Şeffaf Oda 12.Hafta Konuğumuz "speedy-gonzales " -Buyrunuz =)

Hoş geldin sipidi seninle darülaceze gezisinde tanışmıştık çok şirin çok tatlı bir kardeşimizsin canım .. :9:
O akşam başını yastığa koyunca hiç düşündünmü bu insanlar acaba neden burada diye nasıl geldiler kendi istekleriylemi yada zor durumda kaldıkları içinmi..
Ben günlerce etkisinden kurtulamadım çünkü...

takıntılımısındır?
kıskancmısındır?
evlenince calısmayı dusunuyomusun?:23:
bir gunun nasıl gecıyor?:44:
nisanlın ailesiyle aran nasıl?:27:
kac kardessın?:26:
evlenınce ailene yakın mı oturucaksın?:4:
bende 2011 gelını olucam ınsallah sanada cok var gıbı gelıyo mu:31:

sarısınmısın esmer mi?

aklıma geldıkce soricim:7:

kırmızı renk tutkunuyum bu bana göre takıntı :51::51:

kıskanç değilimdir kolay kolayda kıskanılmayı sevmem :63:

kesinlikle düşünüyorum borçlarımız bitene kadar en azından

bir günüm sabah kalkıyorum 9'da iş başı sonra 18:30 kadar işteeyim biraz kk biraz işler geçiyor akşam ise eve giderim direk çekyata yatarım uzanırım :27: kendime geldiğimde kalkarım anneme yardım ederim birazcık :37: nişanlımla görüşürsekte genelde gez,dolaş eğlen falan :52::52:

çok şükür çok iyi nişanlanmadan önce genelde aile önemli değil derdim ama öyle değilmiş :15:

2 kardeşim bide abim var :53:

dibinde değilim ama yakın olucam inşallah

gelmez mi 6 ayım var az değil bazende ama off diyorum ne kadar az kaldı :60::60:

esmerim. daha önce platin sarısıydı saçlarım şimdi siyah :81:

merhaba speedy ,şeffaf odaya hoşgeldin:71:

inatçı mısın?
burcun nedir burcunun özelliklerini taşıyor musun?
ne mezunusun?

şimdilik bu kadar görüşmek üzere :))

Hoş geldin sipidi seninle darülaceze gezisinde tanışmıştık çok şirin çok tatlı bir kardeşimizsin canım .. :9:
O akşam başını yastığa koyunca hiç düşündünmü bu insanlar acaba neden burada diye nasıl geldiler kendi istekleriylemi yada zor durumda kaldıkları içinmi..
Ben günlerce etkisinden kurtulamadım çünkü...

çok düşündüm hemde :14::14:
hatta bi tane amca benim kolumdan çevirmişti senin yaşında torunum var bi sana bak bide ona demişti:18:
kaç hafta bunu düşündüm kendi dedem aklıma geldi nedenlerini sordum kendi kendime hala da tam olarak etkisinden çıkamadım:19::19:

merhaba speedy ,şeffaf odaya hoşgeldin:71:

inatçı mısın?
burcun nedir burcunun özelliklerini taşıyor musun?
ne mezunusun?

şimdilik bu kadar görüşmek üzere :))

hoşbuldım canım :1:

koç burcuyum özelliklerini birazcık biliyorum havalı diyorlar ama alakam yok :24::24: organizasyonda lider falan diyorlar bu doğru her işimi önceden ayarlarım.

inatçıyımdır

elektrik bölümü mezunuum :1:

çok düşündüm hemde :14::14:
hatta bi tane amca benim kolumdan çevirmişti senin yaşında torunum var bi sana bak bide ona demişti:18:
kaç hafta bunu düşündüm kendi dedem aklıma geldi nedenlerini sordum kendi kendime hala da tam olarak etkisinden çıkamadım:19::19:

