en büyük çılgınlığın nebuüne kadar yaptığın
evlenmekten başka
* Geçtiğimiz 1nisanda iş ark. şaka yapmak isteyen diğer iş arkadaşıma ortak oldum.. :) uzun zamandır msnde kız diye konuşuyormuş işte aralarında bi bağ oluşmuş. benden istediği ise bi ark. aratıp buluşacakları yerin adresini vermemdi.
bende ayarladım hallettik.sonra önden o gitti arkadan 2 miz masasına oturduk biz yaptık diyoruz inanmıyor. kalkın kız gelecek diyor çok komikti..
* Çok eskiden de kuzenle. kışın ortasında buz gibi hava da kınalı adaya gidip bikinilerle denize girmiştik maksat adrenalin olsun diye. etrafımızdaki herkes bize salak gözü ile baktı ama napalım keyifliydi
bende seni seviyorum canım biliyorsun...
keşke dediğim bişey oldu dün dedim hatta keşke baş aşçı olsam deli para kazanıyorlar dedimherşey para değil ama hiç bi iş yapmadan kazanmaları mükemmel
Evlat olmak için yaş önemli değil galiba. evlendikten sonra ailemin değerini 1000 kat daha iyi anladım
Aşkım için ailem hariç herşeyden vazgeçebilirim. ama anlamlı sebebi olmalı. öyle durup dururken vazgeçmem
hatırlıyorum o şakayıı
delisiniz siz yaw inan bak kız girilir mi öyle havada denize
iyi ki yapmışım dediğin şey
Yaşın hiç önemi yok inan,evlensen bile çoçuk sahibi olsanda onlar bizleri hep küçük çocukları gibi görürler..
Evet. seninle de konuşmuştuk hatırlıyorsan
Vallahi girilmezmiş şimdi çok iyi anladık
sanırım bunu çocuk yapınca diyicem herkes öyle söylüyor.
şuan içinde kınamda babamla dans edip etmeme konusunda çok kararsız kalmıştım. iyiki yapmışım diyorum çok güzel oldu
bencede iyi ki yaptın
KK da en sevdiğin 3 üye
Hımm.. bu zor oldu işteherkesi çok seviyorum. ama bazıları daha özel oluyor sanırım :80:
Ece
Pandomim
Amonra
sevmediklerini sormuyorum bak kıymetimi bil
mutluluğun formülünü versene bana
Vallahi ona cevap veremezdim herhaldesorma da mümkünse.. :)
Mutluluk iki parmağın arasında canım..yani elinde avucunda kimi tutmak istersen onda.
nargile de mesela iki parmağımda tutuyorum.çok mutluyum yada eşimin elini tutuyorum mutluyum
hoşgeldin speedy ....
var mı hayatında olmazsa olmazların....
,
bayıldımmm bu formüleben telefonumu tutuyorum o o zaman
sence bende mutluluğu bulabilecek miyim
nick speedy olunca çok mu hızlısın yoksa tam tersi bi durum var da kinaye mi yaptın???
Hoşgeldin Şeffaf odanın 2.konuğu:)
Nerde yaşıyosun kaç yaşındasın fiziksel özelliklerinden bahsedermisin biraz?
Hiç çirkin olduğunu sanmıyorum:)
En sevdiğin renk nedir?
allahım
çirkin olduğunu bilioz zaten
bursaya ne zaman geliosunuz ?
eee o zaman sen bu hızla bayağı bir şey öğrenmişsindir evlendikten sonra
mesela bir saat içerisinde kaç çeşit yemek yaparsın bir de en güzel yaptığın yemeği sorayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?