Şeffaf Oda 12.Hafta Konuğumuz "speedy-gonzales " -Buyrunuz =)

timem gelirim bi ara :51: :53: bi kaç işim var sonra kek börek bide pasta yap geliyorum :70::70:
pastanin alasini yaptim :23:direk mapislik :37: o pastayi herseyi göze alaranktan :58: cumartesi günü 15lide büyük kutlamamizda servis edicem spiidii :86: gel tadina bak:56: yiyebilirsen :27::60::60:

spidiiii :57: sen 5.kanal nedir bilir misin :86: bu bir sorudur :27:

Hayırlı olsun sipidi koltuğun:71:
Bütün soruları sormuşlar bende çızıktırayım bakalım bi kaç tane:1:
- Herkesin içinde bi şarkı vardır, hani duyduğunda insanı ta geçmişe götüren, izi veya kötü izleri olan senin de varmı böyle bir şarkın? :31:
- Bi kişi ne yaparsa onu tamamen silersin hayatından? :50:
- Neye tahammülün yoktur? :50:
- Mucizelere inanırmısın? Başına böyle bişey geldi mi?:34:
- En sevdiğin yemek? :56: ( Bu soruda bu simili görünce aklıma geldi:37:)
- Sabah işe gelir gelmez ilk yaptığın ne?:68:
Şimdilik bu kadar aklıma geldi, :54:

Hayırlı olsun sipidi koltuğun:71:
Bütün soruları sormuşlar bende çızıktırayım bakalım bi kaç tane:1:
- Herkesin içinde bi şarkı vardır, hani duyduğunda insanı ta geçmişe götüren, izi veya kötü izleri olan senin de varmı böyle bir şarkın? :31:
- Bi kişi ne yaparsa onu tamamen silersin hayatından? :50:
- Neye tahammülün yoktur? :50:
- Mucizelere inanırmısın? Başına böyle bişey geldi mi?:34:
- En sevdiğin yemek? :56: ( Bu soruda bu simili görünce aklıma geldi:37:)
- Sabah işe gelir gelmez ilk yaptığın ne?:68:
Şimdilik bu kadar aklıma geldi, :54:

- Benimde var tabikide ama şuanda ilk aklıma gelen, nurettin rençber-Ezo sözleri ve ritmi çok hoşuma gider :111:

- Nişanlım olarak düşündüğümde beni aldatmaya teşebbüs bile etse benim için biter asla dönüşü yoktur :117::117::117::117:

- Şımarık çocuklara ve onları ilgisiz annelerinin tavırlarına :113:

- Dedem ameliyat olduğunda onunla aynı ameliyatı olan 2 kişi vefat etmişti ama dedem sapasağlam çıktı çok şükür bizim için büyük bi mucizeydi

- Kabaklı börek ve beşemal soslu patlıcan :52:

- Direk facebook ve kk giriyorum :69::69:

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin sipidi:71:kkda hep görüyodm seni:92:
nedn çok pis evlenesin var:44::60:yani ne demek bu:34:

zhebani canım
bu benim nişanlımım meşhur lafı arada ev,çeyiz,düğün derken bunalıyordu bi keresinde de çok pis evlenesim var dedi :123: benimde çok hoşuma gitti

topigi sabote etmeye geldim :86:
spidi spidi :82: feysbukun var mi diye sordun civap virdim görmedin :36:
özelime gel yavrim didim :23::60:

kanka gecmisi bi okusana :86: direk soruya daliyo manyah :60:

vıztıkk burdadamı sen len olummm allamın 15 lisi:60::60:kıza neler somrus manyahyaaa ezelmi eysanmı bihtermi dıyo hey allam yaaa:60::60:

vıztıkk burdadamı sen len olummm allamın 15 lisi:60::60:kıza neler somrus manyahyaaa ezelmi eysanmı bihtermi dıyo hey allam yaaa:60::60:
allan 15lisi diyo görende kendi 14lü sancak :37: tabikiside burdayim kanka ne sandin :86: behlülle ilgili sormicamda kimle ilgili sorcam la :60::60: sankimherifbehlül etiketinin verdigi sorumlulugu yerine getirmem gerek :86::60:

topigi isgal ettim püh bana :57: gelmisken soru sormam farz oldu :27:

en büyük hayalin ne :31:

soruya bak :60:

sipaydim oturmuş koltuğaaa ben niye görmedimm:53::53:bi okuyup ta öyle soru sorayım sipaydimee:16:

düğünlerimiz çok yakın canım balayın falan düşünüyormusun olursa neresi..okadar okudum soruya bak:1:ama merak ettim bebekm:69:

sipaydim oturmuş koltuğaaa ben niye görmedimm:53::53:bi okuyup ta öyle soru sorayım sipaydimee:16:

evet canım ben oturdum bu hafta :61::61:

düğünlerimiz çok yakın canım balayın falan düşünüyormusun olursa neresi..okadar okudum soruya bak:1:ama merak ettim bebekm:69:

evet yakın olacak :123:
kısmetse eğer voyage belek düşünüyorum :38::38::38:

sipidiciim,en sevdiğin çeyizin ne?:52:

Back