• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf kanlı akıntı neden olur

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
26
Arkadaşlar hayırlı akşamlar yarın adet günüm ve 2 gündür yoğun şeffaf akıntı var adetim düzenlidir. Az önce yoğun akıntıyla beraber kahverengi kan karışık bişey geldi ama şeffaf akıntı daha çoktu. İlk defa böyle bişey oluyor hiç ağrım sızım yok, başına böyle bişey gelen oldumu. Adet dönemlerimde akıntım hiç yok denecek kadar azdır ama bu sefer akıntım çok yoğundu, bu akşam gelen kanlı şeffaf akıntı kafamı karıştırdı. Çok yoruldum artık.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar yarın adet günüm ve 2 gündür yoğun şeffaf akıntı var adetim düzenlidir. Az önce yoğun akıntıyla beraber kahverengi kan karışık bişey geldi ama şeffaf akıntı daha çoktu. İlk defa böyle bişey oluyor hiç ağrım sızım yok, başına böyle bişey gelen oldumu. Adet dönemlerimde akıntım hiç yok denecek kadar azdır ama bu sefer akıntım çok yoğundu, bu akşam gelen kanlı şeffaf akıntı kafamı karıştırdı. Çok yoruldum artık.
Bende de normalde olur akıntı
Gecen ay hap kullandığım için adetim kısa sürmüştü bu ay akıntım cok oldu adetimden 1 gun once de kahverengi lekeler geldı sanıyor ki geçen aydan kalan kalıntılar
Sende de bundan olabılır bence

Bende de normalde olur akıntı
Gecen ay hap kullandığım için adetim kısa sürmüştü bu ay akıntım cok oldu adetimden 1 gun once de kahverengi lekeler geldı sanıyor ki geçen aydan kalan kalıntılar
Sende de bundan olabılır bence
Ama ben hiç hap kullanmıyorum

Bende baktım interneten diyo kanın rahimde beklemezi nedeniyle adet onvesı veye sonrası kahverengi lekeler olur
Sen endişelenme adet gününü bekle
Benimfr bu ay oyle oldu hatta 8 gun gecıktı adetim sonra oldum rahatladım 😊

Back
X