Kolaycana unutulacak bişey değil zaten yinede rabbim kimseyi oralara düşürmesin.
Cevabın içinde teşekkür ederim canım :9:

merhaba evlensen kocan sureklı evde oturacaksın bıyere cıkmıcaksın dese ne yapardın onu dınlermıydın yoksa bosarmıydın

merhaba sipidi :3:

benden 1 yaş büyüksün =) sorulmamıştır inşallah evliliğii hemen düşünüyomusun?

merhaba sipidi :3:

benden 1 yaş büyüksün =) sorulmamıştır inşallah evliliğii hemen düşünüyomusun?

merhaba speedy bide ben soruyum bakim :) aynı yaştayız ben bazı topiklerde sana rastlıyıodum ama böle bana nedense 25 30 yaşlarında biri gibi gelmiştin şimdi okuyunca gördüm 21 yaşında olduğuunu bende 21 yaşıdayım şimdi gelelim soruya düğünün nerde ve nezaman? :77:

canımmm sorular almış başını gitmiş bi yerinden yetişmem gerek

hayatta bugüne kadar seni en çok mutlu eden olayı anlatır mısın?

merhaba speedy bide ben soruyum bakim :) aynı yaştayız ben bazı topiklerde sana rastlıyıodum ama böle bana nedense 25 30 yaşlarında biri gibi gelmiştin şimdi okuyunca gördüm 21 yaşında olduğuunu bende 21 yaşıdayım şimdi gelelim soruya düğünün nerde ve nezaman? :77:

Evet canım genelde herkez bunu söylüypr ama daha 21 yaşımdayım :9::9:
Evlilik Beşiktaş Gönül Davette 5 Haziran da kısmetse :69::69:

canımmm sorular almış başını gitmiş bi yerinden yetişmem gerek

hayatta bugüne kadar seni en çok mutlu eden olayı anlatır mısın?

En çok mutlu olduğum yakın zamanlardan düşündüm birazcık :52:

2010 yılında nişanlımın pardon ozaman sözlümdü onun yaptığı doğum günü süprizimdi :27: inanılmaz heycanlanmış ve mutlu olmuştum :71:

selam sipidicim:16:
bak sonunda burdasın:46:

elektrik bölümünde okudum demişsin.. neden tercih ettin bölümünü?

sigara kullanıyo musun?

dışarı giderken çantanda mutlaka bulunan şeyler neler?

makyaj sever misin? hangi sıklıkla yaparsın?

köpeğim vardı demişsin.. şimdi yok mu? yoksa tekrar kedi veya köpek almayı düşünür müsün,evlenince mesela?

bak artık seninle bazı topiklerde karşılaşıyoruz.. buna memnunum.. sen?

teşekkürler,tekrar hoşgeldin şeffaf odaya canım..

selam sipidicim:16:
bak sonunda burdasın:46:

elektrik bölümünde okudum demişsin.. neden tercih ettin bölümünü?

sigara kullanıyo musun?

dışarı giderken çantanda mutlaka bulunan şeyler neler?

makyaj sever misin? hangi sıklıkla yaparsın?

köpeğim vardı demişsin.. şimdi yok mu? yoksa tekrar kedi veya köpek almayı düşünür müsün,evlenince mesela?

bak artık seninle bazı topiklerde karşılaşıyoruz.. buna memnunum.. sen?

teşekkürler,tekrar hoşgeldin şeffaf odaya canım..

meg sonunda geldiim canım :71:

elektrik bölümünü bilgisayara geçmek için istedim ama sonra sınıf ark. bırakamadım saçma bi bölüm okudum :34:

sigara kullanmıyorum :68:

çantamı hiç sorma belediye çöplüğü gibi :52::52: ama mutlaka kolonya vardır deli gibi sıkıyorum çünkü

makyajı seviyorum ama sabahları yaptığımda çok kaşınıyor mesela hala yapmadım az sonra yaparım geç kaldım hergün yaparım 12 gibi falan :89::89:

evlenince dogo arjantin alıcaz inşallah koltuklarımla uyumlu beyaz beyaz :97:

çok fazlası ile memnumum hemde :70::70::70:

Son düzenleme:
Back