gizeeeem hoşgeldinnnnapıosun tshirt ünü güle güle kullan
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür bonibon yiyorum sabah sabah sen nasılsın ? çok beğendim tshirtü
Yavruşum sorunu da sorayım hoş herşeyi biliyorum ama neyse
Çok pis evlenesim var dediniz dediniz vee evlendiniz =)) Bu kadar beklediğin evlilikle ilgili yorumlarını alabilir miyim
afiet olsun bende çok severim bonibonu :)))
eee terlemeye hazırmısın
Spaydimmm hoş geldinnn
Çok pis evlenesim var diyordun muradına erdinnasıl gidiyor evlilik,öncesi ve sonrası hayatın nasıl değişti evlilikte
Hoşbuldum ablacım iyim çok şükür
Evlilik öncesi ben ile sonrası arasında çok büyük farklar var tabi bana göre :121: meğer ben ne hamarat bi kız çocuğuymuşum da haberim yokmuş
buna en çok annem üzüldü bilsem evlendirmezdim seni dedi.
İnsanın bilmediği bir çok yönü ortaya çıkıyor demi,gerçi kocalara yemek hazırlamak gibi anne evinde nedense yapmazdık bunlarıherşey kocalar içinmiş içimizdeki canavarları ortaya çıkarıyorlar
Ne zaman teyze olcamm :84: :84:
:103::103::103::103: canım dün eşime diyorum hadi çocuk yapalım..
sonra bide üstüne kızıyorum beni neden ciddiye almıyorsu diye
çok istediğim bişey ama şuanda çok zor yaw sen yine 1 yıl falan beklersin sanırım teyze olmak için
ii bakalım öyle olsunbekleris napalımmm
benim hakkımda ne düşünüosun söyle bakiim
Bekle bekle dönüşüm muhteşem olacak
senin hakkında çok şey düşünüyorum aslında ne kadar iyi kalpli birisi olduğunu , karşındakine gerçekten çok değer verdiğini , herşeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum.
bunlar şimdi aklıma gelenler :82::82:
Vallahi yaa canım aynen öyle. hiç bişey yapmıyordum annemin evinde şimdi bile öyle oraya gidiyim bi şımarıyorum
sefiom ben seni yaa
bugüne kadar keşke dediğin herhangi bişi oldu mu ?
Anne evinde şımarcan tabi beni bile şımartıyorlar gittiğim zaman kaç yaşıma geldim bide
kuzum hoş geldin
aşkın için feda edebileceğin vazgeçebileceğin ilk şey nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?