Şeffaf Oda 12.Hafta Konuğumuz "speedy-gonzales " -Buyrunuz =)

timem gelirim bi ara bi kaç işim var sonra kek börek bide pasta yap geliyorum
pastanin alasini yaptim direk mapislik o pastayi herseyi göze alaranktan cumartesi günü 15lide büyük kutlamamizda servis edicem spiidii :86: gel tadina bak yiyebilirsen

ne cabuk geri gittin gii :tripatanfstksmili:

spidiiii sen 5.kanal nedir bilir misin :86: bu bir sorudur

Hayırlı olsun sipidi koltuğun
Bütün soruları sormuşlar bende çızıktırayım bakalım bi kaç tane
- Herkesin içinde bi şarkı vardır, hani duyduğunda insanı ta geçmişe götüren, izi veya kötü izleri olan senin de varmı böyle bir şarkın?
- Bi kişi ne yaparsa onu tamamen silersin hayatından?
- Neye tahammülün yoktur?
- Mucizelere inanırmısın? Başına böyle bişey geldi mi?
- En sevdiğin yemek? ( Bu soruda bu simili görünce aklıma geldi)
- Sabah işe gelir gelmez ilk yaptığın ne?
Şimdilik bu kadar aklıma geldi,

- Benimde var tabikide ama şuanda ilk aklıma gelen, nurettin rençber-Ezo sözleri ve ritmi çok hoşuma gider :111:

- Nişanlım olarak düşündüğümde beni aldatmaya teşebbüs bile etse benim için biter asla dönüşü yoktur :117::117::117::117:

- Şımarık çocuklara ve onları ilgisiz annelerinin tavırlarına :113:

- Dedem ameliyat olduğunda onunla aynı ameliyatı olan 2 kişi vefat etmişti ama dedem sapasağlam çıktı çok şükür bizim için büyük bi mucizeydi

- Kabaklı börek ve beşemal soslu patlıcan

- Direk facebook ve kk giriyorum

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin sipidikkda hep görüyodm seni:92:
nedn çok pis evlenesin var:44:yani ne demek bu

zhebani canım
bu benim nişanlımım meşhur lafı arada ev,çeyiz,düğün derken bunalıyordu bi keresinde de çok pis evlenesim var dedi :123: benimde çok hoşuma gitti

topigi sabote etmeye geldim :86:
spidi spidi :82: feysbukun var mi diye sordun civap virdim görmedin
özelime gel yavrim didim

kanka gecmisi bi okusana :86: direk soruya daliyo manyah

vıztıkk burdadamı sen len olummm allamın 15 lisikıza neler somrus manyahyaaa ezelmi eysanmı bihtermi dıyo hey allam yaaa

vıztıkk burdadamı sen len olummm allamın 15 lisikıza neler somrus manyahyaaa ezelmi eysanmı bihtermi dıyo hey allam yaaa
allan 15lisi diyo görende kendi 14lü sancak tabikiside burdayim kanka ne sandin :86: behlülle ilgili sormicamda kimle ilgili sorcam la sankimherifbehlül etiketinin verdigi sorumlulugu yerine getirmem gerek :86:

topigi isgal ettim püh bana gelmisken soru sormam farz oldu

en büyük hayalin ne

soruya bak

sipaydim oturmuş koltuğaaa ben niye görmedimmbi okuyup ta öyle soru sorayım sipaydimee

düğünlerimiz çok yakın canım balayın falan düşünüyormusun olursa neresi..okadar okudum soruya bakama merak ettim bebekm

sipaydim oturmuş koltuğaaa ben niye görmedimmbi okuyup ta öyle soru sorayım sipaydimee

evet canım ben oturdum bu hafta

düğünlerimiz çok yakın canım balayın falan düşünüyormusun olursa neresi..okadar okudum soruya bakama merak ettim bebekm

evet yakın olacak :123:
kısmetse eğer voyage belek düşünüyorum

sipidiciim,en sevdiğin çeyizin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…