Şeffaf Oda 2 Konuğumu Hızlı Arkadaşımız "speedy-gonzales"

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
34
Diğer
Kuzummmm odamıza hoşgeldinn

Bu da hediyen

Son düzenleme:
Yavruşum sorunu da sorayım hoş herşeyi biliyorum ama neyse

Çok pis evlenesim var dediniz dediniz vee evlendiniz =)) Bu kadar beklediğin evlilikle ilgili yorumlarını alabilir miyim

Yavruşum sorunu da sorayım hoş herşeyi biliyorum ama neyse

Çok pis evlenesim var dediniz dediniz vee evlendiniz =)) Bu kadar beklediğin evlilikle ilgili yorumlarını alabilir miyim

Vallahi bi çok şeyi biliyorsun ama idare et artık

Vallahi dedim ve sonunda evlendim iyi ki de diyorum evlenmişim yeni slagon iyiki yapmışım

afiet olsun bende çok severim bonibonu :)))

eee terlemeye hazırmısın

Evet canım hazırım :125::125::125::125:

adım silinmişmiydi ayakkabının altında =))

Spaydimmm hoş geldinnn

Çok pis evlenesim var diyordun muradına erdin nasıl gidiyor evlilik,öncesi ve sonrası hayatın nasıl değişti evlilikte

Hoşbuldum ablacım iyim çok şükür
Evlilik öncesi ben ile sonrası arasında çok büyük farklar var tabi bana göre :121: meğer ben ne hamarat bi kız çocuğuymuşum da haberim yokmuş
buna en çok annem üzüldü bilsem evlendirmezdim seni dedi.

İnsanın bilmediği bir çok yönü ortaya çıkıyor demi,gerçi kocalara yemek hazırlamak gibi anne evinde nedense yapmazdık bunları herşey kocalar içinmiş içimizdeki canavarları ortaya çıkarıyorlar

Vallahi yaa canım aynen öyle. hiç bişey yapmıyordum annemin evinde şimdi bile öyle oraya gidiyim bi şımarıyorum

Ne zaman teyze olcamm :84: :84:

:103::103::103::103: canım dün eşime diyorum hadi çocuk yapalım..
sonra bide üstüne kızıyorum beni neden ciddiye almıyorsu diye
çok istediğim bişey ama şuanda çok zor yaw sen yine 1 yıl falan beklersin sanırım teyze olmak için

ii bakalım öyle olsun bekleris napalımmm

benim hakkımda ne düşünüosun söyle bakiim

ii bakalım öyle olsun bekleris napalımmm

benim hakkımda ne düşünüosun söyle bakiim

Bekle bekle dönüşüm muhteşem olacak

senin hakkında çok şey düşünüyorum aslında ne kadar iyi kalpli birisi olduğunu , karşındakine gerçekten çok değer verdiğini , herşeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum.
bunlar şimdi aklıma gelenler :82::82:

sefiom ben seni yaa

bugüne kadar keşke dediğin herhangi bişi oldu mu ?

sefiom ben seni yaa

bugüne kadar keşke dediğin herhangi bişi oldu mu ?

bende seni seviyorum canım biliyorsun...

keşke dediğim bişey oldu dün dedim hatta keşke baş aşçı olsam deli para kazanıyorlar dedim herşey para değil ama hiç bi iş yapmadan kazanmaları mükemmel

Anne evinde şımarcan tabi beni bile şımartıyorlar gittiğim zaman kaç yaşıma geldim bide

Evlat olmak için yaş önemli değil galiba. evlendikten sonra ailemin değerini 1000 kat daha iyi anladım

kuzum hoş geldin
aşkın için feda edebileceğin vazgeçebileceğin ilk şey nedir

Aşkım için ailem hariç herşeyden vazgeçebilirim. ama anlamlı sebebi olmalı. öyle durup dururken vazgeçmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…