• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf Oda 2 Konuğumu Hızlı Arkadaşımız "speedy-gonzales"

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
34
Diğer
Kuzummmm odamıza hoşgeldinn :71:

$4672.jpg

Bu da hediyen :54:

$4649.jpg

Son düzenleme:
Yavruşum sorunu da sorayım hoş herşeyi biliyorum ama neyse :9: :9:

Çok pis evlenesim var dediniz dediniz vee evlendiniz =)) Bu kadar beklediğin evlilikle ilgili yorumlarını alabilir miyim :D

Yavruşum sorunu da sorayım hoş herşeyi biliyorum ama neyse :9: :9:

Çok pis evlenesim var dediniz dediniz vee evlendiniz =)) Bu kadar beklediğin evlilikle ilgili yorumlarını alabilir miyim :D

Vallahi bi çok şeyi biliyorsun ama idare et artık :59::59: :70::70:

Vallahi dedim ve sonunda evlendim iyi ki de diyorum evlenmişim yeni slagon iyiki yapmışım :1::1::1:

afiet olsun bende çok severim bonibonu :)))

eee terlemeye hazırmısın :17:

Evet canım hazırım :125::125::125::125:

Spaydimmm hoş geldinnn :38:

Çok pis evlenesim var diyordun muradına erdin :nazar: :nazar: nasıl gidiyor evlilik,öncesi ve sonrası hayatın nasıl değişti evlilikte :71:

Hoşbuldum ablacım iyim çok şükür :60:
Evlilik öncesi ben ile sonrası arasında çok büyük farklar var tabi bana göre :121: meğer ben ne hamarat bi kız çocuğuymuşum da haberim yokmuş :1::1::1:
buna en çok annem üzüldü bilsem evlendirmezdim seni dedi. :70::70:

Hoşbuldum ablacım iyim çok şükür :60:
Evlilik öncesi ben ile sonrası arasında çok büyük farklar var tabi bana göre :121: meğer ben ne hamarat bi kız çocuğuymuşum da haberim yokmuş :1::1::1:
buna en çok annem üzüldü bilsem evlendirmezdim seni dedi. :70::70:

İnsanın bilmediği bir çok yönü ortaya çıkıyor demi,gerçi kocalara yemek hazırlamak gibi anne evinde nedense yapmazdık bunları :27: :27:herşey kocalar içinmiş içimizdeki canavarları ortaya çıkarıyorlar :60::60:

İnsanın bilmediği bir çok yönü ortaya çıkıyor demi,gerçi kocalara yemek hazırlamak gibi anne evinde nedense yapmazdık bunları :27: :27:herşey kocalar içinmiş içimizdeki canavarları ortaya çıkarıyorlar :60::60:

Vallahi yaa canım aynen öyle. hiç bişey yapmıyordum annemin evinde şimdi bile öyle oraya gidiyim bi şımarıyorum :60:

Ne zaman teyze olcamm :84: :84:

:103::103::103::103: canım dün eşime diyorum hadi çocuk yapalım..
sonra bide üstüne kızıyorum beni neden ciddiye almıyorsu diye :62::62:
çok istediğim bişey ama şuanda çok zor yaw sen yine 1 yıl falan beklersin sanırım teyze olmak için :56: :27: :emir_bebek:

:103::103::103::103: canım dün eşime diyorum hadi çocuk yapalım..
sonra bide üstüne kızıyorum beni neden ciddiye almıyorsu diye :62::62:
çok istediğim bişey ama şuanda çok zor yaw sen yine 1 yıl falan beklersin sanırım teyze olmak için :56: :27: :emir_bebek:

ii bakalım öyle olsun :D bekleris napalımmm :1: :1:

benim hakkımda ne düşünüosun söyle bakiim :D

ii bakalım öyle olsun :D bekleris napalımmm :1: :1:

benim hakkımda ne düşünüosun söyle bakiim :D

Bekle bekle dönüşüm muhteşem olacak :54:

senin hakkında çok şey düşünüyorum aslında ne kadar iyi kalpli birisi olduğunu , karşındakine gerçekten çok değer verdiğini , herşeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum.
bunlar şimdi aklıma gelenler :82::82:

Bekle bekle dönüşüm muhteşem olacak :54:

senin hakkında çok şey düşünüyorum aslında ne kadar iyi kalpli birisi olduğunu , karşındakine gerçekten çok değer verdiğini , herşeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum.
bunlar şimdi aklıma gelenler :82::82:

:69: sefiom ben seni yaa :29: :29:

bugüne kadar keşke dediğin herhangi bişi oldu mu ?

:69: sefiom ben seni yaa :29: :29:

bugüne kadar keşke dediğin herhangi bişi oldu mu ?

bende seni seviyorum canım biliyorsun... :61:

keşke dediğim bişey oldu dün dedim hatta keşke baş aşçı olsam deli para kazanıyorlar dedim :70: herşey para değil ama hiç bi iş yapmadan kazanmaları mükemmel :39::39:

Anne evinde şımarcan tabi beni bile şımartıyorlar gittiğim zaman kaç yaşıma geldim bide :27: :27:

Evlat olmak için yaş önemli değil galiba. evlendikten sonra ailemin değerini 1000 kat daha iyi anladım :69::69:

kuzum hoş geldin:69:
aşkın için feda edebileceğin vazgeçebileceğin ilk şey nedir:23:

Aşkım için ailem hariç herşeyden vazgeçebilirim. ama anlamlı sebebi olmalı. öyle durup dururken vazgeçmem :71:

Back