuş...
Anneme evlat evlatlarıma anne bana da bir ömür boyu eş olur musun cümle miiithiş
ne iş yapıyorsun

merhaba speedy hosgeldin amonra ya yetisemedim bari sana soru sorayim
hayatinda yapmak isteyip de yapamadigin veya yapmadigin ve pismanlik yasadigin bir sey varmi?

Selam Speedy :87:
Sorum:
Speedy kelimesini neden Sipaydi diye okuyup söylüyorsunuz ? :44:
Hep sorcam sorcam Şeffaf Odaya kısmetmiş

Mutluluklar canım!

merhaba speedy hosgeldin amonra ya yetisemedim bari sana soru sorayim
hayatinda yapmak isteyip de yapamadigin veya yapmadigin ve pismanlik yasadigin bir sey varmi?

1 nisanda arkadaşıma yaptığımız şakadan çok pişman oldum resmen vijdan azabı çektim çünkü şakamıza kendisini çok kandırmıştı

Selam Speedy :87:
Sorum:
Speedy kelimesini neden Sipaydi diye okuyup söylüyorsunuz ? :44:
Hep sorcam sorcam Şeffaf Odaya kısmetmiş

Mutluluklar canım!

Nick değiştirdiğimde sipidi diyorlardı kısaltma gibi geliyordu.
havuçlu anneden sonra herkes sipaydi demeye başladı speedy diyene çok rastlamadım

sipidim yaa bittim bayıldım bu evlilik teklifine tatlım, okuyunca yazmadan da edemedim

Teşekkürler cevap için canım, merakımı yendirdin sonunda hehehe

sipaydimm slm yafrum bende evlilik teklifini sorcaktım ece benden önce davran mış
benimde şimdik aklıma bişiy gelmedi cnm sonra ugrarım yine ha bu arada eşinle mutluluklar cnm ya 3 ay o0lmuş daha ben yeni tebrik ediom kusura bakma cnm faceden resimleri gördüm ama yorum yapamamıştım

en sevdiğin renk

sanki senin gelinlik ayakkabın çok ilginçti öyle hatırlıorum, doğru mu
yorumlar neydi düğünde

Evet canım biraz marjinaldi yaptırdık ayağım rahat etsin diye. özel oldu yani...
Gören herkes ayakkabılarıma aşık oldu ayakkabıyı yapan abimde düğünde olduğu için direk ona yönlendirme yaptım

;Hoşgeldin canım benim. yine gel beklerim.
teşekkür ederim bu arada oldu vallahi ne zaman oldu hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